Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са препоръките за здравословни проблеми по време на бременност?
Какви са препоръките за кърмене и увеличаване на кърмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са препоръките за здравословни проблеми по време на бременност?
За здравословни проблеми като високо кръвно налягане се препоръчва консултация с лекар. Освен това, хомеопатичните средства, като Осцилоккокцинум, Инфлуцид и Тонзилотрен, могат да бъдат полезни. Коризалията може да се приема за облекчаване на симптомите на настинка и грип. Допегит и Панадол могат да се приемат след консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за кърмене и увеличаване на кърмата?
-
Какво е лецитин и каква роля играе той в кърменето?
-
Какви са препоръките за приемане на витамин B12 по време на бременност?
Аз също имах проблем със стомаха първите седмици на Б. Така и не разбрах какъв беше проблемът. Почти се бях наканила да ходя и аз до Петрова, но изведнъж всичко изчезна. В крайна сметка се разделих с няколко кг. Зацапването и според мен е от второто, така че не се психясвай на тази тема. Обикновено, когато е имало проблем доста се точи във времето. След моя кръвоизлив сигурно почти месец цапах и яко се бях нервирала.
Дано само всичко е наред с ембриончето, другото ще го изтърпя.

Първата ми аларма за лекарствата през деня ми беше в 4 сутринта, последната в 11 вечерта - горе-долу през 2 часа. Слава Богу износих успешно и родих 9дни преди термин живо и здраво момченце