Целулит - 9 тема

• 125 569
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Някоя от вас пие ли колаген и имали видим ефект върху целулита?

Моя съвет е да пиеш тип 1 и 3 , те са насочени към укрепване на съединителната тъкан , докато тип 2 е по-скоро за стави, сухожилия.
Разбира се не очаквай да ти изчисти целулита или да видиш някаква коренна разлика, всичко е комплексно , но определено не вреди да го включиш в грижата си за кожата.
И в предишни теми е коментирано какви добавки биха били от полза , така че съветът ми е търси по ключова дума из темите и ще добиеш представа.

Поздрави,
Мила

# 676
Пих течен колаген преди 6-7 месеца за ставите, за целулита не забелязах, но имаше положителен ефект върху кожата, което допринася за визуално подобравяне. Моята кожа е суха, светла и тънка, след едномесечния курс с колагена, я усещах по-еластична, без опъване и без прекалено изсушаване. Сега започнах пак - Допелхерц 1000 е.

# 677
Здравейте препоръчайт ми салон в Пловдив където да започна процедури против целулит.

# 678
  • София
Някой може ли да ми припомни защо не е добре да се правят антицелулитни докато се спортува силово?
Върти ми се нещо такова в главата, но съм забравила.

# 679
  • SF
Според вас ръчните масажи ли са най-ефективни за намаляването на целулита и стягането на кожата?

# 680
  • в 1001-та нощ
При мен нямаха особен ефект, да не кажа никакъв. Правих 10 бр. по 45 мин. през ден. Но е индивидуално това.

Някой може ли да ми припомни защо не е добре да се правят антицелулитни докато се спортува силово?
Върти ми се нещо такова в главата, но съм забравила.

Масажистите го предпочитат, за да са релаксирани мускулите. Можеш да го игнорираш.

# 681
Миналата година целулитът ми не се повлия от целутрон, липолазер, кавитация + rf, sts system, кавитация с целутрон и вакуум с RF и може би пропускам нещо ... мисля да отида на дерматолог, но не знам правят ли такива прегледи ... някакъв съвет да ми дадете (163см, 50/51 кг)

# 682
  • в 1001-та нощ
Опиши целулита, който имаш, тъй като хората използват доста широко това понятие. Портокалова кожа, бабунки, неравности, брич?

Най-добре се появлява от спрот и балансирано хранене, а за по-пълноценно изчистване допълнително помагат процедурите.

# 683
Опиши целулита, който имаш, тъй като хората използват доста широко това понятие. Портокалова кожа, бабунки, неравности, брич?

Най-добре се появлява от спрот и балансирано хранене, а за по-пълноценно изчистване допълнително помагат процедурите.
имам и брич и много неравности по бедрата и дупето, а вече и по прасците ... иначе краката са ми сравнително стегнати ...
пия вода, почти не ям вредна храна, вървя много

# 684
  • в 1001-та нощ
Добра е идеята да се консултираш с дерматолог, при преценка да се пуснат хормони и каквито изследвания предложи Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 10:55 от a.l.e.n.a

# 685
Добра е идеята да се консултираш с дерматолог, при преценка да се пуснат хормони и каквито изследвания предложи Simple Smile
Мерси много! Сега остава да си намеря добър дерматолог в Пловдив ... ако някой знае, моля да сподели

# 686
  • в 1001-та нощ
Ако имате кожен диспансер в Пловдив (сигурно има) - можеш да разучиш. В софийския се ходи със зелен талон от ЛЛ или платено.

# 687
Досега винаги съм била само на ръчни масажи, не съм правила процедури с уреди. Но при мен целулитът е почти незабележим и то основно при стискане на тъканта. Реално 5 масажа са ми достатъчни. Иначе ежедневно поддържам с вендузи вкъщи след душ - за 10тина минути.
Не знам дали има значение, ограничавам въглехидратите като цяло от храненето и пия доста вода. Рядко консумирам и силно преработени храни.

# 688
Досега винаги съм била само на ръчни масажи, не съм правила процедури с уреди. Но при мен целулитът е почти незабележим и то основно при стискане на тъканта. Реално 5 масажа са ми достатъчни. Иначе ежедневно поддържам с вендузи вкъщи след душ - за 10тина минути.
Не знам дали има значение, ограничавам въглехидратите като цяло от храненето и пия доста вода. Рядко консумирам и силно преработени храни.
Може ли да споделиш къде правиш масажите? За София ли става въпрос?

# 689
А какво ще кажете за процедури с Roll Shaper, Limfoven...?

Общи условия

Активация на акаунт