Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 935
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте предстои ми ранния биохимичен скрининг 12г.с. но се притесних от факта че утрогестана влияел на резултатите а аз взимам 2×3 още от трансфера до ден днешен. Cry

# 106
  • София
отбелязва се в документацията какви лекарства вземаш.
то почти всички ги вземаме тия лекарства до тогава.
не се притеснявай от това.

# 107
Кети, по-важно е какво ще види доктора, размерите на гънката и т.н. Кръвните са за доказване на резултата, едва ли ще има голямо колебание, защото стойностите са в хиляди обикновено. Изобщо не го мисли! Аз също до 11/12 слагах утрогестан плюс, че с близнаци е почти невъзможен адекватен кръвен тест. При кой доктор ще ходиш? Всичко ще бъде наред!

# 108
  • София
Утрогестана няма с какво да промени резултатите. В кръвта се изследват ЧХГ, алфафетопротоин и ако не се лъжа една от фракзиите на естрадиола

# 109
А Утрогестана изведнъж ли си спира или по схема.Бях на преглед при Стаменов и той ми каза да го спирам както и фолиевата киселина.За схема на спиране не спомена.

# 110
  • София
аз го спирах наведнъж, бяха ми казали да ползвам колкото има наличен и да го спирам и аз така направих.
някои лекари правят схеми май  Rolling Eyes
фолиевата не я спирай, михова оглежда някаква тръба дали се е затворила и тогава казва да се спира.
понякога обаче се продължава още, на мен ми я предписаха заради анемията например.

# 111
аз го спирах наведнъж, бяха ми казали да ползвам колкото има наличен и да го спирам и аз така направих.
някои лекари правят схеми май  Rolling Eyes
фолиевата не я спирай, михова оглежда някаква тръба дали се е затворила и тогава казва да се спира.
понякога обаче се продължава още, на мен ми я предписаха заради анемията например.
Някой получават прокървяване от рязкото спиране това ме е страх newsm78

# 112
Кети, д-р Михова е запозната с всички медикаменти, които се взимат при ин витро, както и с всички препоръки на д-р Стаменов. Изобщо не бива да се притесняваш! Отпусни си душата. Това е един от най-хубавите прегледи, за първи път ще видиш хубаво бебчо, ще ти кажат, че всичко е наред, пол, ако се вълнуваш.  Hug
За утрогестена - аз го спрях от раз без никакви проблеми.

# 113
Кети, д-р Михова е запозната с всички медикаменти, които се взимат при ин витро, както и с всички препоръки на д-р Стаменов. Изобщо не бива да се притесняваш! Отпусни си душата. Това е един от най-хубавите прегледи, за първи път ще видиш хубаво бебчо, ще ти кажат, че всичко е наред, пол, ако се вълнуваш.  Hug
За утрогестена - аз го спрях от раз без никакви проблеми.
Благодаря за куража,Клиър!Наистина много се вълнувам защото е дългочакана бременност и искам всичко да е наред.Страхотни сте всички тук във форума bouquet

# 114
За притесненията... не искам и да повдигам темата. Тук всички сме минали през какво ли не и се подкрепяме безрезервно!
Хайде пък и аз да се похваля - в неделя влизам в заветните 45 дни преди термин и някак ми олекна вече... чак сега. Моят кошмар с преждевременното раждане е на път да се изпари и съм спокойна и усмихната!  Whistling

# 115
Бравоооо  Grinning

# 116
  • Пловдив
Clear, браво! Вече си на финалната лента, още малко и не остана  Simple Smile Hug

# 117
Клиър браво,още малко и ще гушнеш мъничетата HugВсичко ще е наред  Peace

# 118
Браво Клиърче! Само така.
 А пък ние утре ще ваксинираме малчо и направо съм се ошашкала яко. Едновременно 2 ваксини ...дано ги понесе леко. Притесненията не свършват, стават даже повече!

# 119
  • Сливен
Сутринта родих.Светлин 3850гр 52см

Общи условия

Активация на акаунт