Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 524
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
  • София
аз диабет имах, ама кетони не видях.
та избягвай да си слагаш диагнози  Simple Smile

# 271
Права си, ама докато не питаш патило, бързаш със заключенията и веднага влизаш във филма Laughing
Още веднъж благодаря bouquet

# 272
  • София
Жана, ако имаш някоя от тези диагнози, които изреди... ще разбереш със сигурност. Пий водичка и не се притеснявай. В тия жеги... бременна... спокойно.

# 273
Нандинка, благодаря ти Hug
Абе веднага ми успокоихте душичката, много, много ви благодаря ! bouquet

# 274
Клиърче, а ти какви протеини пиеш? И през цялата бременност ли могат да се пият? Аз от стимулацията съм със симптоми на хиперстимулация, въпреки че не вадя кошница с яйца, както знаете, но явно по-силните стимулации така влияят на организма ми. Та си мисля дали да не попия малко протеин с мляко, може да ми се отрази добре. Стига да не навреди де. Аз и не мога да се храня пълноценно в момента, така че имам нужда от малко протеини.

# 275
Суроватъчен протеин на Биогейм. Има и по-хубави по специлизираните магазините, но този ми предписват докторите от "време оно" и свикнах с него. Важното е да е суроватъчен, не млечен (по-хубав е). По никакъв начин няма да навреди, даже напротив! Аз почти през цялата бременност го пия, първо заради хиперстимулацията в началото, а после защото от както забременях не се разбирам изобщо с месото, а двете буби си искат своето. Хубавото поне при мен е, че не е паднал фрапантно от миналия месец, седи си на долна граница, но щом и албумина лъсна вече бая са ме изсмукали. Само дано не стоят "гладни", аз ще наваксам после!
Едит: ако вземеш, търси ванилия или шоколад, ягодата и банана са ужасни Wink

# 276
О, да, ще си взема задължително. А с мляко ли е по-добре да се консумира или с вода? Бубите трябва да си взимат достатъчно, не се притеснявай, те са умни буби. Междудругото помниш ли, че още в началото ти предрекох 2 моми? (Оф, много ми е тъпо без емотикони)

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 17:51 от ~Mystic~

# 277
  • Сливен
На мен преди раждането и след него заради нисък белтък и албумин ми преливаха плазма и казаха,че бебето се родило гладно.Искаха и кръводарители за всяка банка плазма.

# 278
Oesi, какви ти бяха стойностите, знаеш ли?

# 279
Аз имах кетони. Но ме бяха предупредили, че е възможно заради намаления прием на въглехидрати, щото имаше съмнение за ГД и така.

# 280
  • Сливен
Белтъка беше 56,албумина 33 или 34,но не знам какви са референтните ст-ти .Само ви казваха ниски са.След последната банка ,белтъка стана 60.5 албумина 39,казаха че вече са добре.

# 281
Аз имах кетони. Но ме бяха предупредили, че е възможно заради намаления прием на въглехидрати, щото имаше съмнение за ГД и така.
Аз пък много въглехидрати ям, да му се не види ! Месо да не видя, насила ям, риба не съм вкусила откакто съм бременна... За това и ГД ми се върти в главата, ама ще видим в понеделник, ще пиша какво е казала лекарката. bouquet

# 282
Жана, и аз съм така с яденето - месото прокарвам със салата, риба грам, само плодове и зеленчуци ми се ядат. Уж ям много млечни, но не е достатъчно. Проследи по-натам белтъка за всеки случай.

Оеси, мерси за информацията. Албумина ми е 34.6, белтъка 59.5 - ще пиша утре какво е казал д-р Илиев.

Поне хемоглобина от 100 вече е 116 и за него съм спокойна.

# 283
И като отворя, какво? Виждам групите на потребителя, публикации, пол и кога се е джойнал Stuck Out Tongue ЛС опция тц.

Кристи, отваряш профила с пола и дъра-бъра, кликваш на иконката с писмото (вдясно в средата) и така....
тъпо
по-тъпо е, че липсват редица емотикони, много основни

# 284
Уж ям много млечни, но не е достатъчно. Проследи по-натам белтъка за всеки случай.
И аз ям много млечни, задължително ще видя белтъка по-натам, мерси Hug

Общи условия

Активация на акаунт