Кауфланд - тема 22

• 103 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
На Персил има едни комбинирани-които са гел + прах - изпират доста добре.
Аз ги сравнявам с капсулите Персил които съм ползвала в щатите, и нямат нищо общо с нашите тук. Перат да, то и бонукс пере, но хавлиите ми излизат твърди и след сушене приличат на шкурка...няма такива гадни капсули, последно ги ползвах с допълнителен омекотител в контейнера. Капсулите на ариел са малко по добри.

# 556
У нас ползвам само Ариел и съм доволна, между другото харесвам и нашия прах за пране Бинго, но съм ползвала само за цветно пране.

# 557
У нас ползвам само Ариел и съм доволна, между другото харесвам и нашия прах за пране Бинго, но съм ползвала само за цветно пране.
Персил на прах също е доста приличен, има един с лавандула комбиниран със син ленор пере доста добре. На времето и Омо за бяло беше впечатляващ, сега само ариел за бяло ползвам...Надничам и в темата за перилните препарати, но там се коментират абсолютно всички, включително и тип ДМ продукти...

# 558
  • София
Персил на прах също е доста приличен, има един с лавандула комбиниран със син ленор пере доста добре. На времето и Омо за бяло беше впечатляващ, сега само ариел за бяло ползвам...Надничам и в темата за перилните препарати, но там се коментират абсолютно всички, включително и тип ДМ продукти...
Аз му се чудя на този новия Ариел с лавандула ,и понеже на бебето ни всичко му е с лавандула мисля да взем анай малката расфасофка

# 559
Аз от онази тема знам, че перилните в Щатите нямат нищо с европейските прахове, за съжаление...Даже последно една потребителка, живееща в щатите, се жалваше как изобщо не изпирали тамошните продукти. Да не говорим, че и пералните им машини били на съвсем друг принцип...интересна дискусия се получи тогава...
А праха за бяло на ДМ е един от най-предпочитаните, вкл. от личен опит го препоръчвам - избелва като за световно.

# 560
Изпират си много добре, пералнята ми е стандартна, но ако става въпрос за т.нар. обществени съм съгласна.

# 561
Аз от онази тема знам, че перилните в Щатите нямат нищо с европейските прахове, за съжаление...Даже последно една потребителка, живееща в щатите, се жалваше как изобщо не изпирали тамошните продукти. Да не говорим, че и пералните им машини били на съвсем друг принцип...интересна дискусия се получи тогава...
А праха за бяло на ДМ е един от най-предпочитаните, вкл. от личен опит го препоръчвам - избелва като за световно.

Колко струва, Тетче?

# 562
Скрит текст:
20 пранета, или 18 беше - 6 кинта, 40 пранета - 12 кинта. Концентриран е, тоест дозата е по-малка, да се следи упътването. Няма аромат почти обаче, но съдържа мноУ избелители - да перете бяло само с него, ей, да не си избелите цветните дрехи Grinning

# 563
Скрит текст:
20 пранета, или 18 беше - 6 кинта, 40 пранета - 12 кинта. Концентриран е, тоест дозата е по-малка, да се следи упътването. Няма аромат почти обаче, но съдържа мноУ избелители - да перете бяло само с него, ей, да не си избелите цветните дрехи Grinning
А дали не уврежда тъканите, щом има много избелители. Хич ме няма в риска, дори вениш ме е страх да ползвам в пералня. Той сега е на промоция точно.

# 564
Скрит текст:
Не съм забелязала. Но пък кухненските покривки, белите кухненски кърпи - светват. Това съчетано с пране на 60 градуса обаче, и дълга-над 2 часа програма - за пИрфектен резултат. Пера и мои памучни бели блузи - нямат дупки, ако това имаш предвид.

# 565
  • Пловдив
Скрит текст:
А дали не уврежда тъканите, щом има много избелители. Хич ме няма в риска, дори вениш ме е страх да ползвам в пералня. Той сега е на промоция точно.
newsm78 къде я видя?

# 566
Вероятно за Вениша ставаше въпрос, но не съм сигурна.

Скрит текст:
За пералните в Хамериканско - Не знам, там капацитета на машините не е като тук за 5, 6, 7 кг сухо пране, а е в кубични футове. Освен това пералните нямат нагревател, а наливат топла и студена вода докато се получи зададената темратура (cold - warm - hot). Въобще, съвсем друга планета. Не мисля, че някой европеец може да ти помогне. Аз самата не мога да схвана американските чалъми. По-добре се насочи към някой американски форум или към българи, които са там отдавна, или към американци. Или мини на капсули
  от тук  - http://www.bg-mamma.com/?topic=980091.225;topicrefid=20

Извинявам се за мнението за тайд - в Америка бил добър
В САЩ има две марки прах, които си заслужават - говоря за прахове, а не за течни - и това са Тайд прах и Персил на перли, който се продава в бутилки (ама те щели да го спират).

Спирам, извинявам се за отклонението.

# 567
  • Враца
И аз се интересувам, прах за пране за цветно има ли? Ариел, де?

# 568
Скрит текст:
newsm78 къде я видя?
Вениш. В хартиераната брошура...

Скрит текст:
Тета, мога да потвърдя в САЩ само тайд и персил(капсули)...праховете толкова добри, че може и без омекотите.

# 569
За teta и всички, които се интересуват дали има прах Ариел за цветно, при нас имаше мнооого, а и не видях някой да носи прах.
За завивката... нямам си идея как да я опиша колко е дебела, а и я гледах само през опаковката, нямаше отворена. Не е 2 парчета плат, има си и вата, но е тънка. Може би описанието й в брошурата - лятна, е най-точно.

Общи условия

Активация на акаунт