Кауфланд - тема 22

• 103 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Пробвах падатора и за банани става но забелязах че металното ножче не е острено т.е . Не е нож а  си е обикновена пластинка ЗАЩО ?!

# 421
Пробвах падатора и за банани става но забелязах че металното ножче не е острено т.е . Не е нож а  си е обикновена пластинка ЗАЩО ?!
За толкова пари-толкова...то тва не е пасатор направо

# 422
Здравейте!
Имам 2 въпроса - някой си казал на мъжа ми че тая седмица има на промоция таблетки за съдомиялна финиш куантум, били най-хубавите и ги пускали супер рядко, но аз в брошура така и не ги видях Hushed дали има реално?

а за другата седмица видях че ще има простор за тераса - някой с отзиви ?
мерси предварително Flowers Hibiscus

# 423
Пробвах падатора и за банани става но забелязах че металното ножче не е острено т.е . Не е нож а  си е обикновена пластинка ЗАЩО ?!

Замисли ме, наистина не е заострено ножчето. По-късно ще пробвам как работи.

# 424
  • София
Здравейте!
Имам 2 въпроса - някой си казал на мъжа ми че тая седмица има на промоция таблетки за съдомиялна финиш куантум, били най-хубавите и ги пускали супер рядко, но аз в брошура така и не ги видях Hushed дали има реално?

а за другата седмица видях че ще има простор за тераса - някой с отзиви ?
мерси предварително Flowers Hibiscus
Имаше на промоция таблетки за съдомиялна финиш куантум в седмицата  31 Юли – 06 Август 2017

# 425
Хлебопекарната на TEFAL с колко бъркалки е?
Има ли книжка с рецепти?

С една бъркалка е. И книжка има с 13 рецепти. А в youtube има още хиляди Simple Smile

# 426
  • София
ani-ali В момента в ДМ има таблетки Finish all in one на намаление - 26бр. за 10лв. Аз ползвам таблетки на Лидъл и съм доволна. Масово рекламираните са ми много ароматизирани.

# 427
В понеделник ходих, гледах постелките за баня но не взех, много хартиени ми се видяха. Исках термометър, около 3 лева беше в брошурата, казаха ми свърши ли са. Още в понеделник! Кой е изкупил всички термометри да си признае, исках само един. Взех Коколино синичко и сапуни дав, ябълките им бяха хубави, казвам бяха защото не останаха вече, утре пак ще ходя...

# 428
Аз имам термометър от преди година, спомням си, че дълго стояха, бяха добре заредени

# 429
  • Варна
Blush аз си взех термометър вчера и коколино и сушилника за съдове супер са и трите неща

# 430
Термометърът от Кауфланд е една от най-лошите ми покупки. Изобщо не измерва точно - при висока температура показва, но ако е само леко завишена  не я отчита точно. Дано да е от изключенията моя термометър.

# 431
 Хайде на брошурата за другата седмица, пак рано-рано

https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_7b9d7f13d53097

# 432
Здравейте, дали има скаридите от брошурата? В понеделник ходих в Габровския Кауфланд и нямаше...

# 433
Чудя се как може да има толкова прости хора и да наотварят половината сапуни Даф за да усетят аромата им.... Shocked Rolling Eyes #2gunfire
Ти пък, за едни сапуни - аз онзи ден без малко да си купя отворен и с намалена бройка  пакет превръзки Wink.
Някой писа за прахосмукачката - миналата година ММ  беше купил, за изненада Simple Smile,  мда, върна я още на другата сутрин.  Много,  много шумна, а и с този къс кабел е за никъде.  Той се опита да ме убеди да я оставим, щял нам си какъв удължител да и сложи - целия апартамент да съм обикаляла с нея.....казах му, че и тапи за уши ще трябват, за мен и за всички съседи. Как смучи - не знам, не стигнахме до там. Но жената на информация много се учудила,  че я връщаме, досега рекламации при тази прахосмукачка нямало, а отдавна ги продавали.  Това мога да дам като инфо. Преценете си + и -.

# 434
Доволни ли сте от акваобувките, при нас ги разпродават по 3,49 в момента, а мисля, че иначе на промо са около 7-8 лв.?

Общи условия

Активация на акаунт