Нова Майска Щастлива седмичка 8.06/14.06.2006

• 5 263
  • 161
  •   1
Отговори
# 45
Привет,

вклю4вам се само zа една минутка, 4е сега Ще ходим на лекар zаради въzпалени о4и4ки  Sad  но поне да ви покажа 2 снимки, мир да има  Laughing 

http://i3.tinypic.com/xlmgdk.jpg
http://i3.tinypic.com/xlmfsk.jpg

До после  Hug

Tatjana ,

Hug Колко е красива! Такава е сладуранка! Hug Дай и поне една цунка от мен!
Много жалко за възпалените очички Weary , ама пък дано бързо да се оправят!  Praynig

# 46
Здрасти, банда!!!
При нас - нищо ново. Мъжете спинкат, аз съм на линия. Допреди малко говорих със систър по Скайпа. 4ух си и любимия племенник. Голям кеф така:)

Татянка, много сте сладки две4ките. Снимката на майка с бебе винаги ме раз4уства, ама си е сладка бубка Миленка. Много мъни4ка и крехка сладуранка. Нагушкай я от нас с Томи. Той обожава бебета. На лагера имаше едно бебе на 7 седмици, Томи все в тяхната стая иакаше да ходи на гости да му се радва.

Мама Б, наистина 4асовата разлика е доста голяма мжду нас и Европа. За сведение само - сега разликата с БГ е 9 часа, а лятото /БГ-ската зима/ разликата е 11 часа.

Дидка, Викторио голям батко изглежда така с "новата" глава:) Респектиращ вид има. Плака ли при подстригването? Ти не се юркай много, по4ивай си. Гостите са си гости, но ти си ве4е в напреднала бременност и всеки би трябвало да ти влезе в положението. 4естно казано, в 8 месец бременна надали бих приютила 4ужди хора в дома си, освен ако ми са мнопго близки. Дано не съжаляваш ве4е...

Звезди4ка, благодарско за страхотната закуска!

Моми4ета, исках да ви покажа снимки от лагера, но имам проблем. 4аст от снимките бяха  на нашата дигитална камера и са ве4е свалени в компа. Другата половина, оба4е, заснех с каметрата на Плейцентъра, тъй като там аз съм отговорник по " Trips & Photography". "Служебната" камера нещо запецна и не 6те да свали снимките в компа  #Cussing out А там има страхотни снимки, които мислим да изпратим на асоциациата на Плейцентро0вете да публикуват снимка и с наши деца в ежегодния стенен Календар. Там е и снимката на Томи с първите уловени от него рибки ... Както и да е, все някак ще се оправи, надявам се.
Въпроса ми сега е за снимките, които са 4итави и са ве4е на сигурно място в компа. Зна4и запо4нах аз албум4е в снимка.бг и се удивих на ка4еството и бързината, с които снимките се зареждаха и т.н. Ка4их десетина /няма и толкова май/ и сега не иска да ка4ва пове4е. Имате ли идея какво става? Дава ми 4е ще ка4ва, избирам снимки, 4акам да ги зареди и изведнъж ми дава "Can not find ...нещо си"

# 47

Звезди4ка, благодарско за страхотната закуска!

Моми4ета, исках да ви покажа снимки от лагера, но имам проблем. 4аст от снимките бяха  на нашата дигитална камера и са ве4е свалени в компа. Другата половина, оба4е, заснех с каметрата на Плейцентъра, тъй като там аз съм отговорник по " Trips & Photography". "Служебната" камера нещо запецна и не 6те да свали снимките в компа  #Cussing out А там има страхотни снимки, които мислим да изпратим на асоциациата на Плейцентро0вете да публикуват снимка и с наши деца в ежегодния стенен Календар. Там е и снимката на Томи с първите уловени от него рибки ... Както и да е, все някак ще се оправи, надявам се.
Въпроса ми сега е за снимките, които са 4итави и са ве4е на сигурно място в компа. Зна4и запо4нах аз албум4е в снимка.бг и се удивих на ка4еството и бързината, с които снимките се зареждаха и т.н. Ка4их десетина /няма и толкова май/ и сега не иска да ка4ва пове4е. Имате ли идея какво става? Дава ми 4е ще ка4ва, избирам снимки, 4акам да ги зареди и изведнъж ми дава "Can not find ...нещо си"

За мен беше удоволствие да ви поднеса закуска :! newsm03

Много неприятна история с тази камера, дано успеете да свалите снимките  Praynig Praynig, особено тази на Томи с  първите му рибки..това са важни моменти!Не се притеснявай за това, че не ти се зарежда страничката, изчакай малко и опитай пак! Понякога българските странички сегубят на моменти или при мен е така Thinking  Надявам се   Praynig , само да не са  се загубили и качените вече! Иначе наистина снимка.бг е доста добра страничка ( който я спомена да се обади за специални благодарности  Party) !

# 48
Джорджи, изпраЩам ти слънчице, и тук е по студено днес, но пък слънчо е на линия  Heart Eyes

Hug  мерси..слънчицето стигна дотук..спря да вали и се разясни малко  Peace

Tatjana,ма то такава сладуранка малката,да ти е жива и здрава!  Heart Eyes

Французите никак не ги е грижа калорично ли е или не. Май просто гледат да си живеят добре, и това е хубаво според мен. Полза от броене на калории няма.

И аз съм на това мнение!  Peace

bouquet

# 49
  • MERIGNAC, FRANCE
Tatjanka, големи сте сладурани  Hug Не ти ли се иска понякога да я схрускаш малката Миленка  Laughing

Майка, дано вси4ко е наред със снимките, щото на мен така веднъж ми се изгубиха 100 броя, вклю4ително снимките на Тони с Дядо Коледа  Sad

Звезди4ка, ми вие сте по-зле и  от нас по отношение на по4ивни дни  ooooh!

Добро утро на канадките и американките  Hug

Последна редакция: вт, 09 май 2006, 16:53 от Mama Strumpf

# 50
Майка, дано вси4ко е наред със снимките, щото на мен така веднъж ми се изгубиха 100 броя, вклю4ително снимките не Тони с Дядо Коледа  Sad

Леле, не ми се иска и да си помислям за такова нещо ...  Confused

# 51
  • Italia
Привет,

вклю4вам се само zа една минутка, 4е сега Ще ходим на лекар zаради въzпалени о4и4ки  Sad  но поне да ви покажа 2 снимки, мир да има  Laughing 

http://i3.tinypic.com/xlmgdk.jpg
http://i3.tinypic.com/xlmfsk.jpg

До после  Hug

Татянкааааа,адаШката ми е едно мъни4ко,голямо сладко розово бонбон4ееее  Blush Heart Eyes Hug
Много да я цункаШ от голямата Милена  Hug  bouquet

# 52
Привет и от нас, Момичета!

При нас почти всичко започва да се раззеленява и да цъфти. Направо е разкошно, радва окото и сърцето на човек. Цветя, дръвчета, трева- цветове и аромати... Heart Eyes Но Вие може би вече сте преминали през тази пролетна тръпка, но при  нас сега е момента. Hug

Звездичка, много ти благодаря за чая, ароматен и топъл. Hug Скоро те чакаме в "чаените"  редици. Hug А за очите си права, те рядко лъжат. Така и мъже може да се познават. Peace

Дидка, права си за Деня на майката, аз съм в грешка.  Heart Eyes Вие пак бързо сте намерили квартира, но дотогава, ти как ще издържиш с толкова хора около себе си? newsm78

... Раче съм и затова съм толкова емоционално същество...
Етка, ти си от късните Юнчета, затова си рак. И аз съм половин рак, така че знам какво е да си "емоционално същество". Heart Eyes Как е момченцето ти? Hug

Джорджа, къде си изгонихте хубавото вчерашно слънчице?  Дано утрешният ден Ви го върне! Hug

....МАй аз съм в греШка, чЕ и в областта на болести от затлъстяване работя...
МамоБ, разпали любопитството ми. Кажи нещо повече, какво точно работиш? Thinking Как минаха служебните ти срещи, не една а цели две имаше? Hug

...ами те и тук не готвят 4ак толкова диетети4но  Wink , използват много масло и сметана  ...
Мамо Щтрумпф, френската кухня нали е известна като една от най- апетитните, а не като "диетична"? Но все пак Французите се водят като едни от най- дълголетните и щастливи хора/ след японците/. Heart Eyes

...4е сега Ще ходим на лекар zаради въzпалени о4и4ки  ...
Татянка, а ти пробва ли да сложиш по капчица кърма в очичките? Помага, поне при нас! Hug Снимките на мъничето са разкошни. Какви будни очички има само. Hug А и мама изглежда добре и щастлива. Heart Eyes

Кафе, права си за броенето на калорийте, че няма смисъл. Само си вгорчаваш живота и си разваляш настроението. Много ми допада подписа ти. Има хубав смисъл, все пак има стимул да предприемаш нови обрати. Hug

Майка, как върви огледа за детските градини за Томи? Готвите ли се за съботната среща с Даниелка?

Амей, как сте? Как е Шоколадчо? Виж какъв хубав аватар ти е посветила mcdirock ?

Лек и хубав остатък от деня за европейските ни мами! И дано новият ден е по- топъл, слънчев и приятен от изминалият!

# 53
Giorgia,  mcdirock, а Вие какво мислите за Италианският начин на хранене? По това което чета, той е един от най- здравословните, защото наблягат много на плодове, зеленчуци, морски дарове и маслиново олио? Има ли нещо вярно? А и Джорджа може го сравни с американският. Hug Също много здрави се водят и Французите, но при тях го обясняват с ежедневната чашка с винце, което спомагало и за дълголетието. Heart Eyes
Мамо Щтрумпф, Кафе, малко Ви завиждам за избора на страната. Peace

# 54

Майка, как върви огледа за детските градини за Томи? Готвите ли се за съботната среща с Даниелка?

Калида, направо ме изумяваш ка помниш на всеки какво му се е слу4ило, какво го вълнува и какво му предстои  Hug Разкажи ни ти нещо за малката принцеса Дана. По4ти нищо не знаем за вас, освен 4е си привържени4ка на здравословния на4ин на живот, кърмите се и спите заедно. Дай и някоя нова снимка на малката сладка Дана.
За градината - да, мисля 4е намерихме "нашата", а сега се помайваме  Embarassed А с Даниелка бяхме запланували среща в хубав парк /романтикаааа  Heart Eyes/ в събота, но се о4ертава да е дъждовно, така 4е май ще се опре до прозаи4ните детски атракциони ... После ще разказвам:)

Мама В, снимките много интересни. Сред природата си релаксирала пак   Sunglasses За теб пак ще кажа 4е систрахотно гадже - свежарка отвсякъде.

А как завиждам на Ели за моренцетооооооооооооо  Wink Нищо 4е не става за плаж. Самата атмосфера е супер сега по морето. Пролет е, спретват се ве4е за туристи4еския сезон и ..... ехехехееееееееееееееееее, замириса на МОРЕ!!! АЗ съм от Бургас, та ми се къса сърцето, като помислякакво изпускам ...

Последна редакция: ср, 10 май 2006, 01:31 от Maika

# 55
Здравейте на всички!
Първо са ви поднеса закуска...на всеки по вкуса. да ви е сладко!  Wink

# 56
Добро утро, мили момичета  Hug

Майче, много се адвам, чЕ въпреки чАсовата разлика (България и Финландия са в един чАсови пояс) можем да се "среЩаме" виртуално  Hug А заЩо се помайвате за градината? Не ти се иска да го оставиШ малкия принц в чужди ръце или не си абсолютно убедена в избора на градина?Вие първия стре от раздяла го преживяхте, спомням си аз  Heart Eyes Сега Ще е по лесно. А пък по хубаво от вкъЩи няма да намериШ, така чЕ давайте смело напред...

Ах, КАлида  Hug Обожавам пролетта, въпреки че съм октомврийчЕ  Flutter Това събуждане на природата...даже винаги, ама винаги се радвам на първите мухи, заЩото появата им ми дава знак, че е топличко...А тук е изумително, заЩото лятото е толкова кратко, пролетта просто препуска, за около седмица е вечЕ зелено, ягодите от цветенца се превръЩат в плод за дни...Всичко бърза, да не пропусне сезона  Laughing Но е много хубаво, и интензивно усеЩане на събуждане  Hug
А пък работя научна работа, в чАстна генетична компания, генетични проучВания за болести като диабет, хипертония, инсулт, затлъстяване, метаболитен синдром като цяло...НЕ клонираме Simple Smile Правим скрининг на ДНК на хора,които са застраШени от дадено заболяване, сравняваме ги с контроли (които не са застраШени) и после се опитваме да определим кои гени биха били отговорни за болестта, как би могъл да се модифицира риска (например диета, спорт в съчЕтаниое с определени гени са много по ефективни при хора, които са застраШени от диабет, в сравнение с такива, които са си по пълнички, но не носят генетичните рискови фактори за болестта; или пък определени лекарства влияят на определени хора по силно/ефективно, или имат повечЕ странични ефекти...всичко това в резултат на генетичния им код). Олелеле, извинявай за лекцията  Embarassed Embarassed Embarassed Много си обичАм работата, много е интересно, единственото,което ми липсва е контактът с пациенти  Confused Но може би и това Ще се промени скоро...Трябва да учА фински по този повод  Rolling Eyes

Татянка, изглеждаШ като момичЕнце, не като мама  Hug Heart Eyes. Прекрасни са ви снимките, а мънинката е толкова сладка, оформена, със страхотни очички, и бузки за галене и целуване  Hug Ще и минат очЕтата, не се притеснявай   bouquet

По отноШение на темата за Ден на МАйката: и тук е всяка 2ра неделя на юни...А пък за ден на баЩата не съм сигурна, ама е през юли  Hug

Калории и аз не мога да броя  Embarassed ОбачЕ като си копувам чипс се опитвам да се убедя, че този с 33% по малко  мазнина е по здравословен  hahaha hahaha hahaha

Сега ви поднасям зелен чай (Калида, аз го пия с малко мляко и мед, а ти?, мюсли (от хубавото, с много ядки) и кафе с мляко  Hug

До по късно , момичета. И да, слънце ви изпраЩам, ама 5 градусово..(бррррр, стууууууд, аз по ШлиферчЕ, с колело, оЩе се стоплям)

Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 57
Giorgia,  mcdirock, а Вие какво мислите за Италианският начин на хранене? По това което чета, той е един от най- здравословните, защото наблягат много на плодове, зеленчуци, морски дарове и маслиново олио? Има ли нещо вярно? А и Джорджа може го сравни с американският. Hug

Калида,наистина начина на хранене тук или така наречената средизимноморска  диета е считана за един от най-здравословните хранителни режими.Наскоро дори четох,че намалявала до 40 процента риска за Алцхаймер.А и поради това,че са застъпени много морски продукти е богата на Омега 3 и оттам има и много благоприятно действие върху мозъчната дейност и дори върху психиката.За добрия ефект от готвенето със студено рафинирано маслиново олио,също са изписани много страници.
    За сравнение с американския начин на хранене не може и дума да става.
 Абсолютно различни са.Дали е здравословен или не, не мога нищо да кажа освен личния ми опит- а той е че  в САЩ аз и дъщеря ми качихме по 10 кг,без да променяме начина си на хранене,като количество и вид храна ...тук за около 8-9 месеца се върнахме в границите.  newsm78
Лек ден на всички ви!   Hug
  bouquet

# 58
Благодаря за цветната трапеза, Джорджи  Heart Eyes Hug Ягоди и орехи, на това му казвам аз пир  Hug

bouquet  bouquet  bouquet

# 59
  • в шоки-land
добьр ден ии от мен...то стана сряда, а мен никаква ме няма до сега...срамувам се много Embarassed Embarassed Embarassed
[b]специално ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на г-жа Дирокова  bouquet  bouquet  bouquet...Миленски,  Hug Hug Hug[/b]
Татянка, малката е страхотна Hug Heart Eyes...бьр3о да се оправят очетата Praynig Hug
сега да кажа...вече сьм по-лека с 2....3ьба Confused...в понеделник ги и3вадиха ии двата на ведньж и бях като 3ашеметена от упойката и болката....днес е вече по-добре положението.....та това е причиината да не пиша...хич мии го нямаше настроението Confused....
сега отивам да чета какво се сьчинили до сега и ще отговарям след малко Wink Grinning......

Общи условия

Активация на акаунт