Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 022
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Най-вероятно утре ще отида до лабораторията и ще пусна.
Току що ме боцнаха 2 ампули и останах само с  още 2. Ще изпия и 1дуфастон.
Сега чакам отговор и от клиниката,да видя каква ще бъде тяхната препоръка.
Много се уплаших.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 11:51 от DespinaM

# 226
Деспина всичко ще е наред - важно е само да предприемете правилно действия в момента.

# 227
Цитат на: пънче-мънче пlink=topic=984787.msg35300215#msg35300215 date=1500111771
Аз слагах 3*2 Утрогестана до 36гс, да не те притеснява дългият прием
Пънче,кое налагаше толкова дълъг прием  на утрогестан?

Контракции от 16гс и като превенция за шийката, кофти резултати от имунологията. Аз какво ли не пих и вливах цяла бременност - вливаха ми 2-3 пъти антибиотик, 2 пъти Октагам, в началото бях на инжекции прогестерон освен Утрогестана. После се почнаха контракциите, в един момент магнезия вече не помагаше и ми изписаха Коринфар и го пих и него до 36гс. До 36гс пих и АП. Отделно си имах Л-тироксин, желязо 2 пъти дневно. В един момент д-р Начев ми каза, че денонощието не ми стига, за да спазя всички отстояния между лекарствата hahaha Първата ми аларма за лекарствата през деня ми беше в 4 сутринта, последната в 11 вечерта - горе-долу през 2 часа. Слава Богу износих успешно и родих 9дни преди термин живо и здраво момченце Heart Eyes
Момичета дайде препоръки за АГ следящо проблемни бременности, освен д-р Сигридов, че този път искам да ме поеме някой който си разбира от работата.
Пънче ти при кое АГ си следила бременността ?

# 228
Момичета, току що си открих кърлеж забит на крака... Sad ужас не знам какво да правя... освен да ходя до спешното да ми го махнат не бих рискувала сама да пробвам... и не знам сега нещо трябва да пия сигурно... все лоши неща значи Sad

# 229
Буба, писах ти на лични.

# 230
  • Пловдив
Здравейте момичета и аз се преселва тук!Дано с Божията Воля всичко е наред до края!Малко глупав въпрос ама гледам че повечето си слагат утрогестан 3×2,на моята рецепта пише на 6 часа по 2 . Тоест 4 пъти в денонощието по 2 хапчета вагинално!Нали не бъркам нещо,че ми се взе акъла...

# 231
Здравейте момичета и аз се преселва тук!Дано с Божията Воля всичко е наред до края!Малко глупав въпрос ама гледам че повечето си слагат утрогестан 3×2,на моята рецепта пише на 6 часа по 2 . Тоест 4 пъти в денонощието по 2 хапчета вагинално!Нали не бъркам нещо,че ми се взе акъла...

Както ти е предписан, така си го слагай и лека до успешен финал.

# 232
  • В сърцето на любимия човек
Д-р Христов в Надежда ми проследи бременността. АП ми беше назначен от проф. Паскалева след изследвания. Имунологията следях в Надежда до двадесет и някоя седмица, после и теглих една майна.

# 233
Зацапване, не зацапване, сутринта си мушнах Утрогестана, дано да няма проблем.
Миналия месец изследвах ТСХ - 1,67. Днес пуснах пак - 0,67. Нормално ли е да е толкова ниско? В Надежда са пускани и двата пъти. Уж съм с Хашимото, с леко завишен МАТ.

# 234
  • Сливен
Нали знаеш,че ТСХ се мени лесно,зависи и от сезона.При една и съща доза л-тироксин през цялата бременност имах следните стойности 7м-1.67,8м-2.11,9м-2.47,а в по-малките месеци беше около 1.90.Имам нетоксичен възел на ЩЗ,нямам друг проблем.Стойността за мен е ниска ,но трябва да се изкаже ендокринолог.

# 235
Преди да забременея и моето тсх беше 1,6-7, а после в 14-15гс към 0,69. Никой не реагира да е проблем. И наистина нищо не се случи. След това не съм го изследвала повече и до днес. Но аз нямам проблем.

# 236
И моето беше 0.13, 0.30, това в трети и в пети месец и аз спрях да го следя. Единият лекар ми каза, че е по-добре да е ниско, другият ми каза да пусна фт3 и фт4, но аз така и не ги пуснах.

# 237
Изобщо не ми се тича сега и при Начев с това зацапване. Ще пусна след известно време пак и ако е паднало още, тогава ще го потърся.

# 238
Д-р Христов в Надежда ми проследи бременността. АП ми беше назначен от проф. Паскалева след изследвания. Имунологията следях в Надежда до двадесет и някоя седмица, после и теглих една майна.
А имунологията задържително ли се следи и кой я назначава в ЖК ли?

# 239
Зацапване, не зацапване, сутринта си мушнах Утрогестана, дано да няма проблем.
Миналия месец изследвах ТСХ - 1,67. Днес пуснах пак - 0,67. Нормално ли е да е толкова ниско? В Надежда са пускани и двата пъти. Уж съм с Хашимото, с леко завишен МАТ.
Имаш ли корекция в дозата на л тироксина?

Общи условия

Активация на акаунт