Кауфланд - тема 22

• 103 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Значи цената на етикета е без значение? (Защото на етикета стои старата/редовната цена)

# 271
  • shumen
Мисля,че е без значение цената на етикета.На касата ти ги теглят.

# 272
Нищо не се тегли на касата, цената е въведена в системата и си излиза на касовата бележка. Относно Джимис, аз говорех за предишна промоция, сега май някои видове са само намалени.

# 273
Ох, личи си, че не съм ходила досега толкова късно да пазарувам, защото не го разбирам. Като съобщят, че еди какво си е намалено, всички се втурват това да вземат. Не може ли просто да си вземеш нещо, да го претеглиш, да изчакаш да го съобщят и тогава да се запътиш към касите.

# 274
Значи си е както преди, маркираш си на везната продукта и след това на касата излиза новата цена.

Spring is my season, може, точно така процедират повечето хора.

# 275
Мерси за разясненията Simple Smile значи като се прибера в Пловдив, ще мина някой път по-късно до Кауфланд.

# 276
Не, мерят се, на касата вече са въведени новите цени и по това ги таксуват, поне преди беше така.

Тегля ги. Даже още на кантара бяха  с новите цени.

# 277
Мерси за разясненията Simple Smile значи като се прибера в Пловдив, ще мина някой път по-късно до Кауфланд.

Да, ама откъде да се знае предварително кое ще се намали, освен ако не е видимо зле изглеждащ плод или зеленчук.

# 278

Да, ама откъде да се знае предварително кое ще се намали, освен ако не е видимо зле изглеждащ плод или зеленчук.
Или е малко като количество останалото заредено.

# 279
  • оттам, откъдето започва България
О, знаят, бабите знаят какво се намаля. Те ме упътваха да си взема от зеленчуците /примерно/ и да обикалям магазина, докато обявят намалението, че после ще останат само тези, които не стават. Независимо дали си ги изтеглила с по-висока цена, като стигнеш касата цената вече е по-ниска и ти ги изкарва с ниската цена.  Peace

# 280
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На предна промоция си взех Джимис тъмен шоколад и много ми хареса. Тук някой го похвали. Според мен е въпрос на вкус.
Да, определено е въпрос на вкус. Аз по-ужасен сладолед от Джимис тъмен шоколад не бях яла. Гола вОда е и в преносен, и в буквален смисъл.

# 281
Да, точно голА вода е Джимис, общо взето сладоледите по 2-2,50 лв нормална цена на вкус са ми същите, на ментовия даже и боя не му бяха сложили достатъчно..

# 282
Някой има ли този парогенератор Тефал? В Кауфланд е 139лв, многоискам такова нещо
http://www.technopolis.bg/bg/Ironing-systems/Ironing-system-TEFAL-SV5030/p/824724

# 283
https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_5c21da69aeb80f

Брошурата от следващия понеделник рано рано Open Mouth

# 284
https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_5c21da69aeb80f

Брошурата от следващия понеделник рано рано Open Mouth

Еха, мерси за ранното качване!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт