Звездни компромати - 330 част

• 124 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Когато не е фотошопирана си е все същата питка в лицето. На някои снимки е неузнаваема, изглежда много добре.
Точно! Гледам я на нейни снимки и е толкова красива и стилна, после се появява снимка от някой клуб - положението е съвсем друго, класата разко пада на минус.

П.п. На последната снимка малко докарва и на Теди Велинова.

# 736
Много използва face shaper-а като се фотошопира Галена. Grinning

# 737
Галена има наистина много проста физиономия. Излъчва тъпота, натрупвана генерации наред. Сори.

# 738
Е, на последната снимка просто не прилича на себе си! 😵😲

# 739
  • където ми харесва
Е, на последната снимка просто не прилича на себе си! 😵😲
Аз мислех, че това е Теди Велинова  Embarassed

# 740
Коко къде го срещна, вероятно в някой елитарен джаз клуб...
Амебата не излизал от чалгарници, а Фънки бясно мрази всичко свързано с тях. Интересна двойка.
Е, не в джаз клуб , но не и във вечерен чалга клуб Wink)))) , Дневна компания в елитно кафе заведение и да , който е комуникирал с него ,знае за какво говоря , не само да го видиш примерно.

Щом бие жена си, няма значение какъв галантон е.

Извинявайте за чаршафа, но мобилната версия няма скрит текст, а ме мързи да проверявам точно сега как да си го напиша сама.

# 741
  • На ръба..
Те двете, защото си приличат и Галин смени едната Деса с другата Деса  Whistling

# 742
Коко къде го срещна, вероятно в някой елитарен джаз клуб...
Амебата не излизал от чалгарници, а Фънки бясно мрази всичко свързано с тях. Интересна двойка.
Е, не в джаз клуб , но не и във вечерен чалга клуб Wink)))) , Дневна компания в елитно кафе заведение и да , който е комуникирал с него ,знае за какво говоря , не само да го видиш примерно.

Щом бие жена си, няма значение какъв галантон е.

Извинявайте за чаршафа, но мобилната версия няма скрит текст, а ме мързи да проверявам точно сега как да си го напиша сама.
Ами аз не съм сигурна, че ги бие , пък и нямам мнение за това , споделих че ми допадна като мъж тогава като начални впечатления.

# 743

Много е красива роклята на Летисия.

Мелания на официално посещение в Париж.
Скрит текст:

Лили Джеймс
Скрит текст:

# 744
 Simple SmileИ Летисия си е красива, не само роклята й.

# 745
Снимката с двете кралици е много сладка!

# 746
Мелания за първи път да не ми допадне тоалета и(по-точно полата и) но пак си е супер. Прощавам ѝ.

# 747
Селянки до мозъка на костите!

# 748
  • София
Кралиците ли?  Shocked

# 749
Кралиците ли?  Shocked
Joy  Joy  Joy
Дано не са те, че всички останали не знам какви трябва да сме!

Общи условия

Активация на акаунт