За мама няма вече скука, МАРТенчето неуморно гука -тема 4

• 35 811
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Мис, не съжалявай. Не може само вкъщи да седите, нека свикват от малки на промените. Според мен е временно, вкъщи ще си дойде всичко на мястото. Аз съм "за" излизане от ежедневието , макар и с бебета. 👌🏽

# 91
  • Германия
Ние вече сме си вкъщи! 3 седмици обикаляхме из Европа, стига толкова за сега! Смятам че на Ария добре й се отрази, а и през тия седмици доста нови неща научи да прави. Вече е голямо бебе Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз реших да купя сгъваемо легълце вместо дървено. Ще го сложим в спалнята на мястото на люлката, тя вече е малка и Ария си удря главата като тръгне да се обръща. Поне сега като стените ще са от плат няма да ме е страх, че ще се нарани.

Сексът при нас също е мираж. Не се получава, боли и е ужасно! Не знам вече кога ще де оправят нещата.. поне не съм единствената

# 92
Привет на всички, пак не съм винчела, че това повръщане ще ни побърка вече, само тичане по лекари всеки ден.
Само за последните мнения ще коментирам, че ние сме с кошара Чиполино и сме много доволни, тя му е основното легло. Сглобява се лесно, за сгъване не знам, още не сме Smiley
Сексът става по добре с времето, но определено не е както преди, все още е дискомфортно, а и желание нещо нямам аз, явно не съм сама
За пътуване с бебе съм много за, нека свикват, макар че за мама и тати надали е много почивка така.
Връщам се да чета и ако успея да си кажа мнението после Smiley

# 93
Само да кажа,че и моята кошара е  Чиполино.😊За пътуване с бебе съм абсолютно "ЗА".По принцип не съм привърженик на   идеята,че като имаме бебе край-никъде няма да ходим.!Единствено,това ми е да не страда и да се  тормози тя по някакъв начин от смяната на обстановката.😊

# 94
Егати, какво се е случило със сайта Tired Face Я, емотиконите са фейсбуски, верно. Аз понеже влизам и пиша само от телефона и се чудя дали на мен нещо ми се е прецакало, та вчера не съм чела и чаках да се оправи, хаха.

Ние мислихме и ние да обикаляме из Европ с колата, даже си бяхме измислили супер маршрут с фери до Северна Испания, надолу и до Португалия, ама се сетих, че не кърмя вече и няма как да се справим с хигиената и шишетата, стерилизация и т.н. Иначе сега докато е бебе и по-добре се пътува с тях в кола, защото все още много си поспиват. По-нататък ще е. Имаме две пътувания със самолет обаче, та ще видим. Искам раница за бебе да си взема, че ще ми е по-удобно. Слингът не става - топло ми е, дълъг е, докато го завия, увия. Бе в крайна сметка и с него ще тръгна колкото да не е без хич, че тя вече натежа и се върти, поне малко за опора, аз пак я придържам така или иначе.
От вчера разбра, че може да пищи и е голямо викане за щяло и нещяло 😆

# 95
  • София
Лелее новата версия въобще не ми харесва. Ужас! 😁 Дано бързо свикна, че сега ми е терсене.

Аз също съм "за" пътуване с малко бебе. Наистина трябва малко по малко да свикват и те с промяна на обстановката, режима и като цяло с разнообразното ежедневие. Simple Smile Да, като пристигнахме бях много притеснена, че няма да се получат нещата и ще ни отнеме много време да се напаснем тук, но приятно се изненадах, че нямаше проблеми. Бих казала, че ни е много по-добре на всички тук, отколкото вкъщи.

При нас секса в началото беше ужасен, точно заради влагалищната сухота, но като пробвахме 2-3 пъти с лубрикант и се оправиха нещата. Сега си е както преди.

Днес Ели и Кали правят 4 месеца:)))

# 96
Ниа, честита ви месечинка Simple Smile

И мен ужасно ме дразни новата версия, особено през телефон на нищо не прилича.

Мис, почти сто процента съм убедена, че промяната в бебка няма нищо общо със смяната на обстановката. Нормален период е, дребната някои дни заспива сама, някои дни иска да я люшкам в количката, а има и дни, в които спи само на ръце. За съжаление това е положението. Аз винаги пробвам другите методи първо, но рядко ми се получава.

След две деца, не че е някакъв кой знае какъв опит, но стигнах до извода, че децата не можеш да ги "научиш" на нищо - те нас учат, че ще ги приспиваме на ръце, ще пеем любимата песен до припадък и ако не искат да си ядат спаначената супа просто няма да стане Simple Smile

И ние сме малко на гости, хубаво е да има баби наоколо. Чакам баткото да се събуди и ще падне луда игра с надуваем басейн в двора Simple Smile весел ден на всички Simple Smile

# 97
Силвър и аз като теб само през телефона, влизам днес и си викам какво става тук, явно грешката е в моя телевизор.
И аз смятам че не трябва да ги вардим толкова децата от промени, защото после трудно свикват с новото.

# 98
162, съгласна съм да се комбинираме! Само трябва да разгледаме и да видим от кой точно newsm78

Ние където ходим ще ходим с Кайо, не го оставям на свекървището, дори да не беше на кърма!
Между другото, ние винаги сме го приспивали или на ръце, или до нас в леглото и не виждам лошо в това Simple Smile

Ния, честити 4 месеца на принцеските Heart Eyes

Който не харесва новата версия - най-отгоре има бутон -към старата версия. Това на компютъра, но би трябвало и на телефона да го има Simple Smile
Добавям - има го и през телефона, току-що минах на стара версия и от него, точно до камбанката е.

# 99
Мен ме кефи новата версия.
Ние ще пътуваме със самолет, а мм с колата до България Smiley  хвана го страх, че бебето няма да издържи 12 часов път. Но и за мен е по- добре, поне за един час и ше съм си в къщи!

# 100
Искамда ви питам нещо😋😊
Какво мислите за галеното Бети,дали е много странно за Изабела.?😊Аз пак с мойте галени..да ви досадя .😂😁Ама много ми е на сърце, и ви е сладко (откакто чух,на една позната Изабела  така да й казват).И си ми харесва.Пък и това е начин да избягам от омразното Изи.Не че някой я нарича така.Та да чуя и вашите мнения.😋

# 101
Мис, важно е на вас да ви харесва. Никой не може да ти каже как да викаш галено на бебка. Ще й казват така, както ти се обръщаш към нея. Иначе на мен Бети много ми допада, звучи много нежно.

# 102
Вчера бутона към старата версия не работеше, но сега е ок.
Мис Бети звучи добре , но  днес точно си мислих ,че Бела мн ми харесва за момиче(ако не се бъркам отначало мислеше този вариант.)Ако искаш и имаш време пиши на лични да си уговорим среща във Варна.Ще се радвам да се срещна с някоя от вас  Heart Eyes
Днес бяхме на ДК .Пак педи ме подхвана със захранването, като започна със сок, а следващия месец с пюре.Аз съм против, но тя така ме убеждава, че съвсем се обърках. И да ви питам някоя чувала ли е , че са спряли хексацима? НА малката сложиха два пъти, но на една приятелка и обяснили, че вече няма внос и имало някаква заместителна, която била забранена .А доколкото знам тр да имаме още един прием.

# 103
Прочетох нещо за някаква нова шест валентна ваксина, но хич не повярвах на статията. Като идем на консултация ще питам, педиатърката ще знае.

Мис, Бети ми харесва за галено име на Изабела. Бела също е добре, но Бети повече ми допада май.

Аз още се чудя за по-галено име на Ели, но засега не съм измислила. Ще си дойде с времето.

# 104
  • София
Мерси за честитките за 4те месеца, момичета!❤

Мис, на мен ми е много сладко Бети и ми харесва много. Бела също ми харесва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт