Целулит - 9 тема

• 125 715
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
LPG  на цяло тяло ми е много любима процедура и мисля да направя едно малко пакетче. Почти веднага усещам ефекта, но след няколко процедури е най-осезаем.

Звучи обнадеждаващо!

# 286
Здравейте, разгледах цените в Evolution наистина са високи, за качеството не мога да коментирам ще се доверя на вас. Намерих си студио, където цените са почти наполовина. Оттам също ме посъветваха, че е най-добре процедурите с VelaShape да се комбинират с LPG. Обясниха ми, че с VelaShape 3 процедурите на корема се правят веднъж на две седмици. Мисля да си взема пакет и ще пиша за резултатите.

# 287
Здравейте, разгледах цените в Evolution наистина са високи, за качеството не мога да коментирам ще се доверя на вас. Намерих си студио, където цените са почти наполовина. Оттам също ме посъветваха, че е най-добре процедурите с VelaShape да се комбинират с LPG. Обясниха ми, че с VelaShape 3 процедурите на корема се правят веднъж на две седмици. Мисля да си взема пакет и ще пиша за резултатите.
Ще се радвам да споделиш отзиви от студиото и резултатите най-вече.Успех.

# 288
И аз започнах борбата с целулита,след две раждания,въпреки,че не съм пълна и имам движение присъствието му е факт.Дълго мислих,какви процедури да избера,след като пробвах няколко мазила в домашна обстановка и ефект нямаше.Накрая си взех карта за 10 процедури LPJ.Надявам се,след всичко изчетено да има ефект,До сега минах 2 процедури и след първата се чувствах ужасно,имах  болки като мускулна треска.Днес бе по-добре.Искам да попитам,тези от вас,който са минали през този тип масажи,кога видяхте ефект и задоволителен ли ви се стори резултатът?Знам,че всичко е индивидуално,но ми се иска да се поизгладя малко от малко.Проблемните ми зони са бедра и седалище.Даже се замислям дали да не си взема и някакъв домашен масажор,ако имате опит,ще се радвам да споделите.Съжалявам,ако е дискутирано,не съм чела  цялата темичка Embarassed.Желая лек и слънчев ден на всички bouquet.

Аз след 15 процедури LPG имах повече видим целулит,отколкото преди.
Успех

# 289
И аз започнах борбата с целулита,след две раждания,въпреки,че не съм пълна и имам движение присъствието му е факт.Дълго мислих,какви процедури да избера,след като пробвах няколко мазила в домашна обстановка и ефект нямаше.Накрая си взех карта за 10 процедури LPJ.Надявам се,след всичко изчетено да има ефект,До сега минах 2 процедури и след първата се чувствах ужасно,имах  болки като мускулна треска.Днес бе по-добре.Искам да попитам,тези от вас,който са минали през този тип масажи,кога видяхте ефект и задоволителен ли ви се стори резултатът?Знам,че всичко е индивидуално,но ми се иска да се поизгладя малко от малко.Проблемните ми зони са бедра и седалище.Даже се замислям дали да не си взема и някакъв домашен масажор,ако имате опит,ще се радвам да споделите.Съжалявам,ако е дискутирано,не съм чела  цялата темичка Embarassed.Желая лек и слънчев ден на всички bouquet.

Аз след 15 процедури LPG имах повече видим целулит,отколкото преди.
Успех
За съжаление,прочетох и други подобни отзиви.Надявам се да не съм и аз така.Оглеждам се и за нещо след това.

# 290
Здравейте! Преди бременността имах малко целулит, но след раждането положението е доста неприятно. Имам доста, по седалището, по предната и по задната част на бедрата. Имам въпрос, някой има ли отзиви за Venus Legacy? Правила съм си LPG, но нямах никакъв ефект.

# 291
Здравейте!Аз вече минах 7 процедури LPG и определено има ефект,но има още какво да се желае.Може би ще заложа на 15 процедури и после поддържащи терапии съчетани с малко повече движение.
За Venus Legacy,само реклами гледам в интернет пространството.

# 292
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Преди бременността имах малко целулит, но след раждането положението е доста неприятно. Имам доста, по седалището, по предната и по задната част на бедрата. Имам въпрос, някой има ли отзиви за Venus Legacy? Правила съм си LPG, но нямах никакъв ефект.

Venus Legacy при някои работи, при други не работи, както и всякa друга процедура. При мен дават резултат - Vela Shape, LPG, Venus Legacy, и Exilis мога да включа, макар и в по-малка степен - процедури, които комбинират механично въздействие, вакуум, радиочестота, ултразвук. Например от целутрон и ръчни масажи - особен ефект не виждам, но при други хора - дават ефект.

LPG-то, което си пробвала - действа дрениращо. Засилва и кръвотока към тъканите, но основният ефект е дрениращ. Вероятно нямаш задържани течности, а по-скоро твърд целулит на хормонална основа от бременността. Мисля, че която и процедура да пробваш - няма да има бърз ефект веднага. Бърз ефект има, ако са задържани течности, които се дренират бързо и малко мазнини, които се повляиват от ултразвук и/или RF.

В темата се коментира и пресотерапия, можеш да разгледаш и нея, но оставам с впечатленеито, че също е тип отводняваща процедура. Не пречи да пробваш - не е скъпа.

# 293
Аз другата събота почвам Vela Shape в Jewel Skin Clinic, първоначално 10 процедури мисля. Имате ли отзиви от студиото? Преди години съм ги правила в Hill Clinic и бях доволна в сравнение с всички останали процедури, които съм пробвала ръчни или апаратни, но там са и доста по-скъпи. Моят целулит е може би наистина хормонален и затова по-бавно и по-трудно се случват нещата Thinking Надявам се в комбинация със спорт и хранителен режим да се подобрят нещата Simple Smile

# 294
Какво бихте ме посъветвали за удържане на фронта с целулита по време на бременност ?

# 295
Пий повече течности ,правилно хранене и движение Simple Smile В интерес на истината,докато бях бременна имах по-малко целулит ,отколкото след раждането .Обаче гледах да ходя поне по 10 км на ден и без сладко и тестено.

# 296
Здравейте, аз си взех комбиниран пакет VelaShape 3 + LPG и вече го преполових. За сега съм адски доволна от резултатите. След първата процедура с VelaShape 3 свалих 2 см от обиколките. Надявам се и с останалата половина да продължа да чистя целулита от дупето и бедрата и да стягам кожата на корема със същия успех.

# 297

francais,поздравления за резултатите.При мен няма намалени обиколки,но определено ефект има и то добър,нo съм само на LPG.

# 298
  • София
И аз тази година заложих на LPG , в комбинация с power plate, взех си пакет от по 20 процедури. Вече направих по 10 процедури и се вижда ефекта - и целулита ми намаля и обиколки свалих.
Миналата пролет пък правих venus legacy, от него ефект нямаше,а цената е 3 пъти по висока за процедура.

# 299
Момичета, в темите коментиран ли е Веласмут? Не ми се рови назад, а нямам спомен. От 10 процедури на зона мога ли да очаквам ефект?

Общи условия

Активация на акаунт