Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 032
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Кристи, на Лейди казвах да ми пише Sunglasses Ти може да си ми пишеп когато си искаш Mr. Green

# 256
Ама не мога Sad от телефона няма лс!

# 257
  • София
Ама не мога Sad от телефона няма лс!
е как да няма

# 258
Има, има-отвори самия профил

# 259
И като отворя, какво? Виждам групите на потребителя, публикации, пол и кога се е джойнал Stuck Out Tongue ЛС опция тц.

# 260
  • София
отиваш на старата версия или го намираш в старите изпратени и му отговаряш.

# 261
Да де, ама не съм си писала с целия форум, а и разчиствам кутията. Старата мобилна не ми е ок, защото всичко е разместено и ме дразни. Пускам от настолния, като трябва, но не съм постоянно на него. Мисълта ми беше, че и да отворя профила на някой потребител, файда ник'ва Grinning

# 262
  • София
явно не са го написали още, защото ако се докопаш до съобщенията в нов таб се отваря старата версия

# 263
Лив, не занех, че си в болница  Hug
Радвам се,че всичко е наред! Пак ли е нещо с вълненията от екскурзията?
Човек да не отиде на море за няколко дни  Embarassed
Лейди, да, полежах си малко с някакви болки ниско долу и малко зацапване, така и не се разбра причината, освен ниската ми плацента - изследванията ми бяха в норма и казаха, че болките не са контракции, матката била спокойна, по-скоро от разтягането на някакви тъкани там. Каквото и да е, се надявам да не се повтаря.  ooooh!

Ти как си? Кога ти е ФМ при другия лекар от Св. Петка? Чувала съм, че там всички са добри, пък и при теб всичко ще е наред!  Praynig Да пишеш после как е минало.

Клиърче, хайде не остана.  Peace 9 месец с близнаци звучи страхотно. Дано болките попреминат и започваме да стискаме палци за леко раждане!  Praynig

А това пък с новата версия не знам как може такава мизерия...то още нищо не работи като хората, те ни я пробутват да я ползваме. Аз непрекъснато се връщам към старата.  ooooh!

# 264
  • София/Севлиево
Извинявам се, че нахълтвам така в темата,но аз съм от тези,които я следят с надеждата някой ден пак да се разпиша тук.И т.к. говорите за д-р Сигридов, ето на какво се натъкнах току-що:
 http://m.24chasa.bg/novini/article/6343726

# 265
Да, той целият форум гръмна.

# 266
Момичета, днес бях на преглед и д-ра каза да пусна ПКК, урина и КЗ.
Сега си гледам резултатите и левкоцитите са завишени - 12.6, ама знам, че при бременност е нормално и не се впечатлявам.
Притесни ме друго -имам + за кетони в урината. С д-ра се разбрахме да коментирам резултатите в понеделник с лекарката от ЖК и съответно не съм му звъняла, ама четох разни неща из нета сега и се притесних...
Мога ли да изчакам до понеделник за коментар, или да звъня по-рано ? Сериозно ли е ? Някоя имала ли е + кетони и на какво са се дължали ?

# 267
  • София
кетони не се ли появяваха като не пиеш достатъчно вода  Rolling Eyes

# 268
Жана, за левкоцитите изобщо не се притеснявай. Моите също се бяха качили до 12+, последните 3 месеца са около 11. Нормално за бременни да са повишени.
Само веднъж в 24с ми излязоха левкоцити и +кетони в урината, даже писах и се жалвах и тук. След седмица пуснах нова урина като увеличих приема на вода и нямаше и помен от предишните резултати.
Понеже и аз съм на такава вълна... на мен пък ми лъсна нисък албумин 34 (реф.35+), белтъка си остава отново нисък въпреки, че пия протеини. Утре съм на тонове и док ще коментира, дано не ми преливат, въпреки че съм на "ти" с вливките албумин покрай хиперстимулациите. Дано каже, че малко остава и няма смисъл 😉

# 269
кетони не се ли появяваха като не пиеш достатъчно вода  Rolling Eyes
Бамба, благодаря ! Така пише на повечето места, ама чета и за диабет, заболявания на черния дроб, отравяне на организма и естествено се ошашках веднага...
Незнайно защо на мен обременяване с глюкоза нито един от двамата ми лекари не ми е назначил досега...освен да питам и за това в понеделник. То пък ми писна все за всичко да питам, аман с тия лекари вече Tired
Клиърче, благодаря за споделеното. Увеличавам тогава течностите (макар че не падам под 2 л на ден) и се моля да нямам при следващото изследване.
Ще изчакам до понеделник, тогава ще повторя и изследването.

Общи условия

Активация на акаунт