Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 014
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
В рамките на месец може да се лежи по ЗК само в една болница. В следващата ще се плаща всичко.

# 196
Благодаря, момичета!  Hug Погледнаха ме в крайна сметка ама след много драма от моя страна... Не разбирам защо трябва да става така.  Rolling Eyes В неделя ме изписват и може би ще идем и до Токуда дори и да се плаща. Спокойствието ми е най - важно в този момент.

# 197
Синеочка, момченцата са еднояйчни, а девойката е една. Simple Smile

Клиър, герой си и още как! Ох за препоръките.. Казват ми да лежа и да почивам максимално много, едва ли не да не се вдигам от леглото. 😑Увеличиха ми магнезия на някакви слонски дози и освен това трябва всеки ден да ям поне по 1 чаша варено просо, 30г сурови бадеми и за вечеря задължително обезмаслено кисело мляко. Такъв хранителен режим имам, все едно съм отишла на фитнес-инструктор! 😂

Ливче, да ни държиш в течение какво става с теб. В Токуда мисля, че много повече ще ти помогнат отколкото в Окръжна. Така че дори и да се плаща и аз за всеки случай бих отишла ако бях на твое място. Наистина най-важното е да си спокойна и всичко да е наред с теб и с бебчо.

Мистик, добре дошла! Стискам палци за пухкав финал! ☺

# 198
Лив, и аз бих отишла до Токуда. Дано всичко се размине и не се налага отново да те приемат. Тези в Окръжна какво казаха след като те видяха?
Олив, д-р Илиев сподели, че има още една мама с близнаци с близък до моя термин и една мама с трички, поговорихме си какво голямо предизвикателство е. Веднага се сетих за теб! ☺

# 199
Лив, разбирам как се чувстваш. Отиди и в Токуда, важното е да си спокойна и да знаеш, че нещата са под контрол. Стискам ти много палци.
Благодаря ви за милото посрещане. Дано се задържа при вас, много е приятно тук.
Клиърче, понеже чета темата от преди и щях да ти пиша да не се затормозяваш с излишни изчисления на дати. От астрологична гледна точка няма идеален хороскоп. Ако не е едно, ще е друго, а понякога напрегнатите аспекти движат индивида напред, така че избирай смело дата по интуиция, това е най-важното. Успех.
Бях при Петрова, доста мила жена и обстойно ме прегледа и консултира. Изписа ми Линекс форте, Ентерол и Креон. Надявам се да няма проблем, че ги приемам сега. Важното е да овладеем болките и разстройството.

# 200
Лайти, и аз в началото ходих при Петрова заради гастрит. Предписа ми хапчета и за 7 дни нямаше и помен от неразположението, като ме беше предупредила, че не може да ги пия повече от 10 дни, защото започват да влияят.  Знае си нещата. Изобщо не се притеснявай.
А за датата - док я определи вече. А аз тайно се надявам да не я дочакаме, че мноого късно ми се струва. От 7ми август спирам с пазенето, започвам усилено разходки и купони. Ако мога да мърдам, де! 😂😂😂

# 201
  • София
Лайти, и аз в началото ходих при Петрова заради гастрит. Предписа ми хапчета и за 7 дни нямаше и помен от неразположението, като ме беше предупредила, че не може да ги пия повече от 10 дни, защото започват да влияят.  Знае си нещата. Изобщо не се притеснявай.
А за датата - док я определи вече. А аз тайно се надявам да не я дочакаме, че мноого късно ми се струва. От 7ми август спирам с пазенето, започвам усилено разходки и купони. Ако мога да мърдам, де! 😂😂😂
Абе стискай кълки, най-добре си е да е по-близо до термин Simple Smile

# 202
Нандин, от 7ми август съм 37ма, а от 14ти 38ма седмица. Надявам се да няма нищо притеснително вече в тези седмици. Затова се шегувам, че ще наваксам лятото тогава.😉

# 203
Мистик, добре дошла!  Hug
Клиър, честита ти дата! Може пък принцесите да си имат свое мнение по въпроса. Все пак и аз мисля, че колкото по- към термина, толкова по-добре.   Crazy
Сега да се оплача малко от последната седмица.  Rolling Eyes
Скрит текст:
Нали имах кървене преди 10 дни, което отшумя, но в понеделник ме започнаха болки ниско долу и едни спазми като при цикъл, реших че са контракции. Бях пуснала стерилна урина, в която се оказа, че има ешерихия коли. Прегледаха ме тук, всичко с бебка беше наред, имах и вагинален преглед - и там всичко ОК, казаха ми, че това не били контракции, а реакция от инфекцията.  Приеха ме и започнахме антибиотик, междувременно започна и леко кафяво зацапване, което казаха, че явно е от предишното, защото не се видя нова причина. Пуснаха ми всякакви изследвания и тук и странното е, че всичко излезе чисто - няма бактерии или нещо друго притеснително. Независимо от това решиха да си пия антибиотика 5 дена за всеки случай + магнезий и едно кръвоспиращо лекарство. Но снощи пак започнаха същите болки...разбира се никой не ми обърна внимание доста време, дадоха ми само болкоуспокояващо. Накрая все пак ме прегледаха и пак казаха, че всичко е наред и това не са контракции, а разтягане на някакви тъкани, защото бебето расте и прагът ми на болка явно бил нисък.  Rolling Eyes
И сега се чудя има ли инфекция няма ли, това контракции ли са или не са, зацапването нормално ли е и т.н. Със сигурност ще потърся и второ мнение, защото станаха много въпросителни. Мръннн!  Sad

# 204
Лив, коя седмица си? Че не виждам през телефона.

# 205
  • Пловдив
Лив, мила стискам палци скоро да отшумят всички проблеми и притеснения. Хубаво е определено да потърсиш второ мнение. Това с кафявото зацапване ми се струва, че е от кръвотечението което си имала по рано. Аз когато имах цял месец след това ми вървеше кафяво зацапване. Хубаво е да се изчисти, каквото е останало в матката. Пусни си за всеки случай още веднъж стерилна урина, макар че след антибиотика и да е имало нещо би трябвало да се е изчистило, дори упоритата ешерихи еколи. Стискам палци всичко да се нормализира съвсем скоро и се пази!

# 206
Мерси, Варки, точно това мисля да направя. Ще потърся второ мнение и ще пусна всички изследвания пак, за да съм сигурна.
Кристи, утре правя точно 18 седмици.

# 207
  • Пловдив
Мерси, Варки, точно това мисля да направя. Ще потърся второ мнение и ще пусна всички изследвания пак, за да съм сигурна.
Кристи, утре правя точно 18 седмици.

С кръвните изследвания можеш да си пуснеш и C реактивен протеин.

# 208
Може наистина да е от наместването. Мен около тези седмици също доста ме болеше, но нямах контракции. Все пак зацапването не е добре. Токуда звучи разумно  Hug

# 209
Лайти, много се радвам Hug пожелавам ти да останеш в тази тема завинаги (като мен Mr. Green)
Между другото Ташков не следи по ЗК. Аз исках при него, но и там е с пакети, както в Надежда.

Аз исках да даря стволовите клетки, но в Надежда се оказа невъзможно и отидоха в боклука Sad

Общи условия

Активация на акаунт