Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 037
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Дрииймс, честита ти радост! Да са ти живи и здрави бебчетата!

Дънди, браво много се радвам за положителния резултат! Честито!

Олив, стискай мила, със сигурност с 3 бебчета е много ама много трудно! Още малко и ще влезеш в седмия! Не падай духом! Ще издържиш, ти си силна!

Клеар, браво за 9тия месец, то не остана! Думите са ти много хубави, но е доста трудно наистина човек да се отпусне.

# 436
Дриймс, честита двойна радост ! Heart
Да са много здрави и много радост да носят на мама и тати малките шушита !
Бързо възстановяване на теб Hug

# 437

Честита радост и живи и здрави да са. Чакахме те с хубавите новини.Kissing Heart

# 438
  • София
Честито Dreams. Да са ти много здрави бебоците и да ви правят много щастливи.

Дънди, честито. Да си ги топлиш 9 месеца... а то колко е минало вече всъщност?

Олив, дръж се, момиче! Няма как да е лесно с 3 бебета.

Клиърче, браво, устиска!

Аз не пиша често, но следя внимателно! Чакам с нетърпение и другите момичета "под прикритие" да се включат! Simple Smile

Моят бебок е добре! На последния преглед  го измериха 1600 гр, една седмица напред! Аз си имам болежки и неразположения, но като цяло май съм добре. Броя седмиците и се моля да устискаме до края и всичко да е наред!

Прегръдки на всички и хубав ден.

# 439
Честито и от мен Simple Smile

# 440
  • españa
Дриймс честито двойно  щастие,на теб бързо възстановяване  bouquet

# 441
Дънди, честито. Да си ги топлиш 9 месеца... а то колко е минало вече всъщност?

Keйти, благодаря ти - ами 14 и 6 дни. И аз се надявам да стоят до максимално късно и да се родят живи и здрави.

# 442
  • София
Ее, браво! Напред си вече!
Бързо минава времето!

# 443
Дриймс, честита двойна радост!  bouquet Живи и здрави да сте всички и скоро у дома да се гледате!  Hug

# 444
  • Стара Загора
Честито, Дриймс! Бързо и леко възстановяване и да се радвате на порасналото семейство у дома! Kissing Heart

# 445
Dreams come true,  ника ти е програма, мечтите се сбъдват:princess:People Princess Да са живи и здрави малките принцеси и бързо да се прибирате от болницата за да можете да се гушкате, пък и кърмата да тръгва.

Аз тъкмо идвам от докторката, 20+4 г.с. 21,3 см., 363 гр, развитие точно по таблицата. Всичко е наред с бебо, още не е ясно момче или момиче. В понеделник съм на ФМ, там може би ще се разбере, но и да не, не е болка за умиралка.
Желязото трябва да увелича и шийката на матката ми е леко скъсена, 3,5 см., което ме притеснява малко. Не ме пусна в болични, но ми каза да не се напрягам. Имала ли е някоя от вас подобно скъсяване в толкова ранна седмица?

# 446
Dreams, честита двойна радост! HeartpulseHeartpulse

# 447
шийката на матката ми е леко скъсена, 3,5 см., което ме притеснява малко. Имала ли е някоя от вас подобно скъсяване в толкова ранна седмица?
В 19 г.с. ми я измериха 3.6 см и казаха, че е по-къса, отколкото трябва да бъде в този период на бременността. Изписаха ми магнерот 3х2 и ми казаха повече почивка и без вдигане на тежки неща. И аз се бях ошашкала, но момичетата тук ме успокоиха, че не е чак толкова фатално скъсена.
В 29 г.с. я измериха 4.1 см.

# 448
  • София
Дриймс, честита радост! Бързо възстановяване и дано по-скоро може да се гушкате и с малката принцеса.

# 449
Дриймс, честито! Бързо възстановяване Simple Smile
Дънди и на теб честито и браво, хубава новина.
Аз да ви кажа бяхме на преглед бебетата са добре, потвърдиха че са момче и момиче, въпреки че момичето е седалищно и нямаше как да се види , но доктора каза че е видял през органите матката й Simple Smile Нисък ми е Б6 и за това са ми казали за сърцето на едното бебе че не е мн ок, оказвал влияние на клапите и сега ще го взимам допълнително и се надявам всичко да е ок занапред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт