ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  Като гледам колажите ще си паснат Ча и Бурчин .    Главните ще са Ча и Айча . Дизито е фантастика не любовно .  Ашк между главните  няма да има освен целувчица .

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 17:23 от femmi2

# 571
  • Чужбина
Съвсем се обърках Rolling Eyes Според Ранини Бурчин/Руя ще е партньорка на Сайгън/Мерген, а според една дозина сайтове е новата партньорка на Чаатай/Хакан Thinking E нали е Айча/Лейла

Ради, много е възможно да е партньорка на Чачо.
Ако не се лъжа, миналата година, когато започна да се говори за проекта Каракалем, Бурчин беше в списъка на възможни партньорки на Чачо.

Става интересно, защото на Ранини може да се вярва, нали така?

Ради, мерси за това прекрасно видео. Бурчин е просто възхитителна.

# 572
Феми, Ели, ще видим. То така или иначе в един сериал всичко се върти покрай главният персонаж, в случая Чаатай. Не очаквам любов, а и не ми е нужна. Сериалът е коренно различен жанр. Това, което ми харесва е, че ще видя Бурчинка в светлина, в която не съм я виждала. А от описанието на Руя или Рюя Thinking май на български трябва да е с "ю", много ми допада героинята.
Ако съдя по последния абзац в тази статия Çağatay Ulusoy ile Burçin Terzioğlu aynı dizide! и на Бурчин също и допада.

Завръща се на екран след дълга пауза, защото историята и образа са много различни, а Рюя много щяла да ни впечатли/развълнува.

Описанието на Рюя

Рюя (Бурчин Терзиоглу) - женщина, которая испытала настоящую любовь. Обладает огромной силой, волей и свободолюбием. Её ослепительная красота и загадочность способна вскружить головы окружающим. Она не является пленницей своих страстей и страхов. Умеет хорошо руководить и управлять своим окружением. Не принимает жизнь такой, какая она есть.
Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Редактирам се с нова фотка на Бурчин с фен

Изглежда си е потъмнила косата

Може би си е върнала този цвят Yum

Значи нов персонаж- нова визия Wink

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 18:30 от _Radi

# 573
  • Чужбина
Ради, да, не трябва да очакваме ашк в Защитникът. Работата е да видим нещо различно.

Значи, не познах за по-русата коса на Бурчин. Очаквам с нетърпение нови снимки.

На тази фотка е почти без грим и пак изглежда супер.

# 574
Ели, ако говориш за снимката с момчето, пише, че е от днес. С Илкер са в Мармарис. Изглежда все още не е започнала снимки. Явно след фотосесията за постерите пак се е отдала на ваканция.

Не съм сигурна за косата, на мен ми изглежда по-тъмна Thinking Аз май всякак я харесвам, дори и с черна коса, защото зелените й очи много изпъкват с по тъмна коса, но най-вече шоколадово- карамеленият цвят според мен й стои супер.

Като съм почнала да сложа още една красота, че и носи морско настроение Heart Eyes

Хубава вечер на всички

# 575
Докато говорим за любими Пойрязови сезони при мен са наредени вроти, първи и трети. Истината е, че все още не съм гледала последните два епизода, но няма и да ги гледам...просто не искам да си го причинявам. Колкото и време да е минало знам, че ще го преживея доста емоционално, защото са ми големи любимци двамата главни герои.
Бурчин с годините става все по-красива.

# 576
Неолита Hug, драмата във финалният еп. е само последният половин час Wink

Според мен се дължи на факта, че е щастлива, успешна и все по-одухотверена и това й  личи външно.

Нова Camera от Бурчин: "Честит празник"

# 577
  • Чужбина
Неолита Hug, драмата във финалният еп. е само последният половин час Wink

Според мен се дължи на факта, че е щастлива, успешна и все по-одухотверена и това й  личи външно.

Ради, Неолита, да, с времето става все по-хубава и хубава, но според мен си е до голяма степен ген.
Бурчин си остана слабичка и това също я кара да младее.

А че е щастлива и успешна - две мнения по въпроса няма. Те са си лика-прилика с Илкер.

# 578
Аз лично намирам някаква меланхолия в Илкер, докато тя е по лъчезарна и позитивна. Той е по-сериозен и замислен над Глобалния Капитализъм Simple Smile

# 579
Аз лично намирам някаква меланхолия в Илкер, докато тя е по лъчезарна и позитивна. Той е по-сериозен и замислен над Глобалния Капитализъм Simple Smile
+1 Simple Smile

# 580
 Здравейте !

В Турция празнуват Рамазана .  Не знам колко дена  продължава    каста на Защитника са в почивка  по случай празника .

# 581
Неолита, Пепелче, Ели, Феми Hands Wave

Пепелче, след два излъчени епизода "Султанът на сърцето ми" може би ще е поредният сериал, който ще падне от ефир заради нисък рейтинг.
В табицата били на 16-та позиция и въпреки, че са планувани  13 епизода вероятно ще излъчат 6. 
Въпреки, че не харесвам исторически сериали, този ми допадна, може би защото е комедия, а те ще го занулят без време. Thinking Куца нещо с тези рейтинти, ама и аз вече не знам какво.

›› Dizi Haberleri
Kalbimin Sultanı Ne Zaman Final Yapacak?

Kalbimin Sultanı dizisi ilk bölümü ile 13 haziran çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi ve büyük bir haya kırıklığı yaşadı. Kalbimin Sultanı  dizisi ilk bölümü sadece 1.83 reyting alarak kendisine 16. sırda yer bulabildi.

Yaz dizileri çok yüksek reytingler alamadığı zamanlarda genelde yeni sezon onayını alamıyor ve eylül ayı başında final yaparak ekranlara veda ediyor. Hem Rusya’da hem Türkiye’de yapımcıları olan ve ortak yaına devam eden Kalbimin Sultanı dizisi muhtemelen 13. bölümü ile 5 eylül 2o18 günü final yaparak ekranlara veda edecektir. Tabi Kalbimin Sultanı  dizisi reytinglerini 3 ve üzerine çıkaramazsa planlanan 13 bölümü bile göremez.

Eğer Kalbimin Sultanı  dizisi biraz daha reyting kaybederse muhtemelen 18 temmuzu yani 6. bölümü ile ekranlara veda edecektir. Tabi Kalbimin Sultanı dizisi için dizinin Rusya’da ki başarısını da değerlendirmek lazım. Eğer Kalbimin Sultanı  dizisi Türkiye’de değil sadece Rusya’da başarı gösterebilirse yine yaz boyu Star Tv ekranlarında olabilir.

Здравейте !
В Турция празнуват Рамазана .  Не знам колко дена  продължава  каста на Защитника са в почивка  по случай празника .

Феми, сигурна ли си? Хазар е пуснала снимки от сета с едно малко момиченце, което също било част от каста Thinking Аз затова реших, че просто Бурчин не е на снимки

# 582
 Ради  bouquet Не съм сигурна, че са  в почивка  . Пиша по това , което излиза  в пресата . Ча почива  на Егейско море . Колко е вярно не знам .

Айча е споделила снимката  . Изглежда   отмаря   някъде  Thinking

# 583
Привет Simple Smile

Феми Flowers Cherry Blossom мерси. Значи може би снимката на Хазар не е нова. Или не всички почиват.

Бурчин за Рюя

Инфо. Medyafaresi.com

Бурчин Терзиоулу ще изиграе тайнствена жена в сериала на Нетфликс

Терзиоулу се подготвя да се се срещне със зрителите в нов сериал. За ролята си в първият оригинален турски сериал на Нетфликс "Защитникът" актрисата поясни: "Ще изиграя тайнствена и  свободна жена, наречена Рюя. Този образ/персонаж много ще се хареса", казва тя.

Постът на Илкер частично го скривам и предупреждавам, че е сбрутално съдържание

Скрит текст:
Fearful

Превод от рускините:

С самого утра смотрю на эту фотографию. Не смотрю.
Смотрю.
И снова не смотрю.
Мне стыдно, что я дышу одним воздухом с тем ничтожеством, который это сделал.
Что сделал тебе этот маленький ангелочек?
Да, этот ангелочек умер, но ты, со своей черной душой, эгоизмом, отравленным сердцем и бесстыжим лицом, так и продолжишь ходить среди нас.
К сожалению... В природе существует бесчисленное количество животных, которые используют силу только для охоты, выживания, защиты детенышей или самообороны.
Я убежден, что у любого животного гораздо больше благородства, чем у того, кто это сделал.
Не представляю, какие чувства ты выплеснул на это маленькое животное, но знаю, что это тебе с рук не сойдет.
Прощай, малыш, мне очень жаль, что за свою короткую жизнь ты перенес столько мучений....

С Бурчин може да не са от актьорите, които се възползват от всеки повод да си правят реклама и да се изтъкват, но по обществено значими теми и проблеми, винаги изразяват мнението си. Насилието във всякаква негова форма определено им е слабото място и двамата са много дейни да променят нещата.
Между другото наскоро разбрах, че фондацията  Iyi Birimisin e основана и се финансира от Бурчин и сестра й.

https://twitter.com/terzioglufann/status/954778452560961538

Спомням си колко много актьори се включиха в промотирането й.

Пожелавам ви хубава събота и да сме заобиколени от по-малко лоши хора, новини и емоции

# 584
  • Чужбина

Постът на Илкер частично го скривам и предупреждавам, че е сбрутално съдържание
Скрит текст:
Fearful

Ради, да, Башак и мисля, че и Илкнур го постнаха това, а след това и Илкер.
Скрит текст:
Имаше една сцена в Чи, където героинята на Беррак (след като разбра, какво е правил оня дъртия педофил) казва на психоаналитика нещо от рода на "Искам метеорит да се блъсне в Земята, за да свърши тоя ад". Лично аз разбрах на 100% мотивацията за тая нейна реплика. Много съм чувствителна, когато става въпрос за деца, а и още повече (да ме прости Господ) за животни. Понякога съм си мислела, че съм способна да стана убиец, ако пред очите ми едно такова същество, причинило това на тази душишка.
С риск да ме помислите за луда, ще споделя, че, според мен, такивата трябва да ги затварят доживот в психиатрични клиники, където да бъдат тъпкани с лекарства, за да не могат да навредят на никое живо същество.

Ради, и на теб една хубава събота.

Общи условия

Активация на акаунт