За мама няма вече скука, МАРТенчето неуморно гука -тема 4

• 35 801
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,благодаря.Засега.ММ не настоява и е търпелив,ще видим докога.Пробвахме с тел,не става
Изабелче от седмица някъде прави балончета и пръцка с устата-много е смешно.наистина.Ние тука много спим.Днес още не е станала.И аз много спя.Даже се притесних ама нищо й няма.От 22 до 7 и 30,яде и пак заспива до.9-10.Сега още не е ставала.

# 76
Обикновено и Кайо е на този режим, но някои сутрини не заспива след храненето към 7. Доспива му се после, така че не е ненормално Simple Smile

# 77
  • София
И моето момче бръмчи с уста и прави балончета... и текат лиги по брадичката...И писука по цял ден, рита яко с крака на шпиц и си пазя бъбреците с възглавница между нас като съм седнала до него  #Crazy  Днес сутринта за пръв път се обърна от гръб по корем, главата му остана странично. Не се притеснявам защото и преди с коликите обичаше да спи по корем. По-скоро се притеснявам като си помисля че скоро няма да имам комфорта като го оставя на едно място да съм сигурна че ще го намеря там!  ooooh!
Мислех че само ние не сме правили секс още...  Blush Аз имам влагалищна сухота, с това денонощно кърмене нямам никакво желание, мм е притеснен за свеки и незнае къде се намира, бебето често го приспивам на спалнята между нас... как ви се струва-аз не го виждам да се случи поне в близките месеци  hahaha

# 78
Лубрикант си трябва, иначе не става. По различно е от преди, но ако се действа внимателно, става все по-добре и по-добре.  Crazy
Електра, тази статия ли имаш предвид за забелването? http://m.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=966
И ние само замиваме леко, но понякога се притеснявам да не би след време да не успее сам да я забели и да се стигне до хирургически интервенции... Поредния въпрос по който има разногласия!  newsm78 Crossing Arms ще речеш, че бебета се правят от 20 години само и още не са открили как са отглеждат оптимално Confused

# 79
Не беше тази статия, по-подробна и без снимки, но обясненията са подобни на тази. Не знам и аз още дали ще чакаме от самосебе си да се забели, но засега не мисля да правя нищо по въпроса.

Аз пък нямам влагалищна сухота, даже напротив Rolling Eyes Не сме ползвали лубриканти в тази връзка.

# 80
  • София
https://www.google.bg/amp/s/pippilotamentolka.wordpress.com/2011 … 1/17/phimosa/amp/

Това е статията, но не знам дали линка го отваря правилно, че съм през тел.

# 81
  • София
Проблем със секса нямам, но като забременях ме болеше от прости гинекологични прегледи. Чак докторката каза, че имам вагинизъм. И сега се плаша, ако трябва да ходя на преглед, стягам се и много ме боли.
Момичета, а като сте неразположени, преди това болят ли ви гърдите? При мен след раждането спряха. Чудя се на какво се дължи, склонна съм да го отдам и на възрастта ми.

# 82
Да, тази е, която 162 даде.
Аз нямам мц и няма да имам най-малко докато кърмя. За после ще видим... Май не са ме боляли преди това гърдите, само кръста.

# 83
  • София
mia1, на мен до сега ми е идвал 2 пъти. Гърди от цикъл не ме болят, като преди, нито яйчници, кръст и каквото и да е. Странното е,че от самото начало ме боли десния яйчник. Болката е слаба, мека, но ми създава дискомфорт, че все я мисля. Споделих на гинеколожката, но тя не видя проблем. Все си мисля, че ако всичко е наред няма да има болка, но съм прекалено изтощена да сензадълбавам

# 84
  • София
mia1, на мен до сега ми е идвал 2 пъти. Гърди от цикъл не ме болят, като преди, нито яйчници, кръст и каквото и да е. Странното е,че от самото начало ме боли десния яйчник. Болката е слаба, мека, но ми създава дискомфорт, че все я мисля. Споделих на гинеколожката, но тя не видя проблем. Все си мисля, че ако всичко е наред няма да има болка, но съм прекалено изтощена да се задълбавам.

# 85
  • София
Здравейте, момичета! Simple Smile
Ох каня се все да пиша тия дни. Иначе не ви изпускам и чета.
Ние сме на морето при нашите, голям кеф е! Много време откарваме на плажа. ММ е купил 4 огроооомни чадъра - правят сянка за 6 човека и близнашка количка. Та си откарваме доста време под тях. Моите девойки се кефят страшно много - риткане, писъци, усмивки и смях е при тях цял ден и честно казано вече въобще не се притеснявам. Но на обяд към 12 се прибираме, храня ги и си почиваме вкъщи 3-4 часа, защото ме е страх в обедните жеги да са навън бебки, дори и на сянка. Но вчера и днес ние с ММ решихме малко да разпуснем и в тези часове на обяд ходихме да се забавляваме като тийнежджъри на плажа с още едно приятелско семейство, а нашите гледаха Ели и Кали. Simple Smile Ама това ще ни е то, да не решите, че само се чудя как да си зарежа децата, пък аз да си гледам кефа. Вечерно време след като вечеряме правим разходка в морската градина всички заедно и е много приятно. Simple Smile Та това е за сега от нас. Пращам ви много усмивки и слънчеви лъчи от морето!❤☀🌊

# 86
  • София
Ниа, страхотно звучиш и приех от положителната ти енергия Simple Smile Все така да си!

Моля да ме извините, че постнах 2 пъти и не мога да го изтрия. Аз съм в усилено търсене на сгъваема кошара. Харесах една на чиполино. Някой пазарувал ли е от гет.бг? Не знам до колко са точни,че там е на промоция. Пише че се сгъва лесно, а аз търся това, защото ще я ползваме при пътувания.

# 87
Ния, все така да сте си Simple Smile

И аз търся кошара. Май в чуждите сайтове са по-евтини. Тия дни ще проуча.

Ох, тази нова визия! Липсват ми и шантавите човеченца, не съм ги търсила - дали ги има преместени или са махнати изобщо Sad Вече има опция и за триене на поста обаче. Тип фб са го направили, струва ми се.

# 88
  • София
Не знам защо са го сложили това „изтрий”. Като го натисна ми казва, че „нямате право да триете мнението си”. Може би, защото тия дето повече четем, отколкото пишем сме „новаци” хихи Simple Smile

Електра,  може да се комбинираме, за кошари от някой чужд сайт Simple Smile

# 89
Ниа,звучиш страхотно💟Искам.и аз на морето.Утре отиваме и ние  за малко  Варна обаче.Беба остана при свеки.Еми,и ние си имаме нужда от почивка.Тука малко ни се развалиха нещата,.успивам а на ръце дано не се научи така.От тая гл.точка ме е.яд че дойдохме с такова малко дете да.му разваляме режимите.Вде си мисля.дали не сбърках.Моята кошара е 126 лв намалена от хипоренд не съм.я.ползваля още,лесно се стъва и е много хубава.За болката в десния яйчник-може пък да е овулация.

Общи условия

Активация на акаунт