Кауфланд - тема 22

• 103 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Цената ме подведе. Помаче-тата вървят по 4-5 лева обичайно.
Ще си взема от Лидл 1л. за 12-13 лв. ли беше, екстра Върджин...

все още има намаление на costa doro -30% в кауфланд
Costa doro ми се мерна, че е оризово олио, а не зехтин, може и да бъркам, но това видях

# 646
Споко...от Лидл ще си взема.

# 647
Аз искам да знам кога ще има промоция на червената лаваца. Thinking

# 648
Цената ме подведе. Помаче-тата вървят по 4-5 лева обичайно.
Ще си взема от Лидл 1л. за 12-13 лв. ли беше, екстра Върджин...

все още има намаление на costa doro -30% в кауфланд
Costa doro ми се мерна, че е оризово олио, а не зехтин, може и да бъркам, но това видях

пише , че е 30% на артикули с марката , не е само на едно

# 649
Такааам,сега разбирам,че за четката AEG от кауфланд няма резервни глави,поне не в интернет Astonished Joy
Някой да знае как да се сдобия с резервни четки за
AEG EZ 5622 ? Дали има в Кауфланд?И ако не мога да намеря никъде,да върна ли четката?Дали ще ми върнат парите?

# 650
Виж в упътването дали не могат да се поръчат от сервиза им. Поне в лидл е така-поръчват се от техния сервиз.

# 651
Благодаря ви за бялото Бинго. bouquet Утре ще си купя. Peace

# 652
  • София
Такааам,сега разбирам,че за четката AEG от кауфланд няма резервни глави,поне не в интернет Astonished Joy
AEG EZ 5622 ? Дали има в Кауфланд?И ако не мога да намеря никъде,да върна ли четката?Дали ще ми върнат парите?

Aз от Кауфланд си взех, и то промоция на много добра цена резервни глави. А преди две седмици видях в Технополис, че има също.
А от самата четка съм много доволна.

# 653
Сега съм с този , вече не помня кога го сложих Grinning , но знам , че беше преди последното море /07.08/ и е свършил малко повече от половината
това има ли го в Кауфланд и само едно ли струва 3лв?

# 654
Предлага се в Кауфланд, четири вида са мисля, само едно е блокчето, да, но издържа дълго.

# 655
Ние между другото в момента сме такова https://www.poundstretcher.co.uk/at-home-clean-clip-on-toilet-ri … eaner-aqua-3-pack взех го за 70 стотинки от магазин за препарати, вече почти 20 дни кара, а не е изхабено и на половина, пуска съвсем малко пяна и синьо и почти не мирише
Преди това пробвах и подобно на същата марка, но с пет малки парченца и за седмица отиде, а беше и по-скъпо

# 656
Аз сега се усетих, че патетата на Дък бяха на промоция за 2,30лв, а сега за 2,70лв. И последно да питам - Сано има ли мирис и прави ли пяна? Май от тях ще взема.

# 657

Aз от Кауфланд си взех, и то промоция на много добра цена резервни глави. А преди две седмици видях в Технополис, че има също.
А от самата четка съм много доволна.
Ама същата четка ли?Ще тръся задължително Simple Smile

# 658
Купих тео-то, зелено, но не пише дали е само за бяло или става и за цветни...Да си бях взела персил, имаше на промоция малък, а ариела на прах беше свършил, всичкия  Shocked.

# 659
Купих тео-то, зелено, но не пише дали е само за бяло или става и за цветни...Да си бях взела персил, имаше на промоция малък, а ариела на прах беше свършил, всичкия  Shocked.
На кутиите с прах пише,че става и за цветно,и за бяло Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт