Кауфланд - тема 22

• 103 303
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Огледай Тео-то добре - ако не намериш надпис "color", значи е с избелители, демек за бяло

Пепел ти на езика, как така е свършил - току що пратих моите мъжове за прах Ариел... ooooh!
Я кажи на колко е Персила на промоция, който споменаваш? Няма го в брошурата.

За Тео-то - прах или течен взе? Принципно, основното правило е горното - ако НЕ пише, че е ца цветно, значи е за бяло. Сега им викат универсални препарати, които хем ставали за бяло, хем за цветно, но това е просто маркетингов трик  Wink Става за бели дрехи и за цветни с устойчиви цветове. Ако е течен, реално няма да ти избели кой знае колко цветовете. Ако е прах, съдържа кислородни избелители и ще избелва, но те не са и кой знае колко тези избелители в този прах...

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 18:10 от teta75

# 661
Аз сега се усетих, че патетата на Дък бяха на промоция за 2,30лв, а сега за 2,70лв. И последно да питам - Сано има ли мирис и прави ли пяна? Май от тях ще взема.
Мирише и прави пяна, въпреки че ми се иска още по-силно да мирише, но това не мога да го постигна до сега с нищо, а какво ли не съм взимала, даже и тези на ambi pur не ми миришат силно колкото искам Grinning

# 662
Моите хора са купили прах Ариел  - имало е много при нас   Peace
Само дето са взели от кафето НБ от редовната цена, вместо от промоционалната опаковка от 450г., ама здраве да е - мъже  ooooh!

# 663
Огледай Тео-то добре - ако не намериш надпис "color", значи е с избелители, демек за бяло

Пепел ти на езика, как така е свършил - току що пратих моите мъжове за прах Ариел... ooooh!
Я кажи на колко е Персила на промоция, който споменаваш? Няма го в брошурата.

За Тео-то - прах или течен взе? Принципно, основното правило е горното - ако НЕ пише, че е ца цветно, значи е за бяло. Сега им викат универсални препарати, които хем ставали за бяло, хем за цветно, но това е просто маркетингов трик  Wink Става за бели дрехи и за цветни с устойчиви цветове. Ако е течен, реално няма да ти избели кой знае колко цветовете. Ако е прах, съдържа кислородни избелители и ще избелва, но те не са и кой знае колко тези избелители в този прах...
Тео бебе, взех на прах. Не пише нищо, нито Колор, нито друго... предполагам като е бебе, няма да е със агресивни избелители, ще го пробвам с по обикновенни дрехи.
Персил на прах, беше на 9 и нещо, с червен етикет, по принцип е 10 и нещо, май...малките торби, за 20пранета, имаше от всички видове и доста се зачудих дали да не взема един сензитив.
При нас нямаше Ариел на прах, само течен, а ленора беше останал само един вид.

# 664
Няма такова нещо като бебешки прахове.  Naughty "Бебешките" са прахове за бяло и така трябва, заради кислородните избелители вътре, които дезинфекцират и избиват микробЪт  Naughty
За пране на бебешко и детско - препоръчва се прах за бяло, на високи градуси , без омекотител, с допълнително изплакване - друго не ти трябва.
"Агресивни" избелители - няма такова нещо, просто в някои прахове за бяло са повече като количество и избелват и перат по-добре, в други - в по-малки концентрации, съответно завалват бялото.

Алергени уж няма в "бебешките" препарати, но мен ако питаш, Тео-то е толкова ароматизирано, а ароматите са вид алерген, така че....

Персил винаги купувам на 6-7 лева за 20 пранета. През седмица е на промоция някъде, както и Ариела, та се чудя кой изобщо ги купува на редовните им цени от по 10-11 лева...

Щом не пише колор на опаковката, значи е с избелители, тоест - за бяло .  Peace

# 665
Има и хипоалергенни аромати Simple Smile

# 666
  • оттам, откъдето започва България
Разкърших аз снагата и отидох втори път до Кауфланд, добре, че ми е близо, е, взех си омекотител Бинго сензитив. Явно и при първото ми ходене е имало, но трябва да отваряш кашоните и да търсиш.
Преди мен е имало други търсачи и бяха разкъсали един кашон отзад, сложен зад червения и черен Бинго.
Естествено, не се стърпях и си купих две саксии рози по 0.38 лв. Дано да ги съживя. Преди две седмици си взех две калии по 0.58 лв. и засега са живи. Имаше и бели орхидеи по 5.00 лв., но нещо не съм им фен.
Опекох и едни пилешки крилца за вечеря, че и те бяха с червен етикет, та кротнах за днес. Yum
Забравих да споделя, че кашкавал Елена от витрината, голяма пита е, много е вкусен.

# 667

Персил винаги купувам на 6-7 лева за 20 пранета. През седмица е на промоция някъде, както и Ариела, та се чудя кой изобщо ги купува на редовните им цени от по 10-11 лева...
Аз. Stuck Out Tongue Winking Eye Рядко се запасявам, ето сега знам, че има на прИмоция и си купих, затова следя и темата и да съм в Щатите, за да светвам брат ми и бъдещата ми снаха, като деца са ми какво да ги правя.

# 668
  • оттам, откъдето започва България
При нас Ариел имаше и прах и течен големи количества. Този път изневерих на себе си и не минах покрай рафтовете с прахове. Все още си наблюдавам Сано-то, който е с червен етикет на 5 лв. и нещо, но не са го намалили повече от това. Нищо, ще чакам аз.
Днес нямам все още брошура, какво ли се е случило на раздавача?

# 669

Щом не пише колор на опаковката, значи е с избелители, тоест - за бяло .  Peace
Мерси, значи е за бяло. bowuu

# 670
Браво, Дидка! Simple Smile
И ние нямаме брошура? newsm78

Аз никога не купувам на редовни цени препарати, пък и други неща.
Все нещо ме изкушава и купувам, не че нямам. Wink

# 671
 Ариела е на същата цена горе долу и във Фантастико, има и 30 капсули намалени
така че ако изпуснете....

# 672
И в Била до сряда...60 пранета за 18 и нещо лв...пак излизат 20/18 пранета за 6 и малко...

# 673
  • Русе
Разкърших аз снагата и отидох втори път до Кауфланд, добре, че ми е близо, е, взех си омекотител Бинго сензитив. Явно и при първото ми ходене е имало, но трябва да отваряш кашоните и да търсиш.
Преди мен е имало други търсачи и бяха разкъсали един кашон отзад, сложен зад червения и черен Бинго.
При вас е имало и червен Бинго? При нас бяха само бял, син и черен. Аз този път разнообразих със синия, че отдавна карам само на белия. Искаше ми се роза, ама нямаше. Той също оставя приятен деликатен аромат след пране. Да Ви кажа - и синия не е лош. Ползвах го преди няколко дни с праха на ДМ за деликатни.

# 674
Аз в момента ползвам синия, но съм го купувала отдавна.
При нас имаше и червен. Общо 4 цвята.
Аз си купих черен, но утре ще си взема и бял. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт