Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са препоръките за здравословни проблеми по време на бременност?
Какви са препоръките за кърмене и увеличаване на кърмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са препоръките за здравословни проблеми по време на бременност?
За здравословни проблеми като високо кръвно налягане се препоръчва консултация с лекар. Освен това, хомеопатичните средства, като Осцилоккокцинум, Инфлуцид и Тонзилотрен, могат да бъдат полезни. Коризалията може да се приема за облекчаване на симптомите на настинка и грип. Допегит и Панадол могат да се приемат след консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за кърмене и увеличаване на кърмата?
-
Какво е лецитин и каква роля играе той в кърменето?
-
Какви са препоръките за приемане на витамин B12 по време на бременност?
Да е живо и здраво само, пък другото са бели кахъри. 
На мен досега не са ми казвали, аз не съм и питала де. Винаги мерят главичката, а последния път бедрената кост и гледат на коя седмица отговаря, но за грамчета никой не е казвал, може би е рано още. Според апп-а на тел ми би трябвало да е към 250-300 грама.
Последната ми снимка е от ФМ в 16 седмица, което си беше преди 3 седмици сега като се загледах и си има грамчета - 148, ама кой да чете.
След това бях в болницата, където ме гледаха, но кой ти дава снимки, само епикриза имам. Днес и при лекарката ми по ЖК бях, но пак нямам снимки...може би трябваше да си искам за спомен, обаче като видях, че всичко е наред и после докато обсъдим всичките ми въпроси, и не се сетих. Нищо де, след 2 седмици съм на ФМ, тогава ще ми дадат вече да си имам, важното е всичко да е наред, албума със снимки ще го редим после.