Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 042
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Дънди, и аз много се радвам за теб.Много!

# 421
А такааа, друго си било от компютъра да влезеш.  Mr. Green

Дънди, супер лентичка!  Heart Eyes Честита ти двойна радост! Лека Б и живи и здрави бебчета по термин!  Praynig Видяхте ли вече пол или е рано още? Нямам идея дали трябва повече време за близнаците да се "покажат".  Crazy

# 422
Благодаря момичета, дано всичко да е наред до края и да избутам близко до термин.
Лив, за сега по всичко личи че са младежи, пък да видим. Важното е да са живи и здрави - другото не ме вълнува особено. 🤗

# 423
Ехаа супер! Ще си те гледат като принцеса мъжете вкъщи. Heart Eyes Наистина е важно да са живи и здрави и да останат с мама възможно най-дълго. Тук в темата имаме хубави примери, ето Клиърчето вече е в 9 месец, така че ти пожелавам и при теб да е така!  Praynig

# 424
Хихи, да и аз си го пожелавам. Клиърчето е герой - избута вече. 😘 Дано всички сме така до успешен финал.

# 425
Хич не съм пример! По-скоро съм лош пример как не се прави! С моите кошмари и страхове, не успях да се зарадвам и да изживея момента при радостната новина, че сме успели, после с кървенето и контракциите все треперех нещо да не се случи и така до скоро... а времето няма да се върне! Така че съветвам всички, колкото и да е трудно да не се страхувате, мислете позитивно, изгонете всички страхове, махнете всички спирачки и задръжки! Радвайте се на този период, пъчете коремчета, наслаждавайте се на бремеността, много бързо минава и не се знае дали отново ще имаме това щастие! Сега, колкото и да ми е тежко и да ме наболява това-онова, съм страшно щастлива и освободена! Искам всички така от самото начало! ☀☀☀

# 426
Ех, Клиър, колко точно написано ! Много е вярно, много бързо минава и е толкова хубаво когато се отпуснеш и започнеш да се наслаждаваш...Heart

# 427
Не мисля, че е възможно някога да се почувстваме така безгрижно като спонтанно забременелите. Може би ако е от първи, единствен и успешен опит бременността.

# 428
  • София
Клиър, много красиво звучи! За съжаление сме обременени с години обикаляне, опити, излъгано доверие, разочарование и в момента, в който ти се случи най- хубавото осъзнаваш, че вече си в непознати води и имаш точно определени месеци за адекватни реакции, а опитът от предходните ни години е да подлагаме всичко на съмнение, проверки и да внимаваме с предоверяването, да сме изчели всичко...мисля че е трудно да се отпуснеш напълно и да си безгрижен - въпреки че се мъча да е така, защото ако ние сме спокойни и бебчетата са спокойни.

# 429
Така е... така е... искаше ми се да не е, но за сметка на това пък сме най-борбените мами! 😍

# 430
Ехх Дънди, много се радвам Hug Казах ти аз, че няма как да не стане работата след като те орисахме Flutter Кристи беше моят талисман, а аз като проводник се опитвах да рапръсквам късмет.  Вече не сме Б да заразяваме с прашец, но ще мъчим разни други магии Mr. Green
Сега и останалите девойки бързо да те последват Naughty
Борете се със страховете си за една по-спокойна и щастлива Б. Защото наистина в много случаи тя ще е за първи и последен път. Но дори да не е много успешно, важното е, че на финала всичко се забравя и изтрива, за да се отстъпи ред на бъдещите хубави моменти от майчинството. Щом при мен се получи Peace

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 21:17 от 💎Bling-a-ling💎

# 431
Дънди,
Честито и от мене! Много е радостно като успее момиче, дето много се е борило.
Стопля ни душичките!

# 432
Дънди, честито. Да са ти живи и здрави момците и да държиш до край! People BabyPeople Baby

Олив, сигурно ти е много тежко, ние сме мислено с теб. Дано наистина да си на фази и да има периоди, когато ти е по-леко. People BabyPeople BabyPeople Baby

Всеки път като чета хубави новини тук ми се пълни сърцето с радост, колко ходене по мъките, чакане, финансово напрежение, надежди и разочарование е минала всяка от нас, тя си знае. Но това всичко няма значение, когато накрая най-голямата мечта се сбъдва.

Ох, тези притеснения, за които говорите, и мен ме тресат. И хем се опитвам да си казвам, че много неща си втълпявам, хем едно гласче ми казва “ми ако сега не отидеш на лекар, не се обадиш или погрижиш, ще стане белята, а това е единствения ти шанс“. Тия притесения отчасти сигурно ги имат и майки с нормално забременяване, но при нас са доста по-изразени, но и някак си обосновани.
Целта е да сме хем спокойни, хм нащрек, дори да звучи абсурдно.Dizzy Face

# 433
  • Пловдив
Привет мамита. На 26.07 с планово секцио се родиха моите съкровища - Вики 2610 гр. 46 см. и Плами 1820 гр. 42 см. ❤❤❤ Мънинка е на системи с глюкоза и не мога да си я гушкам, пускат ме за минута при нея, иначе е добре и диша самостоятелно, бяха в термо легло първо денонощие. Все още нямам кърма, но се надявам да слезе. Чувството е уникално! Пожелавам го на всяка една.

# 434
Да са живи и здрави, наистина няма по-голямо щастие Heart Eyes На теб бързо възстановяване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт