Кауфланд - тема 22

• 103 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Е и аз дебнах цветята, но нямаше кали останали в удобния ми магазин. Дидка, леко ти завидях за находките.🤗

В четвъртък гледах ютията, за която питах и беше на промоция,  но ми се видя много малка и лека и не я взех. Днес нямаше нито една бройка.

От две седмици гледам червен етикет на епилатор Браун мисля, от 109 намален на около 60 лв, но също няма нито един. Някоя от вас дали го е виждала да сподели кой точно модел е, за да го издиря в др магазин.

# 466
  • Плевен
Честита цветна придобивка. Flowers Tulip
Влизам да се допълня : Моля ако някой намери препарата наличен да сподели. Наистина го няма много отдавна.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 22:00 от Zarzamora

# 467

Лъки, нямаше такъв препарат.
Ти за какво го ползваш?
За почистване на под, разрежда се в кофата, чисти уникално добре, за парите си...също и кухненски плотове съм чистила, мирише хубаво. В САЩ минава за евтин препарат, нещо като нашия медикс, но е много по добър, почти колкото италианското Meglio. Опаковката му е невзрачна, и за това не се купува у нас явно.

С удоволствие бих ви дала моя, че 1 година така и не му намерих приложение.  Peace
Яко нямаш плочки за миене със моп, можеш да го пресипеш в пръскало и да бършеш кухненски плотове с него, за баня не е много агресивен според мен.

Ще го издиря аз, и ще си купя, пък. Crossing Arms

# 468
Ако го намериш, кажи къде, аз обичам да имам всякакви препарати, нали съм видна чистница. Mr. Green Sunglasses

# 469
Ако го намериш, кажи къде, аз обичам да имам всякакви препарати, нали съм видна чистница. Mr. Green Sunglasses
Аз не съм чистница, за това искам като чистя, да си личи че е чистено.  Mr. Green
В търсене съм на хубав препарат за фаянс, искам да излъскам банята, но с нещо качествено.

# 470
Момичета, проверете в Елитис, ако има във вашия град, аз в последно време все оттам го взимах, но както писах по-рано последните няколко пъти като ходих го нямаше.

# 471
Момичета, проверете в Елитис, ако има във вашия град, аз в последно време все оттам го взимах, но както писах по-рано последните няколко пъти като ходих го нямаше.
Имаме във Варна поне три елитис, ще видя. Мерси. Лошото е,че там като вляза си пълня една кошничка от нищото... Embarassed

# 472
Няма да си взимаш кошничка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Има и други разновидности, не е само този синият, в Кауфланд предлагат само този вариант между другото.

# 473
Иве, в Пловдив има ли такъв магазин, че на мен ми звучи непознато? Crazy

# 474
Утре всички сме в Елитис. hahaha
Ало Кауфланд, четете внимателно, утре сме в Елитис,като не зареждате както трябва.

# 475
Иве, в Пловдив има ли такъв магазин, че на мен ми звучи непознато? Crazy
Има, да, мисля даже, че е единствен, намира се в Централна поща, виждала си го, но не си обърнала внимание.

# 476
  • София
В София този магазин е в халите. Само веднъж съм влизала и си купих по спешност някаква евтина спирала, която се счупи на второто отваряне на шишенцето. Но ако намерите тоя препарат, ще се прежаля да ида чак до там.

# 477
  • София
Разгледах за този препарат, производителят се казва Clorox. Доколкото изрових, вносител на марката е http://www.astra.bg/, но дори и в техният сайт го няма Pine Sol. Вероятно в момента не го внасят. Може би ще го откриете само изостанал в някой малък магазин. 

# 478
Разгледах за този препарат, производителят се казва Clorox. Доколкото изрових, вносител на марката е http://www.astra.bg/, но дори и в техният сайт го няма Pine Sol. Вероятно в момента не го внасят. Може би ще го откриете само изостанал в някой малък магазин. 
Благодаря за информацията. bouquet

# 479
Най-вероятно е така.

Общи условия

Активация на акаунт