Кауфланд - тема 22

• 103 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Не знам дали е коментирано, този сусамов тахан хубав ли е?

# 541
  • shumen
Аз харесвам повече лешниковия.Сусам не обичам и затова и сусамовия тахан може би не ми харесва много.

# 542
Аз харесвам сусамовия. А тези пижами сигурно не са намалени, а са така наречените специални предложения, и затова са имали цена от вчера.

# 543
Лъки, въпрос на вкус, аз го харесвам, благоверния - не, той не признава нищо друго, освен фъстъчено масло. Опитай, може и да ти допадне.
Прибираме се тази седмица в България и видях, че сте коментирали, че ще има прах за пране Ариел, ще ида да заредя хубаво брат ми и себе си.Joy

# 544
Доволни ли сте от ножовете на Тефал?

Да, даже мисля да взема и другите два.  Peace

ПС: До модераторите: В новата версия не ми работи бутона "Вмъкни цитат" newsm78

# 545
Доволни ли сте от ножовете на Тефал?

Да, даже мисля да взема и другите два.  Peace

ПС: До модераторите: В новата версия не ми работи бутона "Вмъкни цитат" newsm78
При мен работи. Ще се оправи, на мен ми бяха изчезнали емотиконите, излязох и се логнах отново и се появиха.

# 546
Не ще.....може би по-късно. Пак ще опитам...

# 547
Юрганчето как е - някой пипна ли го. Тънкяж ли е много?
Прах Ариел за цветно има ли? Да не е само за бяло...

# 548
Не знам дали е коментирано, този сусамов тахан хубав ли е?
Ето този https://balcho.bg/bg/project/%d1%81%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%b … 1%87%d0%b5%d0%bd/ е хубав, но този https://balcho.bg/bg/project/%d1%81%d1%83%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%b … 1%80%d0%be%d0%b2/ е отвратителен, мирише ужасно и има ужасен вкус, аз не можах да го ям, а обичам тахани и го изхвърлих.

teta, ще отида след 1-2 часа в този в Малинова долина и ще ти отговоря Wink.

# 549
О, благодаря....не ми е спешно хич... Simple Smile

# 550
Лъки, въпрос на вкус, аз го харесвам, благоверния - не, той не признава нищо друго, освен фъстъчено масло. Опитай, може и да ти допадне.
Прибираме се тази седмица в България и видях, че сте коментирали, че ще има прах за пране Ариел, ще ида да заредя хубаво брат ми и себе си.Joy
Мерси за тахана ще помисля. Фъстъчено не обичам, бляк...
Ти донеси капсулки тайд от щатско, че тука няма. Heart Eyes

# 551
За съжаление, въпреки че и праха за пране минава покрай Тайд, не съм доволна изобщо, а тук предимно него използвам.
Взела съм капсули за приятелката на брат ми, ММ само реве, че пълня багажа с ненужни неща, но той нищо не разбира. Stuck Out Tongue Winking Eye
От тахана мисля да купя и аз.

# 552
Тайд на капсули в България не съм срещала, но дори и да има сигурно ще е като капсулите на персил( все едно аз съм ги правила в час по трудово обучение). Ариела не е лош, и на промоция си струва.
Този тахан какво го правите точно?

# 553
Мажа си го на филийка, на мен така ми харесва или го използвам за десерти, когато ми дойде музата. Blush

# 554
Прах Тайд, до колкото го има на нашия български пазар, е прах средно качество, докато Ариела е в премиум класа...Капсулите не са нищо друго, освен течен перилен препарат, тоест гел. На Персил има едни комбинирани-които са гел + прах - изпират доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт