Кауфланд - тема 22

• 103 280
  • 738
  •   2
Отговори
# 675
# 676
  • shumen
При нас брошурите ги донесоха вечерта днеска.

# 677
  • София
Аз ПАродонтакс ще си взема.
Кауфланд ми е на 10 мин. Но сега доколкото разбирам ще строят Лидъл пред нашия блок, ще бъда раздвоена. Въпреки, че в Лидъл няма много от масовите продукти.

# 678
Нашият Лидл ми е доста преди Кауфланд, но доста рядко влизам в него.

# 679
  • оттам, откъдето започва България
И аз рядко ходя в Лидл. Има някои интересни продукти, но не са ми от ежедневните покупки. Освен това сравнен с Кауфланд ми е доста далеч.

# 680
При нас и двата са ми на еднакво разстояние ( не е много близо, 10-15 мин пеш), но си ходя предимно в К, много рядко влизам в Лидъл, ако прочета в темата му за нещо интересно, или препарат за почистване, и др.

# 681
Аз хвърлям по едно око на техните промоции, но основно за нехранителни.
Имат разни неща за домашни ремонти, дрехи, понякога и козметика намаляват.

# 682
# 683
Това изказване е брутален гаф, не че на някой не му е ясно, че например кисело мляко за 40 ст. не е полезно, де
но официално са коригирали информацията
http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/09/02/3035205_shefut_na_kaufla … dal_na_decata_si/

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 06:32 от Bradley Cooper

# 684
  • София
Такааам,сега разбирам,че за четката AEG от кауфланд няма резервни глави,поне не в интернет Astonished Joy
Някой да знае как да се сдобия с резервни четки за
AEG EZ 5622 ? Дали има в Кауфланд?И ако не мога да намеря никъде,да върна ли четката?Дали ще ми върнат парите?

Резервни четки има и в магазините Немски център. 4 броя 9,90 лв.

# 685
Такааам,сега разбирам,че за четката AEG от кауфланд няма резервни глави,поне не в интернет Astonished Joy
Някой да знае как да се сдобия с резервни четки за
AEG EZ 5622 ? Дали има в Кауфланд?И ако не мога да намеря никъде,да върна ли четката?Дали ще ми върнат парите?

Резервни четки има и в магазините Немски център. 4 броя 9,90 лв.

Днес се отчетохме и ние в Кауфланд.
Стана ми интересно за тази ел. четка на AEG и я разгледах днес. При ел. уредите видях резервни глави за четката- 5 броя на цена 14, 99лв мисля, че бяха. При самите четки, в този отдел не видях да има.

Иначе купихме Персил за цветно, че всичките ми прахове са все универсални или за бяло. Отворих го сега и има много хубав аромат  Peace
Купихме и други дребни неща- ученически принадлежности и др. Peace

# 686
Бисквитената торта на промоция хубава ли е?

# 687
По-добре си направи, опитвала съм няколко вида от предлаганите от тях торти и нито една не ми хареса. Peace

# 688
Трябва ми да я взема за гости, нямам време да правя. Устройва ме, стига да не е гадна Simple Smile

# 689
Момичета, пред вашите магазини има ли шатри за  стоки с около 50%намаления?Днес пред нашия(София,Овча купел)имаше такава -не знам от кога и до кога е,но си взех интересни за мен неща:2бр.мъжки тениски бели(като за физическо) за 3лв.;2бр.потници(топ за бременни)за 2.15;клин като чорапогащник 80ден 3/4 за 1лв и чаршаф с ластик 180/200 за 5.50.Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт