Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 992
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Мерси, Електра. Рязка е, но ми се стори забавна, може би е била в настроение.

# 526
На мен ми се падна на раждането - тя и Личева. Честно казано Личева ми хареса повече, но вие пък може да се сработите с Димова Simple Smile Най-важното в крайна сметка е да те следи добре, а тя ще го направи.

# 527
Здравейте,какво може да значи наличие на кръв в урината?

# 528
Здравейте,какво може да значи наличие на кръв в урината?
Кети, кръв в урината може да значи от обикновен цистит или уринарна инфекция, през камъни в бъбреците до различни тумори... Отиди на уролог, най-вероятно не е притеснително, но със сигурност изисква лечение. Успех!

# 529
  • София
Нандинче, хайде честито и от мен в темичката! Да си то топлиш до финала!

# 530
  • гр.София
Еха, каква новина. Честито на Нандин и леко бременеене:smile:

# 531
Нандин, тихичко честито и от мен! Hug Напълнихте ми душата с Дънди, тези няколко дни! Да е много лека и спокойна бременността с най- здравото и красиво бебче на термин!

# 532
Момичета, имате ли опит с някакви пробиотици по време на Б?  newsm78 Намерих доста статии, в които се препоръчва да се пият по време на цялата Б, предпазвали бебето от алергии, майките не наддавали много кг и т.н полезни свойства. Аз нали сега съм на АБ и бих искала да пия пробиотик само по време и малко след лечението, питах моята лекарка, но според нея не е нужно.  Rolling Eyes Ако някоя мама е пила и е доволна от някой пробиотик по време на Б, ще се радвам да препоръча.  Heart Eyes

# 533
Когато лежах в Надежда, др Петрова ми изписа линекс.

# 534
  • Сливен
При прием на АБ е добре да се пият пробиотици дори и да няма бременност.Аз за цялата бременност изпих 3 или 4 кутии от Лактофор опти 6,30бр стигат за месец.При мен този пробиотик действа най-добре.Пробиотици пия от 2011г по препоръка на гастроентеролог заради проблем с червата.

# 535
Момичета, имате ли опит с някакви пробиотици по време на Б?  newsm78 Намерих доста статии, в които се препоръчва да се пият по време на цялата Б, предпазвали бебето от алергии, майките не наддавали много кг и т.н полезни свойства. Аз нали сега съм на АБ и бих искала да пия пробиотик само по време и малко след лечението, питах моята лекарка, но според нея не е нужно.  Rolling Eyes Ако някоя мама е пила и е доволна от някой пробиотик по време на Б, ще се радвам да препоръча.  Heart Eyes

Лив, всекидневно използвам био баланс - изключително висококачествен пробиотик. Другият вид, който горещо ти препоръчвам и смятам, че е по-подходящ за теб сега при прием на АБ е - производителите на Ел би киселите млека във фирменият им магазин на женския пазар продават висококачествен пробиотик, който е изключително силен и подходящ за хора, които са на АБ, бременни, след сериозни операции, боледувания и т.н.

Аз лично смятам да продължавам да използвам био баланс, защото на мен определено ми действа добре и за алергиите и за двете 00, а и предпазва от сегашните чревни бактерии, които са виновници за летните вируси.

# 536
  • Стара Загора
На мен в началото на бременността гастроентеролог ми изписа "Провиотик" от цвета на кокиче (бях с разстройство). Каза, че е най-подходящ при бременност ( според нея).

# 537
Лично най-доволна съм от ентеросан /трябва да се държи в хладилник и е по-капризен при купуване, особено сега в горещините трябва от аптеката директно вкъщи да се носи/, но също съм ползвала на GNC и линекс, от които съм сравнително доволна и новия от кокиче, който не ми подейства особено.
М.м. от два месеца е с диария-> колит и пробва различни пробиотици -лактофлор, пробиен, адирекс - това е спец. и той го хареса мн., вчера му изписаха един супер силен - омни биотик - Лив, можеш да пробваш с него, важно е да възстановиш чревната флора.
А неоренал е за бъбреци, нали? Е. коли  в червата или в бъбреците бориш? Какъв е а.б.?
Относно бъбреци - за предпазване от натрупване на камъни можеш да добавиш ш.сол N 9, примерно по 5 таблетки от начало 1 седмица, после по 3.
Успех с трепането ан гадините!

# 538
  • София
Цитат
предпазва от сегашните чревни бактерии, които са виновници за летните вируси.
Бактерии и вируси са две абсолютно различни неща. Няма как едното да е виновно за другото!

# 539
Благодаря, момичета! Hug Сега ще прочета за тези пробиотици, които сте ми препоръчали и ще ида да си купя някакъв. Малко на своя глава, но на толкова много места ги препоръчват и очевидно се пият масово от бременни, та ще ви се доверя.  Heart Eyes

А неоренал е за бъбреци, нали? Е. коли  в червата или в бъбреците бориш? Какъв е а.б.?
Лейди, да за бъбреци + уроинфекции го водят неоренала, препоръчва се за бременни и може да се пие и по-дълго. Може би ще си го продължа. Е колито ги намериха в стерилната урина, изписаха ми амоксиклав АБ за 10 дена. Ще ги преборим, няма къде да ходят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт