Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 020
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Ливчо, съветвам те да отидеш наистина в Токуда. Ако не друго поне си пусни нови изследвания там.
Скрит текст:
Сигридов ги препоръчва като най-достоверни особено отностно МБ Дори мен ме караше да ходя до там след моите одисеи по тукашните лаборатории. В крайна сметка така и не се разкарах специално за това.
А можеше да си спестя излишни нерви... Имай предвид, че излизат страшно различни резултати в отделните лаборатории. Затова при възможност винаги контрола на поне две места преди да се приемат медикаменти.
Разбира се, ако не е спешен случая и няма възможност за чакане.
~Mystic~, добре дошла Hug Аз също имах проблем със стомаха първите седмици на Б. Така и не разбрах какъв беше проблемът. Почти се бях наканила да ходя и аз до Петрова, но изведнъж всичко изчезна. В крайна сметка се разделих с няколко кг. Зацапването и според мен е от второто, така че не се психясвай на тази тема. Обикновено, когато е имало проблем доста се точи във времето. След моя кръвоизлив сигурно почти месец цапах и яко се бях нервирала.

# 211
Благодаря за пожеланията, Електра. И аз искам тук да си стоя, много ми харесва.
Лив, то хубаво болките от наместването, но зацапването как си го обясняват. Задължително посети и Токуда, за твое спокойствие, което всъщност е най-важното.
Блинг, много е изнервящо наистина, тъкмо се успокоя за малко и хайде пак зацапване Sad Дано само всичко е наред с ембриончето, другото ще го изтърпя.

# 212
Вярвай в това Hug Щом аз преживях такъв подчертавам кръвоизлив, защото не беше просто зацапване или кървене, а нещо повече от обилен цикъл /моят хич не е от леките по принцип/, значи винаги има надежда. До онзи момент не съм вярвала, че нещата може да завършат добре след такова нещо, но явно е възможно и за съжаление се случва, както установих не съвсем рядко.

# 213
Момичета намалих дозата на утрогестана на 2х1 в резултат получавам кафеникаво зацапване което не знам дали е от намаляването на утрогестана и сега ме е страх да го спра окончателно, а вчера д-р Михова пък и д-р Стаменов ми казаха да го спирам.в 12г.с 5 дни съм
Възможно ли е от намаляването на дозата да зацапва.На първата ЖК съм чак след 2 седмици 

# 214
Нищо не пречи да си го продължиш... При кой се записа на ЖК?

# 215
Нищо не пречи да си го продължиш... При кой се записа на ЖК?
д-р Димова

# 216
  • В сърцето на любимия човек
Аз слагах 3*2 Утрогестана до 36гс, да не те притеснява дългият прием

# 217
Освен да го продължа до прегледа.Момичета някои следил ли се е при д-р Димова?

# 218
Аз.

# 219
Аз.
Доволна ли си Клиър,какви са ти впечатленията?

# 220
Бе не съм Клиър, ама ще ти кажа Grinning
Доволна съм като цяло. Чакаше се за преглед, но не ме е претупвала. Понякога е тросната, но има хубаво чувство за хумор. Дори и да няма часове за месеца, ако реши, че трябва да те види, те вика, когато е на смяна в отделението. Грижовна е и си помни пациентите. Предпочита секцио, но никога не ме е натискала за каквото и да е.

# 221
  • В сърцето на любимия човек
Аз слагах 3*2 Утрогестана до 36гс, да не те притеснява дългият прием
Пънче,кое налагаше толкова дълъг прием  на утрогестан?

Контракции от 16гс и като превенция за шийката, кофти резултати от имунологията. Аз какво ли не пих и вливах цяла бременност - вливаха ми 2-3 пъти антибиотик, 2 пъти Октагам, в началото бях на инжекции прогестерон освен Утрогестана. После се почнаха контракциите, в един момент магнезия вече не помагаше и ми изписаха Коринфар и го пих и него до 36гс. До 36гс пих и АП. Отделно си имах Л-тироксин, желязо 2 пъти дневно. В един момент д-р Начев ми каза, че денонощието не ми стига, за да спазя всички отстояния между лекарствата hahaha Първата ми аларма за лекарствата през деня ми беше в 4 сутринта, последната в 11 вечерта - горе-долу през 2 часа. Слава Богу износих успешно и родих 9дни преди термин живо и здраво момченце Heart Eyes

# 222
При зацапване също ли приемате Утрогестана перорално? Много ми се вие свят от него, а сутрин имам такова гадене, че не мога никакво хапче да сложа в устата си. А зацапването продължава и не знам какво да правя.
Междудругото след трансфера бях на Кринон, от който получих първоначално парене, след 2-3 дни такава сухота, че на поредното поставяне с апликатора извих от болка и като се погледнах отдолу - червена като мак. Замених го с Утрогестан и всичко си дойде на мястото. Явно има някаква съставка, която не ми понася. Ако някой го ползва, ще му го подаря с удоволствие, имам 9 апликатора.

# 223
Здравейте момичета,за първи път пиша в темата. Аз съм в 7с1ден. В петък бях на преглед,чухме сърце,всичко се развива нормално.
Но имам друг проблем. От подготовката за ЗЕТ съм с Кринот гел 2x1. В 5с6д получих много малко зацапване,спряха ми Кринон гела и 3 дни бях на Прогестан инжекции. Отново започнах Кринона,но по превръзката започнаха да ми падат тъмнокафяви топчета кринон,и така 1 седмица.В петък ми спряха пак Кринона и ми изписаха Утрогестан 3x2. Но днес като се събудих, имах вече розово-червено зацапване по превръзката..Болки нямам. Лекуващият ми доктор каза да спра и Утрогестана и да започна прием на Дуфастон 2x1. Също може и да ме боцнат Прогестан. Да лежа вкъщи,че няма нищо притеснително. Чакам и отговор от клиниката. Моят опит е в Турция...
Има ли някой като моя случай?

# 224
Деспина, добре дошла и много се радвам, че си в тази тема. Не се притеснявай за кървенето, явно прогестерона  ти е нисък. Защо не пуснеш едно изследване на прогестерон и не говориш с лекарите си в Турция ако е нисък резултата да останеш на прогестан? Така със сигурност няма да имаш кървене. При такива случаи се слага и Прегнил 5000 единици през 7 дена. Такива инжекции са достатъчни и дори само две. Една тази седмица и една например другата. Важно е да обсъдиш вариантите с лекаря си тук к в Турция. Очевидно само един вид прогестеронов препарат не ти стига.

Общи условия

Активация на акаунт