Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 045
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Деспина, пробвай с чай от джинджифил. Попарваш суров корен, добавяш малко лимон и пиеш.

# 376
Момичета, моя много близка приятелка  е бременна след инвитро и се интересува от добри лекари, при които да следи бременност в София, но не смее да пише още, вие най-добре я разбирате.
 В Токуда д-р Димитров и кой още беше?
И едно две имена в МД, моля.

# 377
А ако не ми понася,водата със содата мога ли да я пия всеки ден?

# 378
Герда, в Токуда Димитров и Илиев се водят за най-добрите. Има позитивни мнения и за Корсачки, но има слух, че ще се мести.
Деспина, в коя седмица си? До 14-15 седмица гаденето и неразположенията при мен бяха нетърпими с пик около 10-11 седмица. Единственото, което ми помагаше беше студена кока-кола. Водата със сода е по-скоро за киселини.
Дънди, спрях се на Макларън заради кг и механизмите, купихме я през Май, а миналата седмица пристигна тази, която чаках цяла зима на Бебе Конфорт. Чудя се дали да не отида да я видя, но ако ми хареса повече, което усещам, какво ще правя не знам... Това ме мъчи в момента! ☺

# 379
Сега съм в 8ма,но гаденето е от 2седмици,ежедневно,но ще пробвам и с кока-колата. Благодаря. Дано отшуми по-скоро.

# 380
Момичета, много благодаря за подкрепата! Прегръщам ви и аз всички...  Hug Hug Кофти, че от толкова рано започнаха гадориите и неразположенията, ама какво да се прави.. Ще стискам кълки, ще лежа и ще се храня - това се иска от мен....

Клиърче, не остана време при теб. Simple Smile Много се радвам, че успя да устискаш до 9ти месец. Избрахте ли дата за секциото, че май съм го изпуснала това.   Heart Eyes

Ливче, ейй сега гледам, че при теб пола на бебчето друг се е оказал. Голяма изненада е било сигурно.  Mr. Green

# 381
Деспина, разбирам те прекрасно, но не мога да ти дам съвет, мен лично нищо не ме облекчи. Може би постоянното " мелене" на солети и такива неща донякъде.
Олив , и теб те разбирам, но нямаш друг избор освен да лежиш. Свиква се. Дано другите неразположения малко затихнат. Аз поне за това имах късмет - нито се надух, нито киселини имах, а без да съм бременна си имам.
Клиър, 9 месец - наистина си е УАУ!

# 382
Деспина, приготви се до 11-12 да е зле положението. После леко започва да отминава. Бананчето е права за солетите, студено кисело мляко, газирана вода с лимон, колата я пазех за най-тежките периоди (все пак не прекалявах), но с нейна помощ излизах от транса, в който бях. Още малко!
2 дена от 9 месец, не че е кой знае какво, но си е малко постижение. В отчетната с термин август това за нищо го нямат и чакат стриктно термин, а аз щастлива и спокойна! Тази седмица доки го няма, казала съм им да седят мирни. 😂

# 383
Деспина на мен ми помогнаха лютите чушки, газираната вода Михалково, чая от джинджифил и факта че се храня на често по малко. Закуската е задължителна в тази връзка. Може да те държи и до 13-14 седмица според зависи.

# 384
При мен само ябълка сутрин помагаше Simple Smile

# 385
Леле май доста ще се помъча до 13-14седмица. Аз и нямам никакъв апетит,по принцип съм лакома личност,но откакто разбрах,че съм бременна ям насила и без желание,даже свалих 2кг. Даже преди малко си поплаках,защото и корема ме заболя и не издържах Sad

# 386
  • София
Много е неприятно гаденето, а повръщането още повече, но минава. При мен трая по-дълго от обичайното, до пети месец, но докторите казват че това е добър знак. Трябва да откриете какво помага на вас. При мен беше ябълка, всякакви тестени, айрян.

Ние определихме дата за секцио, обратното броене започна:grinning: След като определихме датата изведнъж всичко ми се стори реално, досега все ми се струваше че има време 😄

# 387
Олив, много ти се радвам, пупупу, а дано и неразположенията попреминат Hug Колко тежат бебчетата?

# 388
Аз също съм с постоянно гадене. По-добре се чувствам единствено като приемам студени плодове и солети. Малко след това обаче всичко се завръща. От няколко дни пък съм много нервна, сутринта се събудих със световъртеж, а после мъжа ми така ме изнерви, че изпаднах в нещо като истерия, с викове, треперене, изтръпнаха ми краката и ръцете. Така се уплаших да не съм направила нещо на ембриончето. Sad На някой случвало ли му се е нещо подобно?

# 389
Да, на мен. Нищо му няма, не е тревожи Hug

Общи условия

Активация на акаунт