Звездни компромати - 330 част

• 124 488
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Профилът ѝ е заключен. Аз нямам инстаграм и не мога да видя нищо от него.

# 76
# 77
Ето част от снимките на Елица в скрит текст
Скрит текст:

И редовно си снима я ц*ц*те, я краката , я банския..

# 78
С Елица се разминах предната седмица на центъра на Варна.Е няма такава карикатура- дънки по нея, голям задник описан хубавичко, високи токове и потник, вързан на талията  Joy С високо вдигната глава, въртяща се на всички посоки...и загадъчна усмивка!

# 79
Трябваше да уточни, че нейният ФБ е персонално за качване на снимки по гащи на нея и семейството ѝ. Три изречения прочетох, нямам излишни файлове за запълване с безконечни обяснително-назидателни празнословия.

# 80
Трябваше да уточни, че нейният ФБ е персонално за качване на снимки по гащи на нея и семейството ѝ. Три изречения прочетох, нямам излишни файлове за запълване с безконечни обяснително-назидателни празнословия.

Чудесно дар слово Simple Smile Ами като е над нещата да не ги коментира. Щом ги е качила значи е очаквала внимание. Получи го, после се оказва, че не искала внимание. Ами айде не на нас тия Wink

Ползвам "ами" по неин тертип

# 81
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прилича на триметрово извънземно на фона на останалите малки човечета около нея.
Грозно извънземно при това

# 82
  • IT
Твърде много еможита Astonished, не я прочетох и аз до край.

# 83
  • Gotham City

Иляна ми звучи като "Гледайтиииии и завиждайтииииииии дрислиииии мръсниииииииии"

П.С.
Не я дочетох, не ме грабна

# 84
А Елица с какво се занимава?

# 85
Вчера собственикът на Louis Vuitton е загубил $690 млн от състоянието си заради спад в стойността на акциите му. Женицата да вземе да си купи нещо от марката, да го "постне" У ФБ, та дано помогне поне малко. Ами щом Зукърбърг й е дал възможност...

# 86
А Елица с какво се занимава?

Ходи по разни концерти, снима се с долари Simple Smile

# 87

Ей, изкукуригало, злобно бабе!
Остарява, като свадлива сврака! Смешка гоУема!

# 88
Илианчето като пусне снимка със зетя, който Славея ѝ доведе, ще я призная за непукист.
Сега нещо не ѝ вярвам  Mr. Green

# 89
Сбраха се, айде честито на младите bouquet
http://lifebg.net/183706/

Общи условия

Активация на акаунт