Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 996
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Ееееееех... Аз съм щастлива!
Просто не знам какво да напиша, сърцето ми се стопли и това е повече от думи!
❤❤❤

# 511
Нандин, всичко ще е наред, ще видиш (гушкащо човече).

# 512
Честито и от мен на Нандин! Лека и успешна бременност.

# 513
Дънди, Нандин, тихичко браво момичета и гушкав финал за всяка от вас! Hug

# 514
Нандинче, хайде и тук честито и мнооого лека Б до термин!  Heart Eyes

Клиър, стискам палци доки да се навие за по-ранна дата и бебките да са готови, разбира се.  Praynig

Лив аз пия по препоръка на уролога - феминела урофорте сиропа.
fair wind_82, не го знам това лекарство, но ще питам. Засега съм на Неоренал, но не помага особено. Ще видим с какво ще се поддържам един път да изтребим гадините, но определено ще си пия профилактично нещо поне до термин. Peace

# 515
Нандиииин, честито и на теб! Много прекрасна новина! Леко бременеене и много здрав бебчо на финала!

# 516
  • Сливен
Лив с червена боровинка е! Даже Аг-то ми го одобри.
Другото което ми беше изписано е цистиклийн.-те всичките съдържат червена боровинка.Знам че е желателно да се пият 30 дни и после се прави почивка.
Аз също преди да забременея доста пъти съм се борила с тази бактерия мн е упорита и четох тогава че от доста неща можеш да е прихванеш .
Момичета да пусна ми ц-реактивен протеин утре?Верно ли че щом левкоцитите са завишени и той ще е завишен -та има ли смисъл да го пускам!

# 517
Честито вече официално, Нандин Grinning Че с тия тайни все се чудя кога ли ще изтреса нещо неподходящо Joy

# 518
Хахха Кристи, на крачка беше да се изтървеш за Нандин.😜😛😘
Нандин, стискай кълки и този път до жив и здрав финал. И аз подозирах теб, така че си беше взаимно.😜

# 519
  • Пловдив
Fair wind, Ц реактивен протеин се влияе при активна инфекция в организма, ако скоро както казваш си боледувала, може и да ти отчете по висока стойност. Той не е мн.скъп, можеш да си го пуснеш, но за жалост не определя къде точно е инфекцията.

# 520
Аз пък си помня тайните Mr. Green

# 521
  • В сърцето на любимия човек
Нандин, много се радвам 😚
Тихичко честито и нека се радваш на една спокойна и прекрасна бременност и здраво бебе по термин!

# 522
  • София
Нандин, успешна и спокойна бременост ти желая. Kissing Heart

# 523
Някоя от вас има ли с колит? Днес бях при Петрова след едно изследване, което доказвало, че имам или язвен колит или колит на Крон, за колит на Крон като прочетох, направо ми настъхна косата. Със сигурност подуването на червата предизвиква няколко контракции, но Петрова се държеше така, все едно ще умирам. И вместо да се успокоя, още повече се притесних. Предписа ми Салофалк, който се надявам да не навреди много на бебето.

Бях и на преглед при Димова, даде ми телефона си и каза да й се обаждам, когато имам нужда и иска да се записвам при нея на ЖК. Видя ми се готина. Някой има ли впечатления?

# 524
Серт е доста, но е професионалист. Предпочита секциото.

Общи условия

Активация на акаунт