Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще започне да я рита?

• 39 693
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз миналата бременност правих в 18 + някакви дни, т.е. 19-а. Третата мисля, че бях в 30-а.

# 91
Здравейте момичета:) От понеделник съм с разстройство...но не като обикновенното 😁 ходя си по веднъж на ден,не е да не мога да се сдържам.. ох извинявам се за подробностите. Болеше ме корема преди това ходих в патологията,дори искаха да ме приемат за 3дни,но отказах понеже Доктора още не ме беше прегледал и каза „трябва да те приемем” ,прегледа ме и каза,че се бебето всичко е наред,но все пак ако искам да остана или ако не искам да заплатя 30лв. Хаха при което заплатих 30лв прибрах се ,полежах си 2дни и вече не ме боли. Simple Smile Искам и да попитам някоя пие ли Магнезий ,доктора ми изписа 2х1 на ден,но на опаковката пише по 1на ден да се пие и да не се прекалява с дозата..... да не би заради него да ми се е разстроил стомаха...

# 92
  • София
Взимаш ли някакви други добавки?
Или да си яла нещо...
От магнезия не сум чувала да има разстройство, но пък кой знае.

# 93
  • Асеновград
Здравейте  Hug Какво мислите за пътуване със самолет в 5-я месец? Предстои ми, та затова се чудя дали ще е по-различно от преди  Grinning
Четох за Пловдив във ВМИ предлагат водно раждане при д-р Паскалева - 300лв. Някоя мама впечатления от докторката или болницата?
По някога както си стоя една силна болка ме прерязва през средата на корема. Същото чувство, както когато стомахът е разстроен, но моят не е. Това се случва всеки ден по един-два пъти. Може ли да са контракции? Не е ли много рано за подготвителни такива? Пт страх, че са контракции отрязах на мъжлето секса, горкия е много тъжен  hahaha

# 94
Аз пия Диаспорал, не знам магнезий под каква форма ти е изписал, но в аптеката ми обърнаха внимание да го приемам след прием на храна, а не на гладно, защото можело да повляе на коремаа.. Аз съм нямала такива проблеми де.. Но знам ли  Rolling Eyes

Контракции може да се появят до колкото знам.. Аз нямам идея, какво е чувството и от тях, по-запознатите мами да кажат.. Бях чела някъде, че е като втвърдяване на корема..  newsm78

# 95
Да, магнезият има такова свойство, виж тук
Скрит текст:
Странични ефекти
Приемът на препоръчителни дози магнезий не крие здравословни рискове. При краткосрочен прием завишените дози магнезий също не оказват значителни рискове за здравето. И в двата случая могат да се проявят нежелани реакции като диария, стомашен дискомфорт и крампи в коремните мускули.

# 96
Hya,
Защо да е късно за БХС. Аз не съм си правила, от утре съм в 17 г.с.И др седмица съм си на БХС, те са ранен 1 и по късен 2.По-късния е до 19 г. с и няколко дни, ти минала ли си я?
Относно питането ти за носа, същия проблем, отврат.   А Вечер ми е запушен, също така ми тече кръв(от носа)  от време на време  Sad

# 97
Здравейте и от мен Simple Smile Аз съм в 14 + 5 дни , а термина ми е за 30.12.2017г. Първа бременност ми е и до сега всичко беше наред, но си направих БХС и ми излезе повишен риск за Даун 1:74. Док ме изпрати при доц. Мазнейкова за хорионбиопсия и вече седмица чакам резултати.

Влади, стискам палци всичко с малкото човече да е наред и това да се окаже неточен резултат Hug

# 98
Да, магнезият има такова свойство, виж тук

Скрит текст:
Странични ефекти
Приемът на препоръчителни дози магнезий не крие здравословни рискове. При краткосрочен прием завишените дози магнезий също не оказват значителни рискове за здравето. И в двата случая могат да се проявят нежелани реакции като диария, стомашен дискомфорт и крампи в коремните мускули.
А при условие ,че явно имам такава нежелана реакция дали да продължа да го пия ... ами магнезий 243 разтворим е. Понякога го пия след храна,понякога на гладно.

# 99
Опитай да го пиеш след хранене само и виж, ако пак имаш проблем с корема, свържи се с лекар.  Thinking

На моята колежка, която разбра в началото на 3-ти месец, че е бременна и изпусна БХС по не знам, какви причини й правиха директно 2-рата ФМ, като това НЕ включваше кръвните изследвания от първата, които аз правих  newsm78

# 100
Момичета, вторият БХС в кои седмици се прави?Той задължителен ли ако си правил първия? Току що осъзнах, че записания ми час за втора ФМ и БХС май е за 21 седмица. Ако не е ок, освен да се обадя да го променя докато още имам шанс да се добера до по - ранен час за д-р Сигридов? newsm78

# 101
  • Асеновград
Момичета, вторият БХС в кои седмици се прави?Той задължителен ли ако си правил първия? Току що осъзнах, че записания ми час за втора ФМ и БХС май е за 21 седмица. Ако не е ок, освен да се обадя да го променя докато още имам шанс да се добера до по - ранен час за д-р Сигридов? newsm78
За ФМ не е късно 21с. Но за БХС е късно. Мисля, че БХС беше до 19-та седмица.

# 102
Как сте с цигарите и кафето? Аз кафе не бях пила от началото на бременността,днес си позволих едно с много захар,цигари от 1-2седмици по 1на ден,но не всеки ден. Имам много проблеми с приятеля си и просто си въобразявам,че се успокоявам с цигара... Sad 

# 103
Аз съм пушила, но не сериозно преди.. И сега дори не си помислям да пуша.. Дори миризмата на пушил човек ме побърква  Sick

Кафе не пия седмица от преди да разбера, че съм бременна.. Просто от само себе си не ми се пие.. Вземала съм фрапе, когато съм навън.. С много мляко и мнооого малко кафе..  Simple Smile

# 104

Вторият БХС не е задължителен, особено, ако резултатите от първия са добри. Доколкото знам ранният БХС е доста по-точен от късния.

Общи условия

Активация на акаунт