Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 014
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
И аз да се включа с едно голямо честито на Дриймс и още едно честито на Дънди. Само такива хубави новини да се чуват!
Бубата, ти в коя седмица си? И аз съм с два мъника момиче и момче, 25 г.с. Simple Smile

# 451
Жана, благодаря за бързия отговор. Ще се пазя и щадя по-сериозно с надеждата да запазя дължината.

# 452
Дзен, аз съм в 18 седмица Simple Smile

# 453
Жана, благодаря за бързия отговор. Ще се пазя и щадя по-сериозно с надеждата да запазя дължината.
Василенче, и аз да добавя като жана, че и на мен при меренето ми дава разминаване. Даже мисля, че и на мен към 20 г.с. ми казах 3,5, но ми казаха, че е ок, да не се притеснявам. сега на последния преглед в 24 г.с. дължината пак излезе 4,5.   newsm78
Това мерене си е въпрос на точна ръка, особено ако лекарят мери с коремния ехограф, така че 1 см според мен е в рамките на техническата неточност.
Живей спокойно.  Simple Smile

# 454
  • Сливен
Дриймс честита двойна радост!
Дънди на теб лека бременност и до термин Simple Smile
Момичета някоя която е минавала телк комисия понеже 180 дни ми свършват в края на август и гинеколога ми от жк не е мн запознат с телк комисията.Какво трябва да нося чета в интернет че се пуска молба и те ти насрочват дата.
Ще съм ви мн благодарна!

# 455
  • Стара Загора
Дриймс честита двойна радост!
Дънди на теб лека бременност и до термин Simple Smile
Момичета някоя която е минавала телк комисия понеже 180 дни ми свършват в края на август и гинеколога ми от жк не е мн запознат с телк комисията.Какво трябва да нося чета в интернет че се пуска молба и те ти насрочват дата.
Ще съм ви мн благодарна!
Доктора от жк ми пусна нещо като направление за ЛКК, както предишните месеци за болничен ( дано не те излъжа, че не съм вкъщи да си видя картона ). С него отидох на ЛКК и напомних, че ще трябва да се явявам на ТЕЛК. Доктора от ЛКК ми каза какви документи да си приготвя ( копие на лична карта, една папка, картона и други според зависи в кой град си имат различни изисквания )и той ми разпечата един лист с описание на болничните, които съм ползвала, ако не се лъжа. Каза ми на коя дата да отида първо да подам документите ( в Стара Загора се подават в РЗИ) и от там ми казаха да чакам писмо от ТЕЛК. Аз го получих след около месец ( имаше празници ) и в писмото ти дават дата, на която да се явил пред еди коя си комисия с още документи ( описани в писмото ) + 2 пощенски плика с 2 марки и 2 обратни разписки.

# 456
  • Сливен
Тани благодаря ти много.А тази дата която ти дадоха бяха ли ти вече изтекли тези 180 дни , ако помниш де?В смисъл да са ти изтекли 180 дни ...
Момичета моя доктор ме праща на хематолог понеже левкоцитите ми са завишени и освен тях др показатели не са добре.
Някоя от вас ходила ли е?В интернет чета някакви ужасни неща? Sad Имам час за понеделник

# 457
  • София
Колко са ти левкоцитите

# 458
  • Сливен

Дано да успях да го кача Simple Smile.И да се вижда нещо де

# 459
  • София
А така ли са от извество време или това ти е първото изследване с такива левкоцити?
За 19 левкоцита на хематолог...

# 460
  • Сливен
След теста бяха 18 ,след месец към 16,после 14 ...миналата седмица бяха 20.5 но бях болна с температура ,повръщане и болки в бъбреците и днес са 19

# 461
  • София
Не мисля, че има от какво да се притесняваш.
А щом си била и болна...

# 462
  • Сливен
Да и аз на това го отдавам Simple Smile.
Преди години като бях след операция от перитонит близо 5 месеца бях със стендове в уретерите и тогава левкоцитите пак ми бяха завишени а хемоглобина ми беше 80-90 и никой не ми обърна особено внимание вс доктори казваха че е от чуждото тяло в организма.
Ама щом ме праща ще отида Simple Smile.
Благодаря ти Нандин :*

# 463
  • София
Отиди, ама според мен не се притеснявай

# 464
  • Пловдив
Здравейте, вчера влезнаха в 6 седмица.От няколко часа имам немного силни болки ниско в корема и започнах да се притеснявам,но чета че е нормално.Пия но шпа,дуфастон, витамин,фолиЕва киселина,лепенки климара и спрей лензето и утрогестан Притеснявам се дали е нормално да имам подобни спазми

Общи условия

Активация на акаунт