За мама няма вече скука, МАРТенчето неуморно гука -тема 4

• 36 039
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
И аз имам подобни болежки, но в кръста и краката Confused

# 616
Прави бяхте за документите при еднократната помощ - не искат удостоверение за адрес и родените от майката деца, питаха ме защо съм си давала парите след като те си имали там в системата. Здраве да е.

След едноседмичния пек в София вчера разхлади много приятно следобяда, гледам и днес е така. Става за разходка.

Почти всяка вечер от както сме тук се буди сутрин със сух памперс. После е ок през деня.

Вчера и аз дадох на шушка да близне диня.

# 617
О, да, моето момче също взе по-малко да пишка в жегата. Нощем вече не сменям, сутрин към 8-9 вече е пълен. Дори и през деня сменям по-рядко памперс. За сметка на потенето - главата и вратлето много се потят. И на тях им е жега милите...

# 618
Sis, бебка също ми се чува, че е хремава, аз със сигурност съм, също в петък трябва да ѝ слагат ваксина, вече ще откача с това отлагане, до сега има сложена само една. Вчера ходихме да я види лекар, каза, че нищо ѝ няма, слагам ѝ физиологичен разтвор и от време на време дърпам с помпата за нослето да видя има ли нещо. За всеки случай човекът каза да ѝ слагам Низал в нослето и по една ампула вит с на ден, защото имало някакъв вирус.
Марчелка, и аз правя същото физ.разтвор и вит.Ц, но при нас не просто се чува, а направо си теква понякога носа (гъст, желиран секрет). Направо виждам как пропукаме ваксината, пф! И ние все отлагаме, с тази разлика, че не сме постоянно в БГ и ми е още по-трудно да синхронизирам нуждите на всички в сем-то... Simple Smile

# 619
Не знам защо, но на всяка нова страница, ако първият пост е по-дълъг не мога да го видя целия ( през телефона), случва ли ви се на вас?
Мис, аз от моята ЛЛ знам, че е нормално понякога да има зелено или слузесто ако до 6-я мес, т.к са все още с незряла храносмилателна система. Баткото все му беше зелено акото и слуз също даже до месец някъде след захранването (на 6 захраних). Сега дребс също има често слуз, но не се впечатлявам.
Бях се зарекла, че на 6 навършени месеца ще захранвам!..., е да ама Не - вчера започнах с няколко лъжички тиквичка, защото с баткото си изпатих с моркова. Ако всичко върви добре ще въвеждам по 3дни всеки нов продукт и след това пащърнак, тиква, картоф, морков, батат и чушка, после плодове за следобед. Не мисля да замествам цяло хранене, поне докато не въведа всички зеленчуци или той сам не поиска.
Мишана не са грешни и двата метода за въвеждане, както прецениш ти.

# 620
Musleto, при мен също е така, първият пост на страницата, ако е по-дълъг не мога да прочета продължението, но го отварям с цитат и така го допрочитам. А с моркова какво имаш предвид с изпатила - запек ли или нещо друго? На мен ми се ще да е морков първото, но много хора казват, че се запичат от тях.
Ох някой пържи тиквички и миризмата влиза така блажено през прозореца, че ми идва да си изям пръстите, а това дребното е заспало на гърдата и не я пуска!

# 621
Musleto, и аз не виждам постовете със скрит текст, натискам ама не се отваря. Но аз гледам само през телефона и мисля, че е нещо свързано с това.

На пухла и се потят много крачетата, направо като ги пипнеш и ти става мокра ръката. Давам и доста водичка, пие си с охота.

Видях сега в брошурата на ДМ такава мрежичка за плодове с дръжка, слагаш диня, пъпеш и бебето джвака, някой някога ползвал ли е ?

# 622
  • Германия

Видях сега в брошурата на ДМ такава мрежичка за плодове с дръжка, слагаш диня, пъпеш и бебето джвака, някой някога ползвал ли е ?

Точно вчера една приятелка ми даде нейната мрежичка и я изпробвахме с малко праскова. Бебка добре осмука прасковата, ама се освини цялата, то капе ли капе. Днес може пак да й дам

# 623
Може и да сте писали вече, но къде прочетохте, че момчетата не трябва да се слагат да седят?
Лично аз не намерих такава статия, нито пък ортопедът ми каза такова нещо Crazy Предполагам, че ако имаше такова нещо и беше важно щеше да го спомене поне.

# 624
Електра, винаги са ми казвали, че с момченцата трябва да се внимава повече и малко след момиченцата вървят в развитието си. Да не му стане нещо на кръста, гръбнака... От тази гледна точна. Но ме успокоява, че щом сам настоява да седи, значи е готов. Разбира се, че има много жилави и будни момченца, но знам ли - страх лоче пази.. Grinning задължително ще питам и ортопеда.

# 625
Лекар ли го е казал или? Нещо научна статия, че е изследвано и доказано това?
Някак си от уста на уста или от форум на форум не ми се вижда много достоверно. С какво е по-различно развитието на момчетата? Не вярвам физически, че са по-крехки от момичетата.

# 626
  • София
Да се оплача, че днес не иска моя хубостник пащърнак. Не знам как ще го захраня това дете . Скоро ще стане на 6 месеца. Уж се заглежда в храната ни, бая дундьо е, ама си иска само млякото.

# 627
Миа, защо не добавиш малко мляко в пюрето, за да е по-познат вкусът?

# 628
  • София
Аз днес дадох сладък картоф с доста кърма. Първата лъжичка се прие с доза подозрение, но следващите две си ги хапна с голям кеф.

# 629
Минахме консултация и ваксина , дано я понесе добре. Заспа на път за вкъщи и съм я спряла само по боди на сянка бред блока ,мисля че и е добре. 6600 гр / 64 см. Тези сантиметри нещо ме притесняват , за цял месец не е дръпнала и с мм. Възможно ли е ? Нямах време да отворя календара на каката и да видя тя по това време как се е движила , после ще проверя.
mia аз започнах захранването мин сряда с тиква , както вече писах . Но от вчера и моята девойка не иска да яде пюрето , опитва го и започва да мрънка , а като ме види , че я вземам да я кърмя и цвърчи от кеф. Аз си мислех , че и е време, но явно избързах. Следващата седмица ще опитам отново с домашни морковчета.Сега и без това е след ваксина , ще я оставя изцяла на кърма.

Общи условия

Активация на акаунт