Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 038
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Зацапване, не зацапване, сутринта си мушнах Утрогестана, дано да няма проблем.
Миналия месец изследвах ТСХ - 1,67. Днес пуснах пак - 0,67. Нормално ли е да е толкова ниско? В Надежда са пускани и двата пъти. Уж съм с Хашимото, с леко завишен МАТ.
Имаш ли корекция в дозата на л тироксина?

Никога не съм била на л тироксин, защото ТСХ винаги ми е бил в норма. Просто имам леко завишен МАТ и ехографски се забелязва, че жлезата е леко уголемена. Като препоръка от Начев имам да следя ТСХ всеки месец и ако е над 2, да ходя при него.

# 241
Лайти, за сега си ок с тсх, но ако падне още, търси Начев.

# 242

Момичета дайде препоръки за АГ следящо проблемни бременности, освен д-р Сигридов, че този път искам да ме поеме някой който си разбира от работата.
Пънче ти при кое АГ си следила бременността ?

Сигридов днес излиза пак в безсрочни болнични, имах час за ф.м. при него  та и аз като цветката се чудя има ли някаква алтернатива?
Начев за хашимото, Паскалева за клексана, а за останалите добавки, витамини?
Би било най-добре вичко да следи един специалист

# 243
Защо е в безсрочни болнични? newsm78

# 244
Лейди, пак ли newsm78 Много неприятно. Аз за щастие се разминах на косъм. Лошото за пациентите е, че съвсем скоро може съвсем да останат без него.
Паскалева е ок за терапията, но задължително си трябва някой да те гледа с доплера и то много добре. Изследванията са информативни.

# 245
Здравейте, съжалявам за спама, но бих искала да попитам Lady joy и Bling от къде имат информация, че др. Сигридов излиза в безсрочен болничен, тъй като е обявено, че отсъства до края на седмицата или че може къвсем да останем без него / настоящите му пациентки/.
Може и на лични, защото това не е тема за него, но като пациент съм разтревожена от тази информация.
Благодаря!

# 246
Аз вчера видях във фейсбук групата за д-ра, че ще отсъства, ама срочно ли, безсрочно ли...хич не обърнах внимание Blush

# 247
  • Сливен
Не съм пациент на Сигридов,но в темата преди се коментираше,че ще става татко този месец.

# 248
  • София
той стана татко, явно си има някакви проблеми човека.

# 249
Сега прочетох във ФБ групата за това до 21.07. Дано да е така! Вчера като говорих с Ева тя ми записа час за ф.м.директно при друг лекар след 10ина дни, въпреки, че азвече си бях подсигурила дублиращ вариант за ф.м. предвидливо като разбрах за ситуацията с раждането при него. Та сега нямам друг час.

Пуснах изследванията, които има в интернет като необходими сега за първата/втора ф.м. - стойностите на белтъка, жел., вит б12 и д са ниски и трябва терапия. Отделно на мен ми е важно да спра клексана и аспирина възможно най-рано по други причини и разчитах на контрола. Някъде четох, че по преценка 6 месец  се спират.
Кога се налага пускане на йод и вит б6? Предполагам йодът има връзка с тсх, а при мен е ОК.

Според вас живот и здраве като се върне на работа Сигридов има ли вариант поне за изследванията да мина - може би без час? Или да звъня пак?

# 250
Хайде пак тук - изписаха ме от болницата и вече съм у нас - без болки и зацапване да чукна да дърво.  Praynig Дадоха ми болничен и ми казаха да почивам до следващия преглед, мисля да се възползвам. Болничния се пада точно до датата ми за ФМ при Сигридов в началото на август. Дано няма някакви проблеми човекът и да може да се върне навреме, че толкова момичета на него разчитаме.  Rolling Eyes

Лейди, според мен може да идеш само за изследванията, на мен ми ги назначи в 12 седмица, аз пуснах всичко и после звъннах да питам дали да ида да ги види, но Ева говори с него и каза, че нямало нужда сега щом всичко ми било в референтните граници, ако се налагала терапия щяло да е след 20 седмица така или иначе и каза да съм идела когато ми бил часът за ФМ и тогава ще коментираме. Но теб ако те притеснява нещо, според мен може да те вместят между другите часове.  Peace

# 251
Лив, много се радвам за хубавите новини!
Усилено се "говори", че докторът е катастрофирал, но без тежки последствия. Дано се върне по-бързо и не отлагате часовете.
Мен тези дни ужасно ме боли корема и кръста, търпи се само в легнало положение, едвам ставам... и преди имах такива периоди за ден-два, но не чак толкова болезнени, явно се разтяга отново с огромна сила. Дано да е период като предишните, че и но-шпа вече не ми помага... 😕
Иначе в четвъртък влизам в 9 месец! Йееей!

# 252
Лейди, пиши ми Wink
Ливчо, честито прибиране в къщи и следващо посещение в болницата чак при раждането.
Охх на този човек какво ли не му се случи напоследък Confused

# 253
На кого, Блинг? Пиши ми на мен, че от телефона не мога да пращам ЛС хаха.

# 254
Лив, не занех, че си в болница  Hug
Радвам се,че всичко е наред! Пак ли е нещо с вълненията от екскурзията?

Човек да не отиде на море за няколко дни  Embarassed

Да, днес трябваше да е въпросната ф.м. и терапията ....
Клиър, уф, това звучи като малкия дявол - дано да се оправи бързо Сигридов!
-

Блинг, писах ти Simple Smile
-
Момичета доста се притесних вчера като отмениха часа, та съвсем не отразих как една течна водна хрема, която смятах за алергия към прах взе, че стана сериозни сополи с подходящ цвят.... отивам да пия чай.

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт