даже ме захапа, иначе е само малка бяла точица. Не му беше кеф няколко дни и ето ти го. Иначе,ако съдя по него, момчетата се развиват по-бързо на този етап. Имаше една много забавна статия в "Майко мила" за момчетата и майките, които им правят мечешка услуга, защото по-бавно се развивали, та накрая нищо не става от тях.
как се оправяш? 

Ще свикнете и с новото (сравнително) положение
Пишете ми къде да ви пратя снимките, Мишана вече си ги получи 
И аз се чудя как се оправяш с три деца, че и с бебе...
но си казвам то е като приспивна песен, която го успокоява. Слуша около 1,5 часа вечер, но на рано сутринта (примерно между 6-8:30ч), понеже вече се е понаспал, без звуци се буди постоянно и се чудя да не вреде с тия техники...
Последните години бебчо ми беше все в акъла, кога ще стане, защо не става и все чувствах неудовлетвореност. Сега като е тука съм много щастлива, но няма как да не липсват определени аспекти от преди. Все пак животът ни се преобръща с едно малко човече. В началото се чувствах много гузна, че изобщо ми минават такива мисли, но после си дадох сметка, че е напълно човешко 
в резултат и двамата се успиваме
навсякъде около нас има телефони и компютри - докато мога, ще се старая да не гледа в монитри, но от "лъчението" няма как да го опазя. До 8я месец от бременността работех и бебчо ми местеше лаптопа на корема ритайки 

При нас положението със съня е следното - преди обяд и над вечер по 30 мин дремва и един сън между 14-17 следобяд... Преди да ми завидите за дългия обеден сън ще ви кажа, че спи върху мен, а дремките - до скоро заспиваше и го слагах в количката, а вече спи толкова леко, че постоянно иска върху мен... какво да правя не знам :/ Как да го науча по-добре? Не мога да оставя да не спи и да реве...
Препоръчани теми