Неприятно ми е....?

• 84 195
  • 696
  •   1
Отговори
# 270
Характерна черта на тулупа е, че не може да мисли. Как да го направи?

# 271
В личен план ми е неприятно да докосвам памук. Просто цялата изтръпвам от неприятно чувство. Както и всякакви прекалено пухкави и меки материи от разни прежди примерно или меки одеала. Странното е, че мъжът ми също е така.  Laughing И двамата имаме тази непоносимост още от малки деца.

Неприятно ми е някой да бърка с вилицата си в купата със салатата.  Crazy Не обичам никой да ми пие от чашата или да ми ползва приборите за ядене, докато се храним.  Naughty

В обществен план ми е неприятно хората да си хвърлят отпадъците извън определените за това места. Не може постоянно да се оплакваме, че ни е мръсно, пък да не пазим. Онзи ден видях един простак, който влезе в морето с цигара и най-безцеремонно си хвърли фаса във водата.  Sick Изключително много ми е неприятно пък да видя някой да си заравя боклуците в пясъка на плажа, да чопли семки и т.н. и да хвърля по пясъка. И като ги зарови там какво си мисли, че като не се виждат, ги няма ли???

Неприятно ми е, че хората не пазят неща, които са за общо ползване  - пейки в парка, улично осветление, подлези.

# 272
Всъщност, аз не виждам защо касиерките трябва да са падари. Родителите толкова вече нямат усет, че позволяват на децата всевъзможни неща само и само да стане на тяхната.
Но това е тема на друг разговор Wink
Защото човекът е стадно животно със стаден манталитет и се нуждае от контрол. Затова. Държавата ни е на това дередже, защото контролните ни органи не работят. Във всяка държава, където това се случи, положението ще е същото. Не е естествено и нормално да се вярва в идеята, че всички са възпитани и съобразителни. Този филм още не е измислен. Няма и да бъде.
В случая касиерката отговаря за касата си, вкл. и за опазване на чистотата й. Като не си я сложи на акъла някоя подобна леля - има си охрана - ще бъде извикана и лелята ще бъде принудена да се съобрази. 
Напълно съм съгласна с това, което казваш!
Просто се разочаровам от това, което се случва...

Отделно.. неприятно ми е докато си пия сутрешното кафе някъдр навън да идват и да ми просят пари..аз съм ги изкарала някак тия пари, защо да ги дам на някой, който нищо не прави, а обикаля и проси??

# 273
А около нас косят трева сутрин от 7.00 часа. Не ми е приятно, понеже спим на отворени прозорци. като ги затворим не се чува, ама затворени стоят само 3-4 месеца годишно и сутрин се будим рано- рано даже лятото.

# 274
Като се заговорихме за супермаркетите и поведение родители - деца, друго което дразни е масово се дават на децата да изядат нещо, после опаковката се зарязна някъде , мислите ли, че този продукт се заплаща? Това от всякъде си е кражба!

# 275
  • София
някои съм ги виждала, че носят празна опаковка, обаче други вероятно просто я забутват някъде. Което пък, обяснява чуденето ми защо в самата търговска зала човек няма къде да си хвърли някакъв дребен боклук, примерно паднала торбичка - искам да я хвърля, защото найлонът е паднал на земята, а няма къде.

# 276
Има камери - би трябвало да ги спрат при касите и да им кажат да платят. Предполагам, че в офиса на управителя има екрани, на които се вижда голяма част от магазина.  Аз, обаче, не мисля, че само децата са виновни. Веднъж станах свидетел в Била, как едно малко дете каза на баба си - "Това ще го вземем ли? Защо си го слагаш в чантата, а не в кошницата?", а бабата каза "Тихо, тихо.." и го повлече направо към касите. Аз още не си бях напазарувала и не ми се занимаваше да ги гоня, в крайна сметка е работа на охраната да следи, не моя.

# 277
Като се заговорихме за супермаркетите и поведение родители - деца, друго което дразни е масово се дават на децата да изядат нещо, после опаковката се зарязна някъде , мислите ли, че този продукт се заплаща? Това от всякъде си е кражба!
Не знам всеки как процедира, но на мен ми се е случвало детето ми да е много жадно и да вземем бутилка вода от магазина, да я отворим и то да я изпие. После си носим шишето на касата и така.
Обаче съм виждала да се лапат например плодове. Няма какво да се занесе след това на касата, то е ясно.  Sunglasses

# 278
Аз редовно пия вода в магазина и си я плащам на касата. Тук има кошове с плодове, които са безплатни за децата. Намирам го са страхотна идея. Хем дъвчат нещо полезно, хем са заети и не драпат толкова за снакс.

# 279
Кражба е, ако се скатаеш. Ние понеже пазаруваме в големите вериги и то за по 10 дни, та доста време прекарваме в магазина. Моята половинка редовно си хапва междувременно кросан, поничка от витрините за тестени изделия, мляко. Носи се опаковката и се плаща на касата.
Мен ме дразни в големите вериги изоставените продукти на произволен принцип по рафтовете. Значи изтеглили му примерно салата "Снежанка" в кутия – обаче "то" решило, че не я иска и хоп я тропва на рафта с кафета (наричам "то" подобни хора неслучайно). Бутилка олио изоставена на рафта с млека, чехлички при лютениците, дини при соковете и тем подобни. Това мен лично много ме дразни. Хубаво, отказал си се, ми върни се и го сложи на мястото му, толкова ли е трудно. Хората му подредили, дали му избор, то прави бербат.Hands Muscle

# 280
отвратително, и кошниците, дето вече не са кошници, а едни влачещи се легени по земята, не ползвам. Няма да си сложа хляба там, гнусно ми е. И сякаш никога не ги чистят.

Затова не взимам кошници в големите супермаркети. Имам в дамската си голяма чанта и там слагам продуктите. Гнус ми е от тези кошници. А колички много рядко използвам.

# 281
С времето стана така, че ми е много неприятно да прекарвам време с хора, които не са ми близки. Ето това наистина ми е неприятно.

# 282
Влудяват ме хора, които на касата в магазина ровят по две минути в джобовете си за да извадят някакви пари. И после още две минути прибират покупки.

# 283
  • Плевен
С времето стана така, че ми е много неприятно да прекарвам време с хора, които не са ми близки. Ето това наистина ми е неприятно.
Споделям. Напоследък и аз съм така. Още повече се дразня от хората, с които с постъпил дълбоко човешки, а те немогат да го оценят... Особено пък са ми неприятни тези, които се правят, че са ти тясно близки само когато си им помогнал, направил си им услуга, уплътнил си им част от свободното време. Сякаш оценяват всичко друго, но не и човека в теб.

# 284
Влудяват ме хора, които на касата в магазина ровят по две минути в джобовете си за да извадят някакви пари. И после още две минути прибират покупки.

Или за дребни стотинки като се заровят да вадят..

Общи условия

Активация на акаунт