Кауфланд - тема 22

• 103 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ще го пробвам това крема сирене, у нас само аз ям по принцип, но щом казвате, че е хубаво ще взема.Peace

# 181
И ние го купуваме редовно
Скрит текст:
- Идеално е за чийзкейк. Последно в неделя правих лека закуска - торта без захар с 1 пакет бишкоти, крем от (2 кутийки от сиренето, една кофичка к. мляко и стотина грама масло) и домашно сладко от касис. За час -два в хладилника е готова и много приятна.

# 182
Спам, не спам, но благодаря за рецептата.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
И ние харесваме крема сиренето на К-класик, но това, което е в кутията. Другото в пакетчетата от 125 гр. не сме го пробвали.

# 184
И ние го купуваме,хубаво е. И е пакетче сме взимали,но беше с вкус на шунка и не ми допадна,може би другите видове щяха да ми харесат повече.
И преди съм писала,че нещата с К ги харесвам и сме доволни от всичко,което сме взимали. От петък ММ беше купил някакви мини еклерчета с ягодов крем,около 20 броя в кутия,замразени,после само ги оставяш да се размразят и хапваш. Много бяха вкусни. 2 лв и нещо им беше цената. 😊 Багетите с К също са много хубави,замразените,с чесън или с подправки. Всяка седмица купуваме по 4-5 и си печем на барбекюто,стават страхотни.

# 185
Осолени ли са каймите от щанда с месото?
Днес си купих кайма от свинска плешка, а забравих да питам.
Благодаря предварително!

# 186
  • оттам, откъдето започва България

Осолени ли са каймите от щанда с месото?
Днес си купих кайма от свинска плешка, а забравих да питам.
Благодаря предварително!
Не, не са осолени и аз редовно забравям.

# 187
Благодаря didka pitka за бързото включване. bouquet

# 188
Някой взе ли от царевиците тази седмица? Миналата бяха гаднички,дали са същите и сега? 🤔

# 189
Днес видях изостанали, пожълтели и увехнали кочани царевица.

# 190
Вчера купих царевица, но не останах очарована. Мека е, но в никакъв случай не беше млечна. Много по-жълта стоеше.

# 191
Мерси,значи ще пропуснем. 🌽

# 192
  • shumen
Аз пък днеска взех и е супер.

# 193
  • Пловдив
А в нашия Кф няма прах Омо за бяло пране  течен .
Утре ще ходя в другия дано да е останал .
Става въпрос за Пловдив  Тракия

# 194
От петък ММ беше купил някакви мини еклерчета с ягодов крем,около 20 броя в кутия,замразени,после само ги оставяш да се размразят и хапваш. Много бяха вкусни. 2 лв и нещо им беше цената. 😊

След като прочетох и аз си взех, даже 2 пъти, със сметана. Много са вкусни!

Общи условия

Активация на акаунт