Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 013
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
И аз имах болки ниско долу в началото на бременността. Бях питала д-ра и той ми беше казал, че не трябва да имам. Да, ама имах. Пиех ношпа 3х2 и бусколизин 3х2 и пак ме болеше.

# 466
Eeee, браво, много хубави новини прочетох.
Дънди, честито. Лека бременност и възможно най- близо до термин. Пазя дрехите, да знаеш!
Дриймс, честито двойно щастие и на теб!

# 467
Дриймс, честити слънчица Hug
Моята шийка над 3.6-3.7 не са я мерили никога. И никой не я определял като къса. Единствено ЖКто се опита да ми говори за скъсяване и едва ли не превантивни серклажи. Но това, защото знаеше, че съм ин витро, имам кюртажи и т.н. Като цяло от това, което съм разпитвала лекари трябва да се внимава като падне под 3, ако е в по-малки седмици и вече някъде по 2.5 се притесняват. Аз си брах голям страх половината Б, че си носих разни гадинки, които Сигридов не искаше да лекуваме, ако шийката държи. Но той си е мако краен в това отношение. Подхожда индивидуално и така трябва да е, да се сълбразят много фактори във всеки един случай.

# 468
  • Стара Загора
Тани благодаря ти много.А тази дата която ти дадоха бяха ли ти вече изтекли тези 180 дни , ако помниш де?В смисъл да са ти изтекли 180 дни ...
Момичета моя доктор ме праща на хематолог понеже левкоцитите ми са завишени и освен тях др показатели не са добре.
Някоя от вас ходила ли е?В интернет чета някакви ужасни неща? Sad Имам час за понеделник
Подадох документите в РЗИ преди да ми изтекат тези 180 дни, но писмото от ТЕЛК го получих доста след като бяха изтекли. Просто бях предупредила на работа, че ще има един период докато ми определят дата за ТЕЛК, в който болничния ще се забави. Те го издават със задна дата и дори и решението им да е отказ за удължаване на болничните са длъжни да ти пуснат поне за този период, в който си чакала решението им.  Но не вярвам да откажат, като видят, че бременността е инвитро. Лека и безпроблемна до термин Blush

# 469
  • Сливен
Тани благодаря ти много.А тази дата която ти дадоха бяха ли ти вече изтекли тези 180 дни , ако помниш де?В смисъл да са ти изтекли 180 дни ...
Момичета моя доктор ме праща на хематолог понеже левкоцитите ми са завишени и освен тях др показатели не са добре.
Някоя от вас ходила ли е?В интернет чета някакви ужасни неща? Sad Имам час за понеделник
Подадох документите в РЗИ преди да ми изтекат тези 180 дни, но писмото от ТЕЛК го получих доста след като бяха изтекли. Просто бях предупредила на работа, че ще има един период докато ми определят дата за ТЕЛК, в който болничния ще се забави. Те го издават със задна дата и дори и решението им да е отказ за удължаване на болничните са длъжни да ти пуснат поне за този период, в който си чакала решението им.  Но не вярвам да откажат, като видят, че бременността е инвитро. Лека и безпроблемна до термин Blush
Много ти благодаря за информацията и пожеланията.

# 470
Dreams да са ти живи и здрави!Много да те слушат и радват!

# 471
Аз имам деликатен въпрос...
Скрит текст:
От известно време се вижда, когато ми се пишка, не само усеща! Пикочния ми мехур се издува навън точно над сеамната кост, явно от това, че няма място вече. Първо се бях ошашкала като го видях, после свикнах, но от вчера започнах и много трудно да пишкам. Едната бебка толкова ниско е слязла, че го притиска и трябва да правя постоянни акробатични упражнения, да я разместя и да освободи уретрата. Само при мен ли е тази невероятна "екстра"? 😕

# 472
Клиър,и на мен ми се издува на това място,но не бях се замисляла че може да е от пикочния мехур.Мислех си,че е от контракциите,защото като ми се пишка се усилват.

# 473
  • Пловдив
Благодаря ви много за прекрасните пожелания! Ние сме добре и се възстановяваме. Ще ни задържат малко повече, но в името на доброто за малката буболечка. Днес я нагушках за първи път ❤❤❤ толкова е мъничка и сладка. Днес почна и кърма да слиза, та с другата бонбонка се учим да сучим и дано успеем.

Пожелавам на всяка една това щастие да стане мама.

# 474
  • От Луната
Дреамс честито щастие. Бързо прибора е на цялата банда у дома!

# 475
Дриймс, честито двойно щастие! Да са много здрави и щастливи и вие с тях!
Дъндииии!!! Честито, лека и безпроблемна да колкото се може по- близо до термин! Така се зарадвах, ту, ту! Браво!

# 476
# 477
Клиърче, аз имах затруднения с пишкането последните два месеца някъдр. Не помня нещо видимо дали е стърчало, все пак бях с едно бебе, но предвид телосложението ни беше доста натъпкана вътре. Редовно се събуждах посред нощ и неистово ми се пишкаше, но трудно го правех. Явно мехурът ми беше притиснат. Трябваше да го правя права и много бавно, че ме беше и страх от силни напъни.

# 478
Благодаря ви момичета и аз се моля да е близко до термин.
Бананче, благодаря че пазиш - ще ти пиша на лични.Blush

# 479
Доста неприятно е при мен! Не трудно, а направо е невъзможно и всеки път трябва да намирам правилната поза, за да се случи. ММ започна чак да се шегува с мен да застана на челна стойка, току виж подейства. В четвъртък съм на ЖК и, ако продължи това състояние, ще помоля док да ме пощади и да не чакаме края на 38ма, няколко дена преди това ще ми е достатъчно... доста боли, страх ме е да не натоваря бъбреците и като добавя към останалите "странични ефекти" започвам да се отпускам и да не търпя повече. Иначе ми прави впечатление, че доста ми е паднал корема, вероятно и те се подготвят!
Дънди, до термин ще е! Къде ще ходиш!

Общи условия

Активация на акаунт