Кауфланд - тема 22

• 103 328
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
white_viki, от сладоледа Колосео шоколадов има много в Кауфланд на Пещерско
Благодаря много, страхотни сте! Иначе и Джимис хапвам, даже и го обожавам, защото има по-малко химикали, но и този е чудесен, защото  все пак е 1 кг. Освен това го намирам по-добър от на Нестле сладоледите.... Днес видях рекламите на Кауфанд. Само две страници със същите, вече тук изброени артикули.... Допълнението го нямаше.

# 241
  • София
Ехе, още ли някой ползва тефлонови тигани  Grinning

# 242
И в Кауфланд има Раффи на 4.99

Не го виждам в брошурата

Имаше го, за изминалата вече седмица.

# 243
  • shumen
И при нас дойде заветната брошура от 4 страници.

# 244
И при нас дойде заветната брошура от 4 страници.

Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07
А когато почувствате по възвишени чувства...
Днес искам да благодаря на...
А когато не я получите...
Да се оплачем...
....и при всички други подобни случаи тези теми по-горе са подходящи.

# 245
  • Пловдив
Ехе, още ли някой ползва тефлонови тигани  Grinning
Аз ги ползвам и съм доволна .
Преди седмица си взех за палачинки супер е !

# 246
Може да не са успяли да напечатат достатъчно брошури

Прясното мляко ЕлБи от минала седмица се развали на 4тия ден, отива в кофата, а има трайност до 5-ти

# 247
Сега пък някакви червени Тефали. От тях няма да вземам, че много шарено ще стане вкъщи...
Иначе съм си взела от двата тигана със сваляща се дръжка, дълбокия с капак и за палачинки. Доволна съм.
Този за палачинки го ползвам и за препичане на филии, стават супер.

# 248
  • Пловдив
Сега пък някакви червени Тефали. От тях няма да вземам, че много шарено ще стане вкъщи...
Иначе съм си взела от двата тигана със сваляща се дръжка, дълбокия с капак и за палачинки. Доволна съм.
Този за палачинки го ползвам и за препичане на филии, стават супер.
Добра идея !

# 249
  • софия
Аз разгледах Тефала в Кауфланд и мисля да взема тава, тенджера и тиган. И тефлона ли го смятат за вреден за готвене в него, аз знам че алуминия, затова искам да си подмена  посудата.

# 250
Който е успял да мине през магазина, няма ли да сподели дали има и други промоционали неща извън прословутите 4-ри страници?

# 251
Който е успял да мине през магазина, няма ли да сподели дали има и други промоционали неща извън прословутите 4-ри страници?

По-горе писахме, има си пълна брошура, ние получихме такава
http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/001_Aktu … amp;searchstring= тук си вижте за вашия филиал какво ще има

# 252
О, аз я разгледах електронната брошура тогава, но беше само за някои магазини в София и Варна. Мислех, че няма да има и за другите магазини. Благодаря!

# 253
Взех сладолед Jimmis мента и шоколадови парченца, нищо особено не е, няма да повторя

# 254
Взех сладолед Jimmis мента и шоколадови парченца, нищо особено не е, няма да повторя

Благодаря, бях си го набелязала, но ще се откажа.

Общи условия

Активация на акаунт