Кауфланд - тема 22

• 103 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Ходих аз...възглавници имаше бол. Не взех, много твърда и обемиста ми се струва, свикнали сме на по-ниски и имам чувството, че вратовете ни ще се схванат. Представях си я по-друга. Подобна дебела/висока имам от Лидл, но я ползвам за облягане, не за спане.
Иначе исках като тази, защото се пере в пералня, а не като мемори пените...

# 451
За възглавницата на ТЕД-взех я от предишна промоция,обаче на 9,99.Аз обичам обемисти и меки възглавници.Първата червена лампичка ми светна,когато я отворих-изсипаха се милиони бели топченца,сигурно от производството,не беше почистена.Спах една нощ на нея-беше добре.На втората нощ вече беше твърда и хлътнала все едно имаше натрошени керемиди вътре.Пооправих я с ръце,но се разваляше за 5мин.Реших да я изпера-съхна седмица близо,обръщах я на простора,всичко беше ОК,изсъхна.Спя си аз,събуждам се през нощта,нещо мирише странно,събуждам се-възглавницата тъмно зелена,покрита от плесен,на това спах.Изхвърлих я с шут,и с кеф Simple Smile

# 452
Благодаря за мнението . bouquet
То като четеш в брошурата това с алое, не знам си кво покритие, си викаш...брей, то био, еко...бива да се купи  Mr. Green Пък на място като я видях, не ме грабна...  тъй де, добре , че не се минах ...  Grinning

# 453
За 10 лева няма как да е био, еко, алое незнам си какво...

# 454
Е тя 24 лв. редовната цена....пък алое си има, поне така е отбелязано...
Абе подлъгах се по картинката...

# 455
Хайде на брошурата за другата седмица, пак рано-рано

https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_7b9d7f13d53097

Мерси Simple Smile ще има изгодни неща

# 456
Не точно по темата, но понеже говорите за възглавници да споделя. Аз съм много доволна от възглавницата на Магнифлекс, която в момента е на промоция в Метро за 36 лв. Vitality memory мисля се казваше. Купих я от Кауфланд началото на лятото за 40 лв, а сега от Метро взех още три.

# 457
Да ви питам, преди имаше един американски препарат за почистване на повърхности, син на цвят

но напоследък май не го виждам. Да не би да са го спрели, или е на друг рафт. newsm78

# 458
И аз го ползвах този, но нещо е изчезнал от Кауфланд.  Confused Tired

# 459
И аз го ползвах този, но нещо е изчезнал от Кауфланд.  Confused Tired
Нали? Знаех си, че явно е спрян. Rolling Eyes

# 460
Доскоро го намирах само в Елитис, но и там го нямаше последния път като ходих, в Кауфланд последните месеци изобщо липсва, питала съм служители дали ще го зареждат занапред или ако има в склада да ми донесат едно, но всеки вдига рамене и не знае за какво му говоря, даже на една госпожа и на снимка го показах, те такъв препарат не предлагали.

# 461
  • оттам, откъдето започва България
С удоволствие бих ви дала моя, че 1 година така и не му намерих приложение.  Peace

# 462
Купих си розови домати по 39 ст. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И хайвер по 5лв. Simple Smile

Възглавници имаше много. Но мен не ме интересуват.

Лъки, нямаше такъв препарат.
Ти за какво го ползваш?

# 463
  • оттам, откъдето започва България
Браво на теб, Deva! И аз днес се прежалих и отидох уж за люти чушлета, а се върнах с две кали в кашпи, всяка по 0.56 лв. Стана ми жал, като ги видях, и реших да ги спася, ама да видим дали няма да ги уморя.
Имаше и орхидеи по 5 лв., розички и хризантеми по 0.05 лв.
За ядене си взех една тарелка обезкостено пилешко бутче (с червено етикетче), та си хапнахме тази вечер.
Друго не беше останало, и да е имало нещо интересно, всичко са опоскали.  Joy

# 464
Дидка, най-интересното беше, че отидох не толкова късно. Да беше 18:30, най-много, защото бързах за оптиката.
А се оказа, че са пуснали намаленията. Даже доматите бяха с цена 0,69, но докато стигна до касата вече са ги намалили още. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт