Кауфланд - тема 22

• 103 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, минах през Хасково - някаква палатка, пишеше -50%. Нямах време да спра, някой с инфо какво има?

# 196
  • София
Омо-то имат ли прах за цветно? Взех си от течния препарат, но от обикновения има само за бяло.

# 197
  • оттам, откъдето започва България
Имат, това е: https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85+%D0%BE%D … rc=XEB48MYUwf8iWM:

# 198
  • София
А ясно, благодаря ти. Явно няма в момента в Кауфланд.

# 199
Има доста неща, обаче основно са някакви от предни промоции останали неща. И като цяло имаше интересни неща. Например имаше чинии(за основно ястие) по 99ст на мен ми харесаха много, но като отидох на касата изписа 3.25 комплекта, върнах се още.
Детски неща имаше кошари столчета за коли, дрехи, но масово бяха единични бройки. В понеделник случайно отидох и видях тази шатра, иначе никъде не беше обявено, че ще има такова нещо. Явно чистят стари неща, ама вътре ми прави впечатление в самия магазин, че вече няма такова изобилие както преди. Доста по-обрано е като асортимент.

# 200
Вчера се помотах уж безцелно из Кауфланд, но в крайна сметка се прибрах с няколко инфантилни чаши  500мл. с емотикони по тях, уж намалени с 50%  Laughing Много сладки ми се сториха Heart Eyes  С кеф да си пиеш бирата в тях Sunglasses Взех и няколко патладжана  по 0,99 за кг., на касата се оказа, че са 0,49..но май беше след 20 часа и точно сваляха цените на зеленчуците Sunglasses

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 07:45 от Dum spiro spero

# 201
Сливите при нас бяха чудесни, но аз с резерви, че някой беше писал, че не са вкусни взех под килограм и после горчиво съжалявах за пропуснатият шанс, а така ги обичам.

# 202
Някой получи ли брошура, нещо интересно? Хванах един да търчи по стълбите с всичките брошури на ръце, много беше смешен горкия.Joy Не успях и да реагирам да поискам заветната брошура, като светкавица беше, не ги разбирам тия хора, но искрено ме забавляват, толко зор за една хартия и то гланцирана.Joy

# 203
Някой получи ли брошура, нещо интересно? Хванах един да търчи по стълбите с всичките брошури на ръце, много беше смешен горкия.Joy Не успях и да реагирам да поискам заветната брошура, като светкавица беше, не ги разбирам тия хора, но искрено ме забавляват, толко зор за една хартия и то гланцирана.Joy
😂😂😂😂😂 Пълен малоумник. Да не би да ги продава......

# 204
Колко ще вземе за тях? Стотинки....
Снощи след 20 часа и ние се озовахме в Кауфланд, имаше доста намалени плодове и зеленчуци, но качеството беше ниско, успях да взема само пресни картофи, които бяха читави, да не ви разправям какво беше на витрината с баничките и хлябовете.Joy Една госпожа пипаше с ръце поничките с шоколад, след това се премести и буквално "стискаше" баничките, сигурно да види къде има повече извара, нарочно се спрях за да я наблюдавам, интересното беше, че другите хора видяха и никой не направи забележка, даже си взеха от опипаните понички, как не ги е гнус не знам.....

# 205
Ивекс, към момента при родителите ми се получи брошура, един лист, сгънат на 2 (общо 4 страници), не знам дали ще има и друга.

# 206
Така ли? Бяха доста тези, които господина носеше, доколкото успях да видя, може пък и това да е било.
Ако е така, защо изобщо са си правили труда да я разнасят?Joy

# 207
нашата се бави този път

# 208
  • София
Този път скримните 4страници !!! Толкова малко неща че мога да ги изброя за тези ,които нямат брошурата 😉

# 209
  • София
Само 4 страници, тези да не фалират наистина?

Общи условия

Активация на акаунт