Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 933
  • 721
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте, какви успокоителни могат да се взимат по време на бременност?
Седатиф ПЦ или Гелсениум 15 на Боарон - чиста хомеопатия. Може и бонбонките Рескю на д-р Бах. В началото на бременността ми (15с.) получих нервна криза, консултирах се с АГ, специалист по ФМ и психиатър - всички бяха единодушни. Дано бързо се справиш с напрежението!  

# 91
А капките Рескю може ли?

# 92
А капките Рескю може ли?

Да, супер са. Разтваряй по 20 капки в чаша вода и пий в рамките на 10 мин. Доста ефективно помагат. Ако не ти достигат и действат, хомеопат ще ти предпише точното за теб лекарство, защото по симптоматика избора на хомеопатия не винаги дава резултат при всеки пациент.

# 93
Гледах ги и прочетох че са подходящи при начална бременност и изобщо при бременност.Пише по 4 капки в чаша вода или може и по повече?

# 94
Гледах ги и прочетох че са подходящи при начална бременност и изобщо при бременност.Пише по 4 капки в чаша вода или може и по повече?

Дозировката е 20 капки разстворени в чаша вода 330 милилитра. Можеш да пиеш от тази бутилка целия ден, можеш при остро състояние, да я изпиеш цялата чаша. После можеш да ги намалиш на 10 капки. С 4 едва ли ще имаш ефект.
При остри състояния я пия наведнъж водата с капките. След което често не ми се налага да пия Рескю на следващия или по-следващия ден. Всичко е много индивидуално.

# 95
Пише 4 капки в чаша вода и се изпива.То по логично е цяло шише от 1.5 л примерно и да се пие през целия ден по малко newsm78

# 96
Пише 4 капки в чаша вода и се изпива.То по логично е цяло шише от 1.5 л примерно и да се пие през целия ден по малко newsm78

Ами аз споделям това което ми е предписано на мен и знам от класически хомеопат. А ти вече можеш да експериментираш. Вреда от тях няма, само полза, така че както ти дойде. Аз се лекувам с хомеопатия от 8 години, така че знам колко невероятен е ефекта от нея.

# 97

Ами аз споделям това което ми е предписано на мен и знам от класически хомеопат. А ти вече можеш да експериментираш. Вреда от тях няма, само полза, така че както ти дойде. Аз се лекувам с хомеопатия от 8 години, така че знам колко невероятен е ефекта от нея.
Много благодаря за споделеното!

# 98

Дано само Рескю помогне, без да се включва друга хомеопатия. Стискам палци.

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 13:43 от Dundy Sladurska

# 99

Дано само Рескю помогне, без да се включва друга хомеопатия. Стискам палци.
Дано,ще стискам зъби.

# 100
Кети, не стискай зъби. Тези състояния по време на бременност и след нея са напълно нормални. Ако само Рескю не ти достигне, не се колебай да потърсиш съвет от психолог - хомеопат или класически хомеопат, защото от това ще зависи и как ще посрещнеш периода след раждането и първите месеци вкъщи с вече осъществената мечта. Имам приятелка, която беше на Рескю до 4-5 месец, задълбочиха се кризите - отиде на лекар и вече приема специално за нея избран продукт хомеопатичен и кризите спряха, а е на този медикамент само от 1 седмица. Така че - няма нужда от геройство и без това достатъчно сме изстрадали в борбата за рожба.

# 101
В никакъв случай не стискай зъби! Това е състояние, за което трябва да се вземат мерки, в противен случай бременността ти може да се превърне в кошмар. Знаеш, всичко се отразява на бебето, по-добре лекарства, отколкото нервна и измъчена майка. Място за геройства няма! Аз дори обсъдих темата за прием на леки антидепресанти, защото при мен явно се натрупаха доста нещата и изведнъж се отпуши. Д-р Илиев и психиатъра казаха, че няма проблем стига да се следи състоянието на майката и децата, вече все повече жени карат своята бременност така. В крайна сметка не се наложи тежката артилерия, не казвам, че е добре, но винаги съм била на мнение, че състоянието на майката е от изключително голямо значение и понякога ползите са повече от вредите при приема на лекарства (каквито и да са те).  Peace

# 102
Напълно сте прави момичета,ще пробвам с Рескю и ако не ми помогнат ще търся хомеопат.

# 103
Блимгче, това, което пишеш за кърменето много ми напомбя за башия случай. Ние успяхме да задържим до към втори месец, но комбинирано. После ми дадоха едни хапове, че имах остатъци от плацента. Ужас беше! И ми казаха, кърменето с тези лекарства е на моя отговорност. Не посмях.и спрях. Пък хапчетата предизвинваха мбого силни контралции 20 дена и хич не ми беше до цедене. И то такова, което ще отиде в мивката. Някакси ми писна. След 20 дена нямаше вече кърма, а малчо си ожикна шишето и така приключи нашата агония. Но все пак.. първите 2 месеца много ми помогнаха силиконови зърна. Някакси той сучеше супер с тях. Може да пробваш, ако до сега не си. И ако заспива е хужаво да я обличаш по-тъничко. Те се загряват докато сучат и ако им стане много топло заспиват. Така ми каза една акушeрка.

# 104
Благодаря, момичета Hug Истината е, че усещам как сама не си давам много зор и някак оставям нещата на течението. Знам, че истината е в постоянното висене на гърда, но до момента или не се чувствах ок физически и психически или все не ми остава време. Ще гледам да наложа по-строг режим вече като си останем двете и да засека горе долу как седят нещата с количеството. Иначе ползвам силиконови зърна. Без тях умирам от болка. Много лошо ме захапва и непрекъснато я намествам, отделно я будя, че заспива непрекъснато. Това тотално ми изчерпва търпението. Но стискам зъби поне месец-два да й давам колкото може.
Кети, пробвай Рескю, както са те посъветвали  момичетата. Дано помогне. При мен за съжаление нямаше абсолютно никакъв ефект покрай депресиите ми миналоро лято. Предполагам си е до организъм и конкретно психилогическо състояние. На мен и болкоуспокояващите много не ми действат... изобщо на моменти имам чувството, че съм резистентна към всичко.

Общи условия

Активация на акаунт