За хигиената във връзката

• 20 858
  • 365
  •   1
Отговори
# 120
  • София
дебела съм по критериите на повечето дами тук (изследванията ми са перфектни), мъжът ми ме харесва,децата са щастливи и здрави. свободното си време предпочитам да прекарвам или със семейството, или с любимо хоби. не ми е приятно да спортувам -адска скука,аааадска. витаги съм се удивявала как някой бърза и разказва вдъхновено за фитнеса. радвам се на такива хора,защото са си намерили нещо,което им наси удоволствие,макар да не ги разбирам. аз също съм намерила нещата,които мен ме правят щастлива и се чудя,когато някой се притръшка защо аджеба не си скубя косите от това,че не влизам в 40 номер конфекция Grinning

# 121
Кой говори за Барбита и перфектности?  newsm78

Ако толкова бърка в здравето усета, че някой се изкарва перфектен, айде да успокоя аудиторията - аз съм нисичка, последните месеци ми се появи закъсняло акне и на коленете имам стрии.  Laughing Никой не говори за перфектност, красота, дебелина и прочие. Можеш да имаш излишни килограми и пак да си поддържана жена, и пак да спортуваш. Едно от най-здравите момичета, което познавам - дуатлонистка с доста медали от състезания колоездене + бягане хич не е фиданка. Ама е много здрава, силна и издръжлива, и бърза.

Фитнесът не е единственият спорт.

# 122
За мен хигиената е да се къпеш редовно, да си режеш ноктите и да имаш зъби.... Другото е суета.

# 123
С извинение, но „имам племенници, които често гледам” е съвсем различно от „родих две деца, два пъти надебелях и отслабнах, не съм спала 4-5 години и не съм разполагала със себе си още толкова време, по 24 часа на денонощие”.
Да ви кажа аз изглеждам добре за годините си и след двете деца, но наистина ме дразнят изказвания от рода на „не изисква много, съвсем малко е нужно и т.н.”. Първо, че кой колко е убав и поддържан е въпрос на вкус, второ, че за мен това е яко гледане в канчето на ближния. Ок, поддържай си се кротко и тихо там, но престани да се сравняваш с дебелите и запуснатите. Нали живота си е техен, а ти си си осигурил дълголетие, къде ти е проблема?

Абсолютно съм съгласна. Hands Plus1

Явно, проблемът е в това, че никой не ѝ се възхищава колко добре е поддържана. Smiley Та се избиват комплекси и се търси одобрение във форума. Ill

Широко им е около врата на много хора, та гледат в чуждата паница. Nerd
Не, не им е нито широко, нито хубаво! Човек, който е доволен от себе си и от онова, което върши, има и постига, не се сравнява с другите, особено с кусурите им. По каквато и да е тема, чуеш ли нещо от сорта на "Аз тъй прекрасно, пък другите тъй зле!?", значи не е толкоз прекрасно. Щастието и доволството имат свойството да не се нуждаят от чужди несъвършенства, за да ги има. За хигиената има ли смисъл да споменавам?

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 21:52 от luna

# 124
За мен хигиената е да се къпеш редовно, да си режеш ноктите и да имаш зъби.... Друото е суета.

Горе долу. Покрай тая тема се замислих, че не правя никакви усилия в тая насока, уви. Като съм хубаво подстригана, средно късо, косата ми сама се прави, вие се накъдето трябва, докато порасне повече и спре да ми харесва. Така си откарвам два-три месеца. И със зъбите имам късмет... На маникюр не ходя,.
Не ща и да спортувам, това ми е досодно, освен това ме мързи. Ходя много пеша и само ми липсва да ида и на фитнес, ще взема да се гътна. И време нямам.  Напоследък доста ми се събра, та обикновено едва дочаквам да помириша възглавницата. Освен това сума ти време почти не ядях, та съм като фиданка в телото.

Честно казано всички тия работи са много трудоемки и времеемки. Ако тръгнем по козметици фитнеси и процедури няма да има време за разходки, гъби, риби, косене на трева, цветарство,, лежачка,  пък ние така си прекарваме свободното време.

Но не съм против ползването на тия професионални услуги, напротив, и те хората деца хранят.

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 22:33 от Iris04

# 125
  • out of space
И на двата въпроса- ДА!
Ще правя, когато и каквото си искам на 39. Децата са ми тийнове и гледам повече за други неща- на авторката ще й дойде рязко до главата във фитнеса, може би.

Имаше теми, но никога няма да повярвам, че някой е щастлив дебел.

# 126
Добре, че и преди 20 години се поддържах, колкото и днес (т.е. по описаните стандарти почти никак), та мъжът ми няма как да се оплаче, че съм се запуснала Simple Smile Никога не съм имала маникюр, от дете покрай заниманията ми с музика свикнах на късо изрязани, само оформени леко нокти. Във фитнес не съм стъпвала, но пък ходя пеш винаги, когато мога и колкото мога. Проблеми с килограмите засега нямам, но то е отчасти по причина на ген, отчасти се дължи на неврозната ми натура и склонността към постоянно движение. Дори не знам какво е ББ крем, имам по един за лице и ръце, по едно червило и една спирала (последната рядко влиза в употреба), които подменям периодично. Никога не съм била неземна красавица, но пък и нямам причина да се срамувам от вида си.
Имам висок праг на търпимост към физическите недостатъци на другите и харесвам това си качество. Надявам се да ми помогне да приема идващата старост без излишни драми.

# 127
Темата се спря на килата.Щом си ги носите с кеф ,добре сте.Виждам хора да се задъхват на 10 метра  или 5 стъпала.Аз още се катеря .Имам други проблеми обаче.Винаги съм била желана от мъжа си.
Но  има млади хора заседнали пред телевизора или компа и не мърдат от там.Наднорменото тегло води до заболявания.Ако   е много.
И всеки почна да се оглежда дебел ли  е.

# 128
Подкрепям мисълта, че когато някой не е постигнал нищо, няма интереси, хобита и не израства като личност и професионалист, то единственото, което му остава е да разправя как се поддържа, и КАК моля ви се другите се ОПРАВДАВАТ И СА ДЕБЕЛИ.

Да отслабне МОЖЕ ВСЕКИ - ФАКТ!
Но да стане умен или забавен или духовно извисен ... ми сори мацки, ама с ходене във фитнеса не става. Трябва истински да се потрудите  Wink

# 129
  • София

Имаше теми, но никога няма да повярвам, че някой е щастлив дебел.

И аз така мисля.
Но, ако човек няма здравословен проблем, умереното хранене и умерения спорт, а не фитнес, са достатъчни да не е дебел и отпуснат.
Всеки, който прекарва всеки ден по часове във фитнеса, има проблем със себе си, не с килограмите и физиката си.

Както знаем, този, който измисли джогигна, почина тичайки на 51 година.

# 130
Подкрепям мисълта, че когато някой не е постигнал нищо, няма интереси, хобита и не израства като личност и професионалист, то единственото, което му остава е да разправя как се поддържа, и КАК моля ви се другите се ОПРАВДАВАТ И СА ДЕБЕЛИ.

Да отслабне МОЖЕ ВСЕКИ - ФАКТ!
Но да стане умен или забавен или духовно извисен ... ми сори мацки, ама с ходене във фитнеса не става. Трябва истински да се потрудите  Wink
Я стига, едното не изключва другото.
Спорта ми е хоби от 3 години.
Отделно от него имам още куп хобита, а за израстването като личност и професионалист просто няма да коментирам. Сякаш не може да си се занимаваш с учене и работа, и въпреки това да обичаш да тичаш, да караш колело и да се потиш по баирите. 
Повечето спортуващи са така.

# 131
Щастлив и дебел, няма такова нещо!
Дорис, може да си постигнал нещо, да имаш хобита, да си израстнал като личност и професионалист, да си умен и забавен, духовно извисен и да се трудиш постоянно, без да киснеш денонощно във фитнеса а просто да спортуваш, да се движиш и да си позитивно настроен без да плюеш по другите.
 И в твоя ред на мисли, да отслабне може всеки, ама точно там се иска труд и усилия!

# 132
Според мен няма никакво значение дали си отслабнал или не стига да имаш сили, енергия и да си здрав. Да можеш да качиш стълбите без да се презадъхаш. Да имаш тонус и да не се налага да хващаш рейса за 1-2 спирки. Такива неща.

# 133
А бе вие що не четете? Ами правите някакви тълкувания по картинка?

Когато си умен /даже не е нужно нищичко друго от изброените/, само да си умен и тактичен и нуждата да се изтъкнеш колко си поддържан, отпада...

Оная, тая, Тинка, Гинка каква и колко кила била никому, който има акъл, не е важно.

# 134
А бе вие що не четете? Ами правите някакви тълкувания по картинка?

Когато си умен /даже не е нужно нищичко друго от изброените/, само да си умен и тактичен и нуждата да се изтъкнеш колко си поддържан, отпада...

Оная, тая, Тинка, Гинка каква и колко кила била никому, който има акъл, не е важно.

Никой не говори за колко кила е Гинка. Темата по начало нямаше общо с килограми, а с желанието да се поддържаш, да спортуваш, да отделяш време за себе си и грижа за себе си.

Гинка може да е с 10 кг над нормата и да е супер мацка. Никой не й го отрича. Впрочем на някои жени адски им отива да са с малко над нормата. Просто придобиват цвят и женственост на макс. Имам една приятелка, която в кльощавия си период все едно не беше тя. Като напълнее малко и става страшна красавица.

Защо свързвате спорта и грижата за себе си директно с килограми? Аз тежа повече сега отколкото, когато не тренирах. Мускулите тежат повече. Пък и апетита значително нараства. И?

Общи условия

Активация на акаунт