Кауфланд - тема 22

• 103 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Вчера намерих бонбони м/м с изтекъл срок.На информацията с неухота ми дадоха ваучер за един лев.

# 166
marineta777,

А как се процедира в такива случаи?
Купи си ги, плати ги, а после ходи да ти върнат парите на касата и от информация да ти дадат ваучер ли?

# 167
Аз един път съм намирала стока с изтекъл срок, но не съм я плащала, а направо я занесох на информация без да напускам магазина през касата.

# 168
Аз пък вчера видях хлебарка при пастите, изплаших се, по скоро си представих как можеше да полети (не буквално) върху мен, докато си взимам пакет от тези, които са по-високо. След това забравих да им кажа, че си имат хлебарки, а може и да си знаят. Веднъж видях голяма черна муха при месото и колбасите, но за мое учудване нито един служител не се опитваше да я изгони.

# 169
  • shumen
Аз видя ли муха,хлебарка или каквото и да е не купувам нищо повече от там.

# 170
  • русе
Кокосовото масло къде се намира точно?
В постоянният асортимент ли е?!

# 171
  • Хасково
Кокосовото масло къде се намира точно?
В постоянният асортимент ли е?!

Здравей , при нас са до плодовете и зеленчуците, на щанда с био продуктите Simple Smile В постояният асортимент е кокосово масло :*

# 172
Разгледах брошурата на немския К
https://www.supermag.bg/maslo-margarin-i-dr/%D0%BA%D1%80-%D1%81- … 1-250-%D1%80.html това масло е 1,99 евро

Мартини 3,99 евро бутилката  Shocked

# 173

Rage  Честито, тук е 9 лв. Rage

# 174
Благодаря на коментиралите Омото!

# 175
При нас нямаше течно омо за цветно, а в брошурата го имаше снимано.

# 176
Взех си крема сирене на К-класик и ми хареса  Peace
Цената му е левче за 125гр.

# 177
Дъщеря ми е с големи претенции, но много обича филийка с точно това крем сирене  Peace

# 178
  • Карлово
Дъщеря ми е с големи претенции, но много обича филийка с точно това крем сирене  Peace
И у нас се харесва това крема сирене.

# 179
  • София
Последния път на пазар в К за първи път оставихме 100 лв, ама количката беше пълна. Чак не можах да повявам.. Обикновенно ~80лв и в количката 5 работи Grinning

Останахме много доволни от замразената лазаня на "Силва". Като цяло всичко продукти на марката са страхотни и наскоро открих, че и в К се предлагат част от тях при замразените витрини. Въобще не е суха, не е и гадна. Много приятна на вкус, вадиш я от фризера и печеш и след час и малко си готов за ядене. Голямата семейна опаковка в нашето семейство стига за 3ма Simple Smile

От намаления щанд взех био пълнозърнесто брашно на -30% от цената с изтичащ срок на годност и замина в хлебопекарната веднага Simple Smile Хляба стана супер.

Зеленчуци и месо отдавна не купувам в К. Но пък плодовете не са лоши, взехме банани, ябълки фуджи български, и ананас - всичко беше хубаво и прясно.

Общи условия

Активация на акаунт