Великолепният век Кьосем (Muhteşem Yüzyıl Kösem) №6

• 92 706
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Определено нещата са поднесени изключително недостоверно. То не свобода, а направо слободия се опитват да ни покажат. Всеки си прави каквото си иска.

# 16
Ходят с качулки 😁 По книгите и каквото съм чела винаги се споменава,че жените от харема са живеели едва ли не само там и много трудно да излизали,само със специално разрешени,дори в градините на двореца.😊😋Май и аз ще почна да гледам на Voyo.Там как така се гледат сериите напред?Някой ще ме светне ли,че не съм много наясно.

# 17
Аз ли съм единствената, която не харесва Нася? Първо не ми харесва като външен вид, не зная дали това е търсено, но не може да ме развълнува по никакъв начин. Второ - играе много слабо според мен и като почне да се криви и бърчи устни и този огромен нос, тези дебели вежди, направо се губи всякакъв ефект от сцената. Засега най-якия образ ми е на Дженет, тя и като Мукадес в един друг сериал беше много голям чешит  Wink

# 18
Аз ли съм единствената, която не харесва Нася? Първо не ми харесва като външен вид, не зная дали това е търсено, но не може да ме развълнува по никакъв начин. Второ - играе много слабо според мен и като почне да се криви и бърчи устни и този огромен нос, тези дебели вежди, направо се губи всякакъв ефект от сцената. Засега най-якия образ ми е на Дженет, тя и като Мукадес в един друг сериал беше много голям чешит  Wink

Не си, не си. И на мен не ми харесва. Слаба актриса е, аз от кога го повтарям, гола вода.Да, да Джанет ме кефи. Само името й е хубаво-Анастасия. Heart Eyes

# 19
  • София
Май и аз ще почна да гледам на Voyo.Там как така се гледат сериите напред?Някой ще ме светне ли,че не съм много наясно.

По същият начин, по който и вече излъчените.  Simple Smile
Редовна практика им е да качват няколко серии, все още непоказвани по телевизията.

# 20

Берен много слаба на снимката  , която си качила..  Shocked Shocked Shocked Shocked
И това е някакъв недостоверен образ. Тези султанки не са ли хапвали пилаф, баклавички, локум, кадаиф, кюнефе Heart Eyes Laughing

Благодаря за новата хубава тема Hug

# 21
Само да вметна ,че филмът е художествен , а не документален! Grinning И все пак трябва да се харесва визуално на съвремения зрител.

# 22
  • София
И това е някакъв недостоверен образ. Тези султанки не са ли хапвали пилаф, баклавички, локум, кадаиф, кюнефе Heart Eyes Laughing

Берен в "Кьосем" изглежда доста по-различно. Отслабнала е драстично сега, затова се учудих. Никога не я бях виждала толкова слаба.

От юли месец...

... и малко след края на първи сезон на "Кьосем"

# 23
  • в сърцето на държавата
Здравейте , за  Хатидже Турхан ще има ли филм?

# 24
  • София
Не, няма да има.

# 25
Мисля, че Дервиш ще е лоялен, и няма да е като Ибрахим.Умен е и се усети,че оня гадния евнух има пръст в опита за убийството на Настя. Като цяло аз смятам, че този Дервиш е скрита лимонка и нещо много загадъчен ми идва,точно както султанката Халиме се изрази за него

А защо хвърли Рейхан Ага?

# 26
Здравейте Hug

Офф, аз още си пишех в предната тема ooooh! Crazy. За Дервиш - има интрига и там, много е интересно, но гледайте внимателно и ще разберете Wink...има още време.
Берен наистина много е отслабнала сега, виждам, че е усмихната и ведра, но направо се е стопила Rolling Eyes.
Снощи гледах серията - много ги накъсват и финалът на съответната серия не е съобразен с нищо...сякаш свършва ей така, за разлика от оригиналните серии, в които финалът е избран много точно, за да държи зрителя в напрежение. Много се губи от това озвучаване - някои гласове ме дразнат...ужас! Например Искендер - гласът на актьора е топъл и мъжествен, а като чух озвучаването и се хванах за главата - не знам мъж или жена го озвучават. И още други примери много...но Бюлбюл ага също...да евбух е, ама чак пък с гласче на малко момче... Rolling Eyes Naughty
Честно казано все едно гледам друг филм и ако го бях гледала само с озвучаване нямаше да почувствам и половината от емоцията. За това, лично аз, бих посъветвала момичетата, които не са го гледали със субтитри на руски само да си пуснат някои серии, вече излъчени по БТВ и гледани от тях, но от оригиналните такива на турски. Просто да чуете реалните гласове на актьорите - струва си.

bouquet bouquet bouquet

MamaJo  Hug
Скрит текст:
Дервиш е имал уговорка, която включва и Рейхан ага, но Дервиш е нямал намерение да спазва цялата уговорка и си върви по собствен план, но е лоялен към Султана, но има и други неща, които е по-добре да ви изненадат с гледането Wink.

# 27
Е, чак пък за килограмите и достоверност, локуми и сладки е прекалено да се хващаме  Wink Тов е сериал "вдъхновен " от историята, не биографичен, исторически сериал.
Дервиш е лоялен САМО Wink към султана, според мен и не случайно казах засега, щото никога не се знае там.

# 28
Дервиш паша все повече ми грабва вниманието. Боже, боже, как ли ще се развие историята с него и Валиде /майката на Ахмед/. Много са сладки. А пък относно първата актриса, която играе Кьосем също не я харесвам. Гледах с Берен и мисля, че влиза в ролята много по-добре. А на Ахмед как не му порасна малко брада за толкова дни боледуване... Абе готини са.

# 29
  • София
Гледайте по-натататък, не е точно така с Дервиш. Peace
На мен ми е интересно, защото Дервиш, като Валиде Султан майка /не баба/ му показва ясно, че е влюбена в него се прави на неразбрал. Той също я гледа и дотам.

Не е не разбрал.  Тяхната история ми е любима!

Общи условия

Активация на акаунт