Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 043
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
От най-долните! 😂😂😂

хахахахаха
развеселихте ме....хахахаха

# 406
И още някой има да се хвали май Simple Smile Или поне аз съм пропуснала.

Честно казано не бих възпитавала детето като го оставя да се дере от рев. Не съм го чакала толкова дълго, за да правя това после. И аз разнасях на ръце, после взех слинг и разнасях с него. А сега разнасям с раница. Не че не го оставям да си пореве понякога, но като цяло си го гушкам като плаче.

Клиър, в мартенската тема има една мама, която е с две девойки и са изцяло на кърма. Звучи така, сякаш не е й трудно, даже каза, че имала кърма за още две бебета. Само сподели, че опитите й да ги кърми в тандем са били неуспешни и ги кърми една по една.

# 407
Електра, хахах, в моя случай Кристи само ме питаше кога ще си призная, ама тя държи и не ме изклюкари. 😜♥😘

# 408
Ех, колко хубаво Simple Smile

# 409
Електра, хахах, в моя случай Кристи само ме питаше кога ще си призная, ама тя държи и не ме изклюкари. 😜♥😘
Тайна-майна съм аз! И за още някой си трая. Даже за три девойки, ама едната е по-известна тук Grinning

# 410
Ама, Дънди, ти новина ли имаш ? Grinning
Ама признавайте си публично да се радваме и да честитим, това е най-хубавото нещо Hug

# 411
Blush Жани, ами как да си признае човек?!
Момичета нали знаете как му е свито на човек, особено в нdшата ситуация, та чак не смее да се зарадва.🙄 Нали ме орисахте дружно преди няколко теми и Ей ме на.😜
Кристи, дръж, дръж - важно е. 😛😘♥

# 412
А такааааа... ще ме побъркате, бре девойки! Смилете се над бременната ми душа, мъчеща се на финалната права...😂

# 413
Дънди, много, много се радвам за теб Hug

# 414
Кристи, да не вилнееш с някой бот в bg-mamma Grinning

Дънди, честита лентичка, много ти отива. Да си ги гушкаш здравички по термин. Heart Decoration

# 415
А такааааа... ще ме побъркате, бре девойки! Смилете се над бременната ми душа, мъчеща се на финалната права...😂

хахахаа, целта е да помагаме...Stuck Out Tongue на финалната ти права....Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 416
Дъндиии.... тъй леко ми става и още по-хубаво! Днес е ден за супер-дупер новини! 😍😍😍

# 417
Кристи, да не вилнееш с някой бот в bg-mamma Grinning
Тц, ама хората си ми казват, пък аз си мълча Simple Smile

# 418
Ти си желязна, така е.

# 419
  • españa
Дъндииии Честито  Hug чудесна двойна новина,браво много се радвам.Добре дошла в отбора  preggo

Общи условия

Активация на акаунт