Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 915
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
Clear,според теб добре ли е 3.6см шийка в 15 г.с.
д-р Димова нищо не каза само че е 3.6см
Дали трябва повече лежане и почивка?
Нямам изписан магнезий абе въобще.....
ако не е този форум🤔

# 691
  • В сърцето на любимия човек
Пак ще кажа, че изкарах цяла бременност с мнооого контракции с такава шийка (на моменти и по-къса).
Михова ми беше казала, че много често е въпрос на физиология - няма как с моите 160см ръст и сравнително дребна фигура да имам същата шийка като една висока и едра жена.

# 692
Ейй и тук ли сме се събрали лъвици Flutter Моята дата никой от бебоците не си я хареса май, но нека растат повече в коремите Rolling Eyes
Кети, да се повторя и аз, че и моята беше подобна през цялата Б.
Скрит текст:
Единствено докато бях още на прегледи в клиниката док ми я мери около 4 единия път, после по-малко. После покрай първия скрининг остана в сянка. Нито някой ми каза колко е, нито аз се сетих да питам. Някъде може би по същото време около 16-17 г.с. накарах ЖКто да ми я измери и я изкара 3.6.
Взе да ми намеква да се консултирам за серклажи и да ми вкарва малко стрес. После и следящият ме
 лекар ми я изкара толкова и не беше притеснен. Разчитах на Сигридов да се изкаже предвид по-големия му опит в тази област. Лошото е, че тогава вече около ФМ засякохме плазми. Той каза, че не иска да ме лекува, ако няма проблем с шийката. Това беше преди да ми я измери и като го направи  я изкара 3.2,
 ако не се лъжа. Може би не му хареса много макар и да не го изкоментира пред мен, защото в последния момент реши да ми изпише едни свещички. В последствие все ми я изкарваше около 3.5, а аз докрая си треперих да не стане нещо заради плазмите. Отделно непрекъснато излизаха някакви гадини по МБ и обикалях лабораториите като цветарка докато разбера имам ли нещо или не. Не знам като цяло дали просто нямах късмет и  не ми се размина на косъм.
Но дължината наистина е относителна. Трябва си комплексна оценка и то от лекар в тази област.

# 693
  • Сливен
Бананче,честито и от мен на патерица Gift

# 694
И от мен bouquet
Не сте само лъвици, има и овнета Wink

# 695
  • София
Бананче, честит празник на патерица и от мен. Да си жива и здрава!

# 696
Честит рожден ден!

Шийката ти е супер, стига се тормози. Точно Димова нямаше да изпусне нещо такова.

Димитров е страхотен избор, дръпнат понякога, но не съм чула една жена да се оплаче.

Клиър, избра Илиев, защото Димитров е претрупан и миналото лято имаше доста отпуск, та реши, че Илиев е безопасен избор Grinning

# 697
Бананче,честито и от мен. Hug На един ден сме.И аз съм от празнуващите лъвици.Вчера отбелязах още една година мъдрост. Grinning

# 698
  • София
Оо, Стефи. Хайде и на теб честито на патерица! Simple Smile
И аз съм през Август, но дева! Simple Smile

# 699
Стефи, честит празник и от мен на патерички 🎁🎂🎈
Да си много здрава, щастлива и обичана и скоро да се радваш на най-прекрасното чувство - да си мама Hug

# 700
Оливче, как си? Сутринта по нова тв, даваха тризнаци родили са се вчера в 37 седмица, доносени около 2600! Сетих се за теб и типижелавам, така да ни зарадваш и ти!    Hug

# 701
Ехх, Кристиии! Вярно! Така беше! И заради това, че Илиев бил по-усмихнат! Та сега с усмивка да ми отказва няколко дена в моя полза. 😂😂😂

Ох, и аз четох за тризнаците и се сетих за Олив веднага. Тази мама ще да е истински герой с такива мерки, не искам даже да си помислям колко трудно е било.

За шийката... моята последните два месеца беше около 2,8см. Само дето се шашках излишно, че и целия Юли лежах и се пазех вместо да ходя на море. Еййц, чак пък... хахахаха

Тези лъвове, много хубави хора! 🦁❤

# 702
Бананче, Сефи, ЧРД на патерици и от мене, живи и здрави да сте, много щастливи и всички много да ви слушат вкъщи! bouquet

Димитров е страхотен избор, дръпнат понякога, но не съм чула една жена да се оплаче.
Клиър, избра Илиев, защото Димитров е претрупан и миналото лято имаше доста отпуск, та реши, че Илиев е безопасен избор Grinning
И аз така съм чувала, ще дам мнение като се опознаем по-натам и след раждането живот и здраве.

Клиър, хубаво си направила, наистина Димитров излиза в отпуск за месец и нещо - казаха от 9.08 до средата на септември по спомен.  Peace

Кети, и според мен шийката ти е супер, щяха да кажат ако има нещо + това знам, че може да варира в зависимост от времето в което ти я мерят и начина на мерене.  Peace Не се вкарвай в излишни филми, радвай се на Б.  Heart Eyes

Ама я новата мама да се разпише най-после да можем да й честитим подобаващо!  Crazy

# 703
  • Пловдив
Бананче, Сефи, честит ви рожден ден с малко закъснение и от мен! С пожелание преди всичко за много здраве, усмивки и много положителни емоции и сбъднати мечти!
Клиър, не остана бе Simple Smile още малко направо вече си на финалната права Simple Smile
И аз се сетих за Олив тези дни, надявам се всичко е наред с нея и както каза и Salilinda да ни зарадва с хубава новина след 36-та седмица Simple Smile
Лив ти как си? Пребори ли се с гадините?

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 13:05 от varki

# 704
Лив ти как си? Пребори ли се с гадините?
Варки, боря ги още, мерси, че питаш.  ooooh! Още 2 дена венозен антибиотик, после минавам на билкови добавки и след седмица ще пусна контрола да видим дали са се изчистили.  Praynig

И аз прочетох за тризнаците и се сетих за Олив.  Heart Eyes Надявам се, че всичко е наред с нея и мъниците. Hug

Общи условия

Активация на акаунт