Кауфланд - тема 22

• 103 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Да се похваля, че ходих тази вечер, по-късничко.
И се завърнах с тиквички по 19 ст., чушки Сиврия, по 29 ст. Бананите също са намалени, ама те са за седмицата, 1,95.
Доволна съм.Simple Smile

# 256
  • София

И се завърнах с тиквички по 19 ст.
Доволна съм.Simple Smile

Еха, супер. Grinning Защото при нас са 1,50 лв.
А дали издържат в хладилник 1 седмица? Аз от зеленчуците на К не съм доволна. Бързо се скапват.
Но има и добри попадения.
 bouquet

# 257
Как 1,50?? Много е, при нас са 0,99 на редовна цена.

# 258
Как 1,50?? Много е, при нас са 0,99 на редовна цена.
И при нас са 0,99. да не си гледала друго нещо?

# 259
Таблетките Финиш от брошурата хубави ли са? Заслужават ли си на тази цена? За пръв път ще купувам препарати за миялна и не ми е много ясно  Embarassed

# 260
  • София

И се завърнах с тиквички по 19 ст.
Доволна съм.Simple Smile

Еха, супер. Grinning Защото при нас са 1,50 лв.

Това е цена преди затваряне на магазина, а не редовна или промоционална. Но и 99 ст. ме учудва. Пазарувам от 2-3 магазина около нас и все са около 50-60 ст.

# 261
  • Карлово
Взех сладолед Jimmis мента и шоколадови парченца, нищо особено не е, няма да повторя

Благодаря, бях си го набелязала, но ще се откажа.
За сметка на това сладоледът с лешници и шоколадови парчета е много хубав.
Дори го предпочетоха пред Рафи шоколадов.

# 262
  • Пловдив
Някой знае ли със сигурност дали тиганите Тефал, които са с точки, стават за индукция?
Не видях знака, а и нямаше кого да питам...

# 263
Някой знае ли със сигурност дали тиганите Тефал, които са с точки, стават за индукция?
Не видях знака, а и нямаше кого да питам...

Грабваш едно магнитче от магазините по 1 лв. и ги пробваш, какъвто и знак да имат/нямат.

# 264
Таблетките Финиш от брошурата хубави ли са? Заслужават ли си на тази цена? За пръв път ще купувам препарати за миялна и не ми е много ясно  Embarassed

Аз съм ги пробвала  и стават. Не ги купувам редовно, защото ММ  носи някакви от някъде си. Но когато свършат, купувам само тези Hands Ok Hand

# 265
На предна промоция си взех Джимис тъмен шоколад и много ми хареса. Тук някой го похвали. Според мен е въпрос на вкус.

# 266
  • оттам, откъдето започва България
Браво, DeVa@! Много е приятно, когато успееш да вземеш нещо почти за без пари.  Peace

# 267
На предна промоция си взех Джимис тъмен шоколад и много ми хареса. Тук някой го похвали. Според мен е въпрос на вкус.

Нямаше такъв при нас.
Само мента и шоколад, тука се оплакаха от него, и с кокос, аз пък не обичам кокос.

Да, Дидка! Flowers Four Leaf Clover

# 268
Да се похваля, че ходих тази вечер, по-късничко.
И се завърнах с тиквички по 19 ст., чушки Сиврия, по 29 ст.
Оо, браво, много добре цени си улучила. Ти не ги теглиш, нали? На касата ти ги теглят и лепват етикета?

# 269
Не, мерят се, на касата вече са въведени новите цени и по това ги таксуват, поне преди беше така.

Общи условия

Активация на акаунт