Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 044
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ти, Електра (гуш).

# 391
Благодаря Ви за отговорите!

# 392
Ливче, ейй сега гледам, че при теб пола на бебчето друг се е оказал. Голяма изненада е било сигурно.  Mr. Green
Олив, да  Mr. Green Тъкмо се бяхме настроили за момиченце, след като нищо не се виждаше, после казаха момче и няколко седмици живяхме с тази мисъл, последно сме пак с розови гащи, вече много ясно видими.  Heart Eyes Да е живо и здраво само, пък другото са бели кахъри.  Praynig

Деспина,
на мен много ми помагаше айран, пиех в индустриални количества през първите 3 месеца, препечени филийки със сирене и постни лозови сърмички.  Mr. Green Докато лежах в болницата приеха едно момиче с много тежко повръщане и дехидратация, даваха й деган. Аз не знаех, че може, но лекарите потвърдиха. Та ако е много зле положението може и това да пробваш, разбира се след консултация с лекар. При мен в 12 седмица гаденето отшумя, надявам се и при теб да приключи по-бързичко.  Praynig

Гледам, че Електра е питала по-назад и ми стана интересно, кога започват да следят колко тежи бебето? newsm78 На мен досега не са ми казвали, аз не съм и питала де. Винаги мерят главичката, а последния път бедрената кост и гледат на коя седмица отговаря, но за грамчета никой не е казвал, може би е рано още. Според апп-а на тел ми би трябвало да е към 250-300 грама.

# 393
Лив, към 24-25 седмица мисля започваха с грамчетата. Тогава вече мерят глава, коремче и бедро и по формула се изчислява. От тогава спира и да бъде интересно, поне на мен не ми е, защото почти нищо не се вижда. Даже последните прегледи не гледах и монитора, слушах само доки какво обяснява.
Относно Дегана, да няма проблем да се пие. На мен д-р Стаменов ми го изписа още в началото, но за съжаление изобщо нямаше ефект.

# 394
Лив, трябва да имаш вече тегло. То се пресмята по формула от ехографа след като почне да се мери по-подробно /обиколки глава, корем, дължини и т.н./ Разгледай си снимките. Обикновено се намира непоредствено до седмицата изчислена от ехографа Wink

# 395
Мерси, момичета!  Hug Последната ми снимка е от ФМ в 16 седмица, което си беше преди 3 седмици сега като се загледах и си има грамчета - 148, ама кой да чете.  Crazy След това бях в болницата, където ме гледаха, но кой ти дава снимки, само епикриза имам. Днес и при лекарката ми по ЖК бях, но пак нямам снимки...може би трябваше да си искам за спомен, обаче като видях, че всичко е наред и после докато обсъдим всичките ми въпроси, и не се сетих. Нищо де, след 2 седмици съм на ФМ, тогава ще ми дадат вече да си имам, важното е всичко да е наред, албума със снимки ще го редим после.  Mr. Green

Блинг, ти как си? Разбрахте ли се с кърменето? А бебка поуспокои ли се? Heart Eyes

# 396
Мне, цедя се докато има и това ще е. Честно казано нямам сили и желание да се боря в тази посока вече

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 08:53 от 💎Bling-a-ling💎

# 397
Ох, милата!  Hug И аз бих искала да кърмя някой ден, но не на всяка цена. Ще се пробвам, ако стане - ОК, ако не, не мисля да драматизирам и да се измъчвам с месеци. Толкова бебета са отгледани а АМ и са живи и  здрави. Дано и бебка скоро да се успокои и всичко да си влезе в релси.  Praynig

# 398
И аз бих искала да кърмя някой ден, но не на всяка цена.
На същото мнение съм Peace
Цвети, честита ти дата Simple Smile
Да се топлите с бебчето до тогава и всичко да мине леко и безпроблемно Hug

# 399
Блинг, и аз така - не се получи с кърмата и толкоз. Ела сега да го видиш Мушмул на АМ какъв мъж стана Heart

# 400
Оооо, "любимата" темата с кърменето... снощи, при поредното будуване, се престраших и се поразрових за туй чудо кърмене на близнаци - еми, още по-сложно и трудно ми се вижда. А като се намесиха и консултантите за кърмене, вече ми настръхна косата! 😂😂😂
Блинг, когато виждаш, че бебка страда и не плаче от друго, си мисля, че всички методи са позволени. Когато вече започнат да захитряват и аз съм от тези против, но да видим какво ще се получи.
Е, не мога да се сдържа! Dreams има да се хвали днес, но ще и оставя удоволствието! Просто много се радвам!!!

# 401
Клюкарка Grinning

# 402
От най-долните! 😂😂😂

# 403
Dreams тръпнем в очакване

# 404
Аз нямам драма с кърменето.
Clear, аз така два месеца се изтормозих да чета и попивам инфо, че уж да съм макс подготвена и да не се отказвам. Сега ме е яд честно казано. Предпочитам да бях използвала времето за други четива относно възпитанието. Сега съм на тема техники за приспиване и подобни неща, че до момента я карам на автопилот и до никъде няма да я докараме така.

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 08:54 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт