Кауфланд - тема 22

• 103 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз за поредна седмица си харесах сирене, тоя път ще е Салакис

Опитвал ли си го? Става ли?

# 526
  • София
На Маджаров тая седмица е ситрахотно и на Лакрима ми хареса
Не съм много по сиренето ,но откакто опитах от кварталния магазин ..... друго сирене няма да погледна ... името не му го помня ,но ще попитам и който е фен на домашното ще споделя а иначе е 8 лв /кг

# 527

Опитвал ли си го? Става ли?

да, това е 5 или 6-та кутия, която взимам

# 528
Дамските пижами (2 части) с дълъг ръкав и дълго долнище според вас колко ще струват - 10лв или 15лв? При нас в момента са ги наредили на 15лв и се чудя дали да не си купя ако това ще им е цената и от утре.

# 529
Дамските пижами (2 части) с дълъг ръкав и дълго долнище според вас колко ще струват - 10лв или 15лв? При нас в момента са ги наредили на 15лв и се чудя дали да не си купя ако това ще им е цената и от утре.
Това ще е цената аз я имам брошурата вкъщи.Нощницата е на 10 лв в два цвята зелен и оранжев, пижамата от 2 части е само един вид на 15лв.Има и пижамки за момичета даже.

# 530
В магазина видях 2 вида пижама с дълъг ръкав. Идентични са с тези с къс ръкав. Значи още днес ще си купя. Благодаря  Peace

# 531
Обърни внимание на каква цена ще ти ги маркират, че при нас започват смяна на етикети и продукция рано, рано, но цената на касата не е промоционалната, а  нормалната...цените бутват чак в понеделник.
Загледах олекотените завивки, щях да пращам  ММ да вземе, но ще отида аз...  добре че някой обърна внимание на това,  че са летни - аз не забелязах.

# 532
Аз бях с олекотените - моля някой ако ги пипне на живо, да докладва как са - много ли са тънки, как са...
Имам олекотена от Лидл, не е много дебела, даже може да мине за лятна май - но си топли, а и зимата сме с отопление все пак, та не ми трябва много дебела и наслоена....

# 533
Искам да помоля накой от Пловдив, ако намери от торбичките за пералня, с цип, обаче по 2 броя, да ми купи! Praynig Praynig Praynig
Ходих в Тракия и в Изгрев, няма, само по 3 имаше.

# 534
Обърни внимание на каква цена ще ти ги маркират, че при нас започват смяна на етикети и продукция рано, рано, но цената на касата не е промоционалната, а  нормалната...цените бутват чак в понеделник.
Това е много важно! Благодаря!  Hug

# 535
Те си подготвят стоките за новата промоция, но промоционалните цени са от понеделник.
И в Триумфа е така.

# 536
Не би трябвало да има нови етикети преди края на работното време на магазина.

# 537
Всъщност, да, не е редно да има една цена, а на касата друга. Отивам след малко, дано не са ги налазили  Laughing

# 538
Не би трябвало да има нови етикети преди края на работното време на магазина.
И при нас редяха новите промоционални стоки преди час, но нямаше цени пред тях Hands V

# 539
При нас имаше и стока, и цени. За пръв път го виждам това. В крайна сметка се възползвах и си купих пижама с дълъг ръкав, размер М. Имаше още 2 от същия номер и цвят. Утре ще ги грабнат сутринта и за другите няма да има Simple Smile Доволна съм, защото съм висока и всички пижами са ми къси на краката и ръцете, а тази ми заспа  Sunglasses
Утре пак ще се ходи така или иначе за превръзки Либрес, 3в1, филе на Орехите - много ни харесва и цената е добра. За друго не се сещам, но със сигурност ще измисля.

Доволни ли сте от ножовете на Тефал?

Общи условия

Активация на акаунт