ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Ели, Сема е безобидна в сравнение с Айшегюл. Тя щеше да напълни Пойраз със слама. Виж само какви закани. Joy Че и Мелтем го отнесе покрай него Grinning

Алекс, мерси за поздрава Heart

Лелеееее, срам за мен, Ради! Наистина го бях забравила това Simple Smile
Кълнях се, че никога нищо няма да забравя, обаче не било така.
Опреснителен ми трябва и много се радвам, че тъкмо си намерих компания.
Всъщност, сега рових из субките и не можах да намеря кога дойде името на Памук.

# 646
Лелеееее, срам за мен, Ради! Наистина го бях забравила това Simple Smile
Кълнях се, че никога нищо няма да забравя, обаче не било така.
Опреснителен ми трябва и много се радвам, че тъкмо си намерих компания.
Всъщност, сега рових из субките и не можах да намеря кога дойде името на Памук.

Ми и аз не помня, ама не е ли от епизода когато Ташкафа прави обявите след като го загубиха. Thinking Ели и Инна ще ни припомнят като стигнат до там Wink

Аз ще опресня още от сприхавата Айше и вечно провинилият се Пойраз Joy

# 647
  • София
И сега, едно от най-любимите ми моменти Simple Smile

Имам го и така,

ама пускам и цялото видео, че да се чува и звук Simple Smile

# 648
Ох, момичета, напълнихте ми душата рано сутринта.  Joy Joy Joy

АлексчеHugблагодаря ти за танца на Толга Гюлеч- той ми е любим актьор от първия път, когато съм го видяла и последно се насладих на играта му скоро във Фазилет.

# 649
Привет.

Алекс, мерси за танца Flowers Bouquet Обожавам  го този маниак, бе Heart Eyes Прекрасно изигра ролята си. Не знам как се справя във Фазилет, но в Пойраз определено беше един от най-ярките образи. А трябва да отбележим, че с подобна роля, не всеки би се справил, още повече пък да накара зрителите да му симпатизират.

Пепелче, Фазилет и щерките продължават ли с нов сезон или го приключиха? Thinking

От Протектора не пуснаха нито снимки, нито трейлъри или постери. Бурчин обаче вече не е на почивка. Не е и на сета.

Приключила е с ваканцията по-рано, защото се е  разболяла.
Папараците са я открили в Истанбул  на познатото място- салона на Ерхан Делен. Отказала им е интервю, защото се чувствала много зле и дори била на системи.

# 650
Ради Hug, Фазилетка приключи и добре стана, защото по едно време ми досадиха.
Хубав финал, слава богу, поне ни наградиха за търпението.
А Толга и там се справи чудесно с ролята си на слабоволев мъж, коренно различна от тази.
И пак ти става симпатичен. Simple Smile

# 651
 Здравейте !

Почивката свърши и актьорите на Протектора са на сета .  Нетфликс нищо не казват за промо  . Феновете ги питат те  отговарят стандартното чакаме с нетърпение  . Бяха  писали за юли  ще видим  дали ще ни пратят за зИлен хайвер .

# 652
Здравейте, момичета. Много интересни неща сте споделили.
Феми, благодаря ти за информацията за The Protector. Ако се превежда определено ще го гледам. Не само заради Бурчин. Просто харесвам подобни истории. А и актьорите, които са подбрани са страхотни.
Ради и Алекс, благодаря ви за страхотните забавни моменти от Пойраз. Във втори или трети сезон ще ги видим?
Пепел от рози, ти какво гледаш?
Елеонора, виждам, че ме настигаш, но и аз да ти кажа, вчера пропуснах да си взема дозата Пойраз. Grinning
Нали ти и Ради ме насочихте към “Дъно”, та снощи реших да погледна първи еп., да видя от любопитство за какво става въпрос. Ами не можах да се спра. Изгледах първите три серии, те и без това са по-кратички. Малее, този сериал е нещо съвсем различно. Много ми хареса. Няма нищо общо с турски сериал, освен, че актьорите са турци. Т.е много е модерен, много интересна тематика поднася.Пък и аз попринцип обичам подобен тип филми и сериали. Все едно гледах американска продукция.А съм изгледала доста и определено "Дъно" не им отстъпва по нищо.Толкова е заплетен, толкова добре заснет, впечатли ме много. Илкер е върховен и в ролята си на Сахир. Дали аз съм попадала на безинтересни и посредствени турски сериали, дали той си избира да играе само в страхотни проекти, но е факт, че и Пойраз и Дъно са страхотни и ги гледам с удоволствие.
Ради,благодаря за превода на статията. Дано Бурчин да се оправи бързо и скоро да я видим на снимачната площадка.

# 653
  • Чужбина

Нали ти и Ради ме насочихте към “Дъно”, та снощи реших да погледна първи еп., да видя от любопитство за какво става въпрос. Ами не можах да се спра. Изгледах първите три серии, те и без това са по-кратички. Малее, този сериал е нещо съвсем различно. Много ми хареса. Няма нищо общо с турски сериал, освен, че актьорите са турци. Т.е много е модерен, много интересна тематика поднася.Пък и аз попринцип обичам подобен тип филми и сериали. Все едно гледах американска продукция.А съм изгледала доста и определено "Дъно" не им отстъпва по нищо.Толкова е заплетен, толкова добре заснет, впечатли ме много. Илкер е върховен и в ролята си на Сахир. Дали аз съм попадала на безинтересни и посредствени турски сериали, дали той си избира да играе само в страхотни проекти, но е факт, че и Пойраз и Дъно са страхотни и ги гледам с удоволствие.

Инна, ние умишлено не пуснахме тука нищо особено за Дъно, за да не се потънеш и ти там Simple Smile

Сахир е невероятен, просто невероятен. Бих казала, че Илкер ми е още по-впечатляващ като Сахир, отколкото като Пойраз.
Пък ако знаеш, какви ги мъдрихме тука, докато чакахме следващите серии? Аз бях убедена, че Сахир е убил Екин, защото има раздвоение на личността, другите момичета смятаха, че Екин се е самоубила, трети бяха на мнение, че е жива още.

Илко като Сахир:
https://www.instagram.com/p/BjW7Xx_lkqr/?taken-by=dipdizisi
https://www.instagram.com/p/BiXBtrdlSrO/?taken-by=dipdizisi

Много дълбок образ изгради Илкер в Дъно, много:

# 654
Ради и Алекс, благодаря ви за страхотните забавни моменти от Пойраз. Във втори или трети сезон ще ги видим?
Във втори Wink
А "Дъно" поне на мен ми хареса в пъти повече след 4-ти еп. Т.е когато смениха режисьора. И сценария стана по-бързо развиващ се.
Почивката свърши и актьорите на Протектора са на сета .  Нетфликс нищо не казват за промо  . Феновете ги питат те  отговарят стандартното чакаме с нетърпение  . Бяха  писали за юли  ще видим  дали ще ни пратят за зИлен хайвер .
Ха, дано Praynig

Ради Hug, Фазилетка приключи и добре стана, защото по едно време ми досадиха.
Хубав финал, слава богу, поне ни наградиха за търпението.
А Толга и там се справи чудесно с ролята си на слабоволев мъж, коренно различна от тази.
И пак ти става симпатичен. Simple Smile
Хубавите финали вече са рядкост. Извадили сте късмет, че не са убили половината каст Joy

Ново от Бурчинка

Ели Hug, засякоха ни се постовете.

# 655
  • Чужбина
Момичета, и искам още нещо да кажа за Илкер.

Има един филм с Ewan Mcgregor "Last days in the desert":

Не знам защо, но след като гледах Дъно, все си представям, че Илкер повече пасва за тая роля (абстрахирам се от религиозна принадлежност и предпочитания).
Илкер с това лице и с това изражение на вечно мислещ, анализиращ мулти-дименсионален човек би го направил още по-добре от Иън. Иън има прекалено британска мутра за тоя образ.

Ама ей това е, мене никой не ме пита. Не искат да кастват извън Холивуд и това е. Хем Илкер почти няма акцент на английски.

# 656
Момичета, здравейте пак!
Заредила съм Дъно, но лятото май ме е разложило и не ми се влиза в сериозни филми.
Иначе съм гледала първите 3 серии, но на руски и май много, много не разбрах какво става. Simple Smile
Така че на бг ще го почна отначало.

Иначе се забавлявам с В очакване на слънцето и чакам някой летен сериал, че имам малко тревоги, които само така мога да позабравя.

Пишете за Пойраз, че покрай вас си припомням много любими моменти!

# 657
Елеонора, потънах и то само как. Но нищо, в близките дни ще го изгледам. Остават ми сaмо 5 епизода.
И после ще си продължа с Пойраз.Тъкмо ще се изравним с теб.
Права си за  образа на Сахир. Мислех си, че Пойраз е труден за игра, но и Сахир не е лесен. Толкова дълбочина и вътрешно напрежение има в тази роля. Толкова емоции, а и като натовареност също- повече от половината екранно време е запълнено от сцени на Илкер. Не, честно, вече го обожавам. Голям талант, огромен.Всяка емоция е изписана на лицето му. За такава безподобна игра в Америка раздават Оскари.

# 658
Момичета, като сте почнали с коментарите за “Дъно”, ето еднa нова статия. 5  причини да гледате сериала

Dip izlemek için 5 sebep!

Или накратко:
1.Темата
2.Актьорски състав
3.Факторът Илкер Калели и Неслихан Атагюл
4.Музика и реплики
5.Тайнственост и изненади

А тук може да подкрепите двойката, която най-много харесвате Anket toplanin turkiyenin en iyi ciftini seciyoruz/

# 659
  • Чужбина

Точка 4: музиката е удивителна или по-скоро аз съм удивена, че може да ми хареса толкова песен на турски:

Инна, много много много хубави снимки на Илкер. Направо са произведение на изкуството.

Пепелче, за Пойраз:

Изключително добра и въздействаща сцена от 32-ри епизод:

Гледах я 4 пъти най-малко. Бурчин добре презсъздава реакцията на човек, сблъскал се с нещо изключително неочаквано. Тежка сцена, но много започняща се.

Момичетата в другата тема са писали, че Мерт Фърат ще се жени в края на седмицата за Идил Фърат.
Идил Фърат е Деспина, ама това не може да е вярно, нали?

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 18:15 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт